بچه ها توجه كنيد.
باشگاه امسال گند كاري كرده و با اين گند كاري باعث شده حق خيلي ها خورده شه!يه جورايي هم نمي خواد اين خبر به جايي بروز كنه براي همين خيلي آروم حق يه عده رو مي خوره! :evil:
توجه كنيد كه باشگاه با تصحيح اشتباه باعث شده تا بعضي از اونايي كه گزينه اشتباه رو زدن قبول شن و اينطوري كاملا كف هم عوض ميشه ! يعني اگه برگه ها دوباره تصحيح شن:
كف كاملا عوض ميشه!
قبولي ها عوض ميشن!
كلا همه چي عوض ميشه!
به نظر من بايد برگه 150 نفر اول دوباره تصحيح شه تا كاملا حق به حقدار برسه و تصحيح دو تا سوال تستي براي 150 نفر چند ساعت بيشتر طول نمي كشه پس باشگاه بايد اينكارو بكنه تا حق به حقدار برسه!
بيايد متحد شيم و باشگاه رو تحت فشار قرار دهيم تا مجبور شه اينكارو بكنه.
چون خيلي ها با اين كار حق مسلم شون بر ميگرده و زحمات چند ساله شون بر باد نميره.
آز آقاي خلينا هم به عنوان استادمون تقاضا دارم اين ماجرا را پيگيري كنند.
باشگاه امسال گند كاري كرده و با اين گند كاري باعث شده حق خيلي ها خورده شه!يه جورايي هم نمي خواد اين خبر به جايي بروز كنه براي همين خيلي آروم حق يه عده رو مي خوره! :evil:
توجه كنيد كه باشگاه با تصحيح اشتباه باعث شده تا بعضي از اونايي كه گزينه اشتباه رو زدن قبول شن و اينطوري كاملا كف هم عوض ميشه ! يعني اگه برگه ها دوباره تصحيح شن:
كف كاملا عوض ميشه!
قبولي ها عوض ميشن!
كلا همه چي عوض ميشه!
به نظر من بايد برگه 150 نفر اول دوباره تصحيح شه تا كاملا حق به حقدار برسه و تصحيح دو تا سوال تستي براي 150 نفر چند ساعت بيشتر طول نمي كشه پس باشگاه بايد اينكارو بكنه تا حق به حقدار برسه!
بيايد متحد شيم و باشگاه رو تحت فشار قرار دهيم تا مجبور شه اينكارو بكنه.
چون خيلي ها با اين كار حق مسلم شون بر ميگرده و زحمات چند ساله شون بر باد نميره.
آز آقاي خلينا هم به عنوان استادمون تقاضا دارم اين ماجرا را پيگيري كنند.