پاسخ : تقلب: کی مجاز
به نام خداوند دانا و توانا
سلام به همه
دوستان نظر من اینکه تقلب در جایی مایع سود و در جایی مایع ضرر است. و اساسا تقلب عمل بدی است
اما خود عمل تقلب می تواند نو آوری داشته باشد((چگونه؟؟!!!!!!))
همینکه شما عمل دیگری را ببینی و بهتر از اون را انجام بدی خیلی ارزش داره.
ولی اگر بخوای صرفا همانطور که درس می خوانی(( خواندن بدون تفکر)) تقلب بکنی برراستی که عمل زشت و ناپسندی است
حالا من می خواهم د. نمونه از تقلب ها را بگم و شما بگید خوبه یا بده
ماجرای 1 :
کلاس ما یک روز مشغول تزیین برای روز معلم بود . و یک کلاس که هم سطح ما بود. اون کلاس که هم سطح ما بود یک کار جدیدی انجام داده بود. وقتی که معلم اومد یک لوله ای را اون ها می چرخوندن که یکسری کاغذ با شتاب بسیار پرتاب می شد. وقتی اون ها اون لوله هاشون رو چرخاندن بچه های ما اون کاغذ ها را جمع کردند و داخل بادکنک ریختن و وقتی معلم اومد بادکنک را ترکوندن.
نطر من ابنکه تقلب در این مورد بسیار خوب بوده(( به دلیل نو آوری))
ماجرای 2 :
من یک روز که داشتم مسابقه می دادم. سوال های مسابقه خیلی سخت بود. من یک چند سوالی را از پاسخنامه ی دیگری جوابش را دیدم اما سعی کردم قبل از اینکه داخل پاسخنامه ام جواب ها رو بزنم روز مسأله فکر کردم
و در آخر همان ها را زدم و بعدا فهمیدم 2 موردش به طور یقین(( البته با آمدن پاسخنامه)) غلط بوده
نظر من اینکه تقلب در این مورد عمل خوبی محسوب نمی شه. اما اگر اشخاصی بخواهند تقلب کنند فکر می کنم اگر در درجه ی اول به خودشان ثابت کنند و یا لا اقل شبهاتش را کم کنند خیلی بهتر است
نظر شما چیست دوستان
با تشکر