پاسخ : تغییر سهمیه در المپیاد زیست
به نام خداوند دانا و توانا
سلام بر همگى
دوستان و عزيزان گرامى، اين سايت در خدمت شماست تا در مسائل المپياد كمك حالتان باشد ، و اصل مطلب بهتر از حواشى آن هست.
در جواب دوست گرامى كه تاپيك رو ايجاد كردند چند نكته اى رو بايد بگم
اول اينكه در متن ها وقتى از نقطه و علامت سوال و كليه ى علائم سجاوندى پشت سر هم زياد استفاده كنيد متن شما به صورت سفيد مى آيد و ربطى به فارسى يا انگليسى نوشتن ندارد.
دوم اينكه در رابطه با هر اعتراضى بايد سند و مدرك قابل توجه ى باشه، من كمتر از اين هستم كه بخوام در رابطه با المپياد صحبت كنم ولى اساتيد همين سايت هم گفتن و من از آن ها به شما مى گم كه المپياد راه در روى كنكور نيست. يعنى شما نبايد به خاطر اينكه از كنكور فرار كنيد ، المپياد بخونيد. اين نكته رو توجه كنيد كه اگه شما جزو ١٠ نفر اول كنكور نباشيد ، باز راهى براى دانشگاه رفتن هست ولى المپياد به صرف طلا تو دانشگاه هاى مختلف راه مى دهند. المپياد به عنوان يك مسابقه براى نشون دادن ظرفيت هاى فرا درسى خيلى خوبه اما براى راه در رو گزينه ى خوبى نيست.
سوم اينكه اين چيزى كه شما مى گيد بر فرض هم كه پيش بياد ، در آينده پيش مياد و شاعر مى گويد بر نامده و گذشته بنيان نكن
خواندن المپياد و كنكور بايد موازى هم باشد.
با عرض شرمندگى تاپيك شما بسته مى شود.
----------------
يك نكته ى ديگر براى كار ما ناظم ها
ما ناظم ها وظيفمان حفظ نظم سايت هست اين بدون عكس العمل صحيح شما در مواقعى كه حفظ نظم لازم هست ممكن نيست.
من به عنوان كم كارترين ناظم ميان ناظمان فعال مى گم كه همين قد كوچك هم كه مشغول هستم اذيت مى شوم. چون رفتار صحيحى از خيلى از شما ها نمى بينيم. ما خيلى وقت ها اشتباهات پرتكرار شما رو پاك مى كنيم و چيزى هم نمى گيم كه ناراحت بشيد اما بعضى از شما اصلا نمى خواهيد بپذريد كه ناظم هم ممكن هست اشتباه كنه ( تازه اگه ما را متوجه اشتباهمان بكنيد اصلاح مى كنيم) ( حرفم اصلا به دوستانى نيست كه الان گفتند اين تاپيك اشكال انضباطى داره، بلكه بعضى دوستان هست كه تا ناظم ها برخورد مى كنند بدون دليل اعتراض مى كنند.)نمى خوام منت سرتون بذارم و همين كه ناظم جايى شدم كه شما درونش حضور داريد بايد خدا رو شكر كنم . ولى وقتى مى بيينم توقعتون بشدت بالاست و انتظار داريد ناظم بدون اشتباه باشه، ما هم دلسرد مى شيم .
با تشكر
...........
كاربر گرامى Biologycal Life سايت شوراى عالى انقلاب فرهنگى را معرفى كردند و از طرف ايشون براى شما مى گذارم
http://sccr.ir/pages/Default.aspx?current=searchprov
ايشون مطلبى كه از اين موضوع حرفى بزنه پيدا نكردند.