تهران یا پلی تکنیک?

shahin

New Member
لایک ها
2
من رتبم139 منطقه2شد مکانیک کبیر قبول شدم خواستم حضوری برم اعتراض چون فهمیدم ک با رتبه بالاتر از من مکانیک تهران قبول شدن... اما پشیمون شدم چون از چند نفر شنیدم ک مکانیک کبیر از تهران بهتره!
راستش منابع موثقی نبودن...اینی ک میگن درسته?!!!
واس ثبت نامم ک رفتم کمترینشون رتبش2برابرمن بود!
(البته پسرارو نپرسیدم..)
میدونم خیلی دیر شده ولی دلم راضی نمیشه میخوام شانسمو امتحان کنم!

اورژانسی جواب بدین لطفا
مکانیک امیرکبیر از تهران بهتره?!

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
با سلام به شما دوست گرامی،
مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گرایش ساخت و تولید قطب علمی کشور است و در گرایشهای سیالات و جامدات شانه به شانه با شریف و تهران حرکت میکند.

موفق و پیروز باشی

Fiboonatchi

New Member
لایک ها
55
يه مكانيكي به من گفته بود سطح مكانيك سيالات دانشگاه تهران از همه بالا تره !!!!حتي از شريف!!!!مي گفت استاداش خيلي خوبن!!!
راجبه اعتراض نمي خوام نااميدت كنم اما به نظر من فايده نداره!!!!!!!!!!!!!!

من امروز يه دختره رو ديدم مكانيك خواجه قبول شده بود با 300 منطقه 3 و مي گفت كشوريش 3000 (البته من فكر مي كنم كشوريش بالاتر باشه!!!كشوري منطقه 3 حدودن 20 برابره!!)
از زنجان!!!!!!!!!اونوقت من با 800 منطقه 2 و كشوري 2400 مكانيك خواجه قبول نشدم!!!!!!!!!!!!

شادان جون امسال اصلا معلوم نيست بر چه اساس چه قانوني قبول كردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سهميه بومي رو 99% افزايش دادن هيچي هم نمي گن!!!قبولي هاي منطقه 3 هم امسال خيلي خوب بود!!!!!!!!

shahin

New Member
لایک ها
2
ممنون ک جواب دادین

حالا ک جواب اعتراض اینترنتیمم دادن دیگ بیخیالش میشم
اونایی ک میگم تهران اوردن بومی ک نیستن!مثلا یکیشون مازندرانیه... بومی ک محسوب نمیشه!!اخه مازندران قطبش با تهران یکیه ولی پذیرش مکانیک ناحیه اییه!!!!

بهرحال هر جا ک باشم "تمام" سعی خودمو میکنم اگ دانشگام اسم نداره من واسش پیدا میکنم!++++++++++

محیا جان شمام ناراحت نباش بهترینی من میدونم
ماهایی ک تو ذوقمون خورده انگیزشوداریم!

اونی ک با 4000کشوری رفته مکانیک شریف مث...توگل میمونه مطمئن باش!

امید دارم ب خدا ولطفش اگ اون بخواد "هیچ"کسی نمیتونه"هیچ" کاری بکنه اگ اینطوری پیش اومده اون خواسته واگ خواسته 100%صلاح من اینه

Fiboonatchi

New Member
لایک ها
55
shahin گفت
ممنون ک جواب دادین

حالا ک جواب اعتراض اینترنتیمم دادن دیگ بیخیالش میشم
اونایی ک میگم تهران اوردن بومی ک نیستن!مثلا یکیشون مازندرانیه... بومی ک محسوب نمیشه!!اخه مازندران قطبش با تهران یکیه ولی پذیرش مکانیک ناحیه اییه!!!!

بهرحال هر جا ک باشم "تمام" سعی خودمو میکنم اگ دانشگام اسم نداره من واسش پیدا میکنم!++++++++++

محیا جان شمام ناراحت نباش بهترینی من میدونم
ماهایی ک تو ذوقمون خورده انگیزشوداریم!

اونی ک با 4000کشوری رفته مکانیک شریف مث...توگل میمونه مطمئن باش!

امید دارم ب خدا ولطفش اگ اون بخواد "هیچ"کسی نمیتونه"هیچ" کاری بکنه اگ اینطوری پیش اومده اون خواسته واگ خواسته 100%صلاح من اینه
اره دقيقا منم خيلي انگيزه پيدا كردم!!!
منم از خدا خواستم كه هر چي مصلحتمه قبول شم و ديگه مي خوام سعي كنم به اين ظلم ها فكر نكنم و تو اين رشته اي كه قبول شدم خوب درس بخونم شايدم تغيير رشته بدم بشم همكار شما!!

manandworld

New Member
لایک ها
7
پزشکی داشگاه تهران بهتره یا ایران...........

بالا