پاسخ : تقدیر و تشکر از استاد خلینا
سلام به همگی
یک سوال اساسی؟!هدف این تاپیک چیه؟خیلی جالبه چند وقت پیش من یک تاپیک زدم با یک موضوعی که ... بهتره نگم اما بحث کردن توی این موضوع مطمئنا به درد همه میخورد اما تاپیک بسته شد!!!امروز که اومدم توی سایت و متن تاپیک را خوندم(تقدیر و تشکر از ...)با خودم گفتم حتما این تاپیک هم مثل تاپیک من بسته شده چون خیلی موضوع الکی ای بود.وقتی اومدم توی تاپیک دیدم نه تنها موضوع بسته نشده بلکه مدیر سایت و ناظمان هم از ارسال کننده ی پست تشکر کردن!!!!!!!خیلی جالبه!!کاملا شوکه شدم وقتی دیدم کسانی که هنوز دو روز هم نیست که اومدن توی سایت از جناب مدیر تشکر کردن و جالبتر اینکه اونایی که حتی ایشون رو نمی شناختند هم از ایشون تشکر کردن!!!!!!!!!!!من نمیدونم با این تاپیک میخوایم به کجا برسیم!!!فکر می کنم به جای اینکه از فردا بخوام یک بحث روشنفکری توی سایت بیان کنم بهتره یک تاپیک با این مضمون بزنم:تقدیر از ناظم بخش زیست یا تقدیر از فلان یا تقدیر از آقای x و y و ...!!!!
آقای خلینا من همیشه فکر می کنم که این انتقاد ها هست که آدم را میسازه نه تعریف و تمجید و تملق و گزافه گویی و پاچه خواری و ...!!!!!!!
دوستان عزیز!من این پست را نزدم که تاپیک قفل شدم را باز کنند چون به خدایی خداش قسم که دیگه باز کردن اون برام اهمیتی نداره.من این تاپیک را نزدم که به کسی توهین کنم بلکه هدفم از زدن این تاپیک این بود که چشم هامون را باز کنیم و بهتر ببینیم و این وقتمون را بیهوده تلف نکنیم.تشکر کردن از خلق خدا خوبه اما وقتی زیاد میشه به خیلی چیزای دیگه مثل ... تبدیل میشه تا جایی که هدفمون از تشکر کردن میشه اینکه برامون یک کاری را با پارتی بازی انجام بدهند و یا ...
ممنونم