تغییرات کتب شیمی دبیرستان در سال تحصیلی 91-92

abexamir

New Member
لایک ها
59
پاسخ : تغییرات کتب شیمی دبیرستان در سال تحصیلی 91-92

توی کتاب امسالم(شیمی 2) یه جا نوشته لانتانید ها از شماره 57 به بعد اما روی جلد کتاب از شماره 58 به بعد زده.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

توی کتاب امسالم(شیمی 2) یه جا نوشته لانتانید ها از شماره 57 به بعد اما روی جلد کتاب از شماره 58 به بعد زده.

اگر تو متن کتاب نوشته 57 به بعد شما همونو در نظر بگیرید. حرف متن کتاب فک کنم مهم تره تا جلدش......

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

اگر تو متن کتاب نوشته 57 به بعد شما همونو در نظر بگیرید. حرف متن کتاب فک کنم مهم تره تا جلدش......
به نظرم اگه واقعیت رو در نظر بگیریم بهتره...اگه به شیمی توصیفی نگاهی بندازیم راحت تر میتونیم راجع به جدول بحث کنیم....ولی از این که المپیاد از کتابه نمیشه گذشت...

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

به نظرم اگه واقعیت رو در نظر بگیریم بهتره...اگه به شیمی توصیفی نگاهی بندازیم راحت تر میتونیم راجع به جدول بحث کنیم....ولی از این که المپیاد از کتابه نمیشه گذشت...
منظورتون شیمی توصیفی فاطمیه؟؟؟
ببینید به قول اقای خلینا غلطه کتاب برای ما درسته!! تا مرحله 2!!!
فعلا تا ازمون مرحله 2 طبق کتاب وزارتی باید بنویسیم. نه کتاب توصیفی! هر چند اگه وزارتی غلط باشه!
درسته؟؟

3DAli

New Member
لایک ها
110

ببخشید یعنی چی؟؟؟
مگه جدول و کتاب با هم تطبیق ندارند؟؟
مثلا در صفحه ی 38 کتاب شیمی 2 آمده است که : لانتانید ها عنصرهای 58 تا 71 جدول تناوبی راتشکیل می دهند و اکتنید ها عنصرهای 90 تا103 جدول تناوبی را تشکیل می دهند.
ولی در جدول تناوبی صفحه ی 33 وجلد کتاب آمده است لانتانید ها عنصر های 57 تا 70 و اکتنید ها عنصرهای 89 تا 102 را تشکیل می دهند.
و در جدول تناوبی کتاب آمده است عنصرهای لانتان و اکتینیم هم جزء لانتانید ها واکتنیدها محسوب می شوند ،درصورتی که می دانیم آخرین الکترون آن ها بر خلاف قاعده به جای تراز f وارد تراز d می شود و جزء لانتانید ها واکتنیدها محسوب نمی شوند. اینا نمونه هایی از عدم تطیق جدول تناوبی وکتابند.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

مثلا در صفحه ی 38 کتاب شیمی 2 آمده است که : لانتانید ها عنصرهای 58 تا 71 جدول تناوبی راتشکیل می دهند و اکتنید ها عنصرهای 90 تا103 جدول تناوبی را تشکیل می دهند.
ولی در جدول تناوبی صفحه ی 33 وجلد کتاب آمده است لانتانید ها عنصر های 57 تا 70 و اکتنید ها عنصرهای 89 تا 102 را تشکیل می دهند.
و در جدول تناوبی کتاب آمده است عنصرهای لانتان و اکتینیم هم جزء لانتانید ها واکتنیدها محسوب می شوند ،درصورتی که می دانیم آخرین الکترون آن ها بر خلاف قاعده به جای تراز f وارد تراز d می شود و جزء لانتانید ها واکتنیدها محسوب نمی شوند. اینا نمونه هایی از عدم تطیق جدول تناوبی وکتابند.
خب قطعا فقط همین یه مورده که تا سالهای پیش هم نبوده....... پیشنهاد میکنم در این باره برید به این تایپیک و پستها رو بخونید. مخصوصا پست های اقای مهدی یار
لانتان

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

من یه شعار معروف دارم که میگه:غلط کتاب تاج سر ماست!!!
البته این شعار رو از یکی از دبیرام گرفتم!:96:
ولی این غلط فرق می کنه....غلطیه بین متن با جدول!
من خودم هنوز توصیفی رو نخوندم ولی میگن کتاب کاملیه....

بالا