وضعیت
موضوع بسته شده است.
لایک ها
72
باتوجه به اینکه تازمان اعلام نتایج هر روز واسه بروبچ المپیادی مث هزارروز میگذره گفتم بیام اینجاویه تاپیک باحال بزنم تاهم درکاهش استرس بچه ها وهم درتعویض روحیاتشون/البته درجهت+/قدمی برداشته باشم...
"همونطور که ازاسم تاپیک مشخصه موضوع مورد بحثمون ***تقلبه***"
بنابراین ازتمامی کسانی که مایل میباشنددراین تاپیک شرکت کنندصمیمانه درخواست میشود که خاطرات وتجربیاتشون از"تقلب"روباصداقت تمام دراختیارکاربران محترم قراردهند...
به امید روزی که متقلبا بفهمن تقلب کارخوبی نیست...!
:183:البته اینو هم بگم که بنده در طول دوران تحصیلم حتی یک بار رو هم تقلب نکردم/اینوگفتم چون احتمال دادم تو ذهن بعضی ها یه علامت سوالایی ایجادمیشه/

aynaz2

New Member
لایک ها
52
پاسخ : *******تقلب*******

یه بار سر یه امتحان یکی از بچه ها اومد خم شه از رو دست من بنویسه که یهو صندلیش چپه شد و افتاد زمین ولی از اونجایی که معلم حواس پرتی داشتیم نفهمید :) :)

sargord

New Member
لایک ها
103

سر آزمون مرآت...
معلمه گفت:بچه ها من بشما اعتماد دارم!!!!
سرشو گذاشت رو میز خوابید!!!
آقا می اومدم 1 مسئله فیزیک حل کنم تو پاسخ نامه میاومدم سوال علامت بزنم، میدیم پاسخ نامه ام نیس!ته کلاس یکی پیست پیست می کرد،اینجا س پاسخنامه...!!

ولی بالاترین درصد خودم شدم ;)با اینکه همرو از روم زده بودن..!؟:43:

sina1376

New Member
لایک ها
508

تقلب چیز خوبیه!البته تقلب با دلیل موجه!

خب بابا نتونستم بخونم!اینبار تقلب کنم نمرم کم نشه!

یا یه دلیل موجه!

من و بچه ها یه خرده خیلی شلوغیم!
تو امتحان ترم هم از تقلب دست نکشیدیم!نوشته بودیم روی یه کاغذ کاغذ رو هم چسبونده بودیم کف کفشمون!معلم که حواسش نبود من با کف کفشم به دوستم میرسوندم و اون هم به من!

تو یکی از امتحان های کلاسی هم معلممون از اونا بود صیر کرد که یکی پیدا بشه تقلب کنه!به همه فرصت داد و خودشم با گوشیش باری میکرد!
نگو نامرد منتظر یه نفره که تقلب کنه و با دوربینش عکس بگیره!عکس یکی از بچه هاروو گرفت که تقلب میکرد!(فکر میکنم امتحان ترم اول بود)
بعد ورقه ی طرف رو گرفت و باهاش هواپیما درست کرد و پنجره ی کلاس که رو به خیابون بود رو باز کرد و انداخت بیرون و گفت:پرواز کن ،پرواز کن:21::88:

امسال هم که یه خرده تکلونوژی به خرج دادیم!: با موبایل از کتاب عکس میگیریم و میاریم سر امتحان!بعد میوفتیم روی ورقه و گوشی رو روشن میکنیم بعد نگاه میکنیم و تقلب رو مینویسیم!

نوشتن روی صندلی رو هم که بلدن!
نوشتن روی در و دیوار؟
باز کردن کتاب ای که توی کیفه و به بهانه ی خودکار میری تو کیف رو کتاب رو باز میکنی و میخونی!به همین سادگی
بغل دستی هم از اون آسون هاست!
نوشتن یه برگه کوچیک با یه خط ریز هم میتونه باشه!
.
.
.
مسولیت استفاده از هر گونه تقلب ای که در این جا بیان شد با بنده نیست و برای اینکار باید تقلب مثل برادرت باشه!:88:
انجام هرگونه تقلب با ذکر منبع بلامانع است!:21::21::21::21::21::21::218::218::218::218:

sargord

New Member
لایک ها
103

تقلب چیز خوبیه!البته تقلب با دلیل موجه!

خب بابا نتونستم بخونم!اینبار تقلب کنم نمرم کم نشه!

یا یه دلیل موجه!

من و بچه ها یه خرده خیلی شلوغیم!
تو امتحان ترم هم از تقلب دست نکشیدیم!نوشته بودیم روی یه کاغذ کاغذ رو هم چسبونده بودیم کف کفشمون!معلم که حواسش نبود من با کف کفشم به دوستم میرسوندم و اون هم به من!

تو یکی از امتحان های کلاسی هم معلممون از اونا بود صیر کرد که یکی پیدا بشه تقلب کنه!به همه فرصت داد و خودشم با گوشیش باری میکرد!
نگو نامرد منتظر یه نفره که تقلب کنه و با دوربینش عکس بگیره!عکس یکی از بچه هاروو گرفت که تقلب میکرد!(فکر میکنم امتحان ترم اول بود)
بعد ورقه ی طرف رو گرفت و باهاش هواپیما درست کرد و پنجره ی کلاس که رو به خیابون بود رو باز کرد و انداخت بیرون و گفت:پرواز کن ،پرواز کن:21::88:

امسال هم که یه خرده تکلونوژی به خرج دادیم!: با موبایل از کتاب عکس میگیریم و میاریم سر امتحان!بعد میوفتیم روی ورقه و گوشی رو روشن میکنیم بعد نگاه میکنیم و تقلب رو مینویسیم!

نوشتن روی صندلی رو هم که بلدن!
نوشتن روی در و دیوار؟
باز کردن کتاب ای که توی کیفه و به بهانه ی خودکار میری تو کیف رو کتاب رو باز میکنی و میخونی!به همین سادگی
بغل دستی هم از اون آسون هاست!
نوشتن یه برگه کوچیک با یه خط ریز هم میتونه باشه!
.
.
.
مسولیت استفاده از هر گونه تقلب ای که در این جا بیان شد با بنده نیست و برای اینکار باید تقلب مثل برادرت باشه!:88:
انجام هرگونه تقلب با ذکر منبع بلامانع است!:21::21::21::21::21::21::218::218::218::218:
حالا تو وقت نمیکردی.
من حس خوندشو نداشتم....
من کل برج نفت شیمی 1 رو رو یه برگه نوشتم توی کل آزمونای کلاسی!!!
ترمم ازش 1 سوال 0.5 نمره ای اومد!
شدم 19.5!!!!!:67:

nazi.j

New Member
لایک ها
9

سرجلسه امتحان ریاضی بودم که یکی از بچه ها یه سوالو مونده بود و من بشت سرش بودم....10 دقیقه مونده بود تا بایان امتحان که برگشو انداخت رو میزه من و من مونده بودم که چه کارکنم چون هیچ وقت برگه عوض نکرده بودم (به همون شیوه معمولی تقلب میکردیم )...خلاصه براش نوشتم ولی خب حالا چطور بش بدم ؟ نمیدونستم.....زمان امتحانم داشت تموم میشد و از شانس خوب من یه مراقب دیگه هم به ردیف ما اضافه شد....به هر بدبختی که بود برگه رو بش دادم :88:
بعد امتحانم اومده میگه دستت درد نکنه ای کاش میدادم به سوال دیگه هم برام بنویسی......!!!!!!.....عجبا !!!!

لایک ها
303

در جواب به دوست محترمی که تاپیک زدی، تقلب اصلا هم چیز بدی نیست
دانش آموزی که تقلب نکنه اصلا دانش آموز نیست
در ضمن تجربه قابت کرده آدم چیزایی رو که با تقلب بدست میاره، هیچ وقت از خاطرش نمیره

GMOIChO

New Member
لایک ها
101

تاپیک تکراریهههه

لایک ها
72

واقعا؟!!!!!!!!!!نمیدونستم....دوستان محترم لطف کنن به موضوع تاپیک توجه کنن توضیحاتشو خوب بخونن بعداگه که مایل بودند درتاپیک شرکت کنند!!!!

لایک ها
72

در جواب به دوست محترمی که تاپیک زدی، تقلب اصلا هم چیز بدی نیست
دانش آموزی که تقلب نکنه اصلا دانش آموز نیست
در ضمن تجربه قابت کرده آدم چیزایی رو که با تقلب بدست میاره، هیچ وقت از خاطرش نمیره
بچه ها تاپیک نظرسنجی نیستش ها!!!!!!!!!!!بعداینم شوخی بود دیگه؟!دانش آموز نیست کسی که تقلب نکنه؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

یکی از صددوقچه ی خاطرات تقلبم:
راهنمایی سر اجتماعی یه معلم در حد توپ پلاستیکی داشتیم...
برگه هارو داد.
من هیچی نخونده بودم...
رفت نشست. واس خودش داشت بیرونو از پنجره می نگریست...
من خم شدم کتابو از تو کیفم در آوردم دونه دونه سوالارو نوشتم... بعد برگه مو رد کردم دادم بقیه ام نوشتن...
تموم که شد بردم برگه مو دادم.
یارو گفت: کتابتم میدی بهم؟
بردم دادم.
گفت: حالا برو بیرون.
اومدم برم بیرون، گفت کجا میری؟!بشین سرجات!!!!
امتحانمم 20 شدم!!!!..!!!:38:

===
تاپیکشو خودم زده بودم دوست گرام:دی

لایک ها
72

یکی از صددوقچه ی خاطرات تقلبم:
راهنمایی سر اجتماعی یه معلم در حد توپ پلاستیکی داشتیم...
برگه هارو داد.
من هیچی نخونده بودم...
رفت نشست. واس خودش داشت بیرونو از پنجره می نگریست...
من خم شدم کتابو از تو کیفم در آوردم دونه دونه سوالارو نوشتم... بعد برگه مو رد کردم دادم بقیه ام نوشتن...
تموم که شد بردم برگه مو دادم.
یارو گفت: کتابتم میدی بهم؟
بردم دادم.
گفت: حالا برو بیرون.
اومدم برم بیرون، گفت کجا میری؟!بشین سرجات!!!!
امتحانمم 20 شدم!!!!..!!!:38:

===
تاپیکشو خودم زده بودم دوست گرام:دی
عذرمیخوام نمیدونستم که تکراریه...ای بابا

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

به نام خداوند دانا و توانا

سلام بر همگي

ظاهرا تاپيك مشابهي قبلا ايجاد شده بوده