توجه توجه!

pozitrone

New Member
لایک ها
21
بچه ها توجه كنيد.
باشگاه امسال گند كاري كرده و با اين گند كاري باعث شده حق خيلي ها خورده شه!يه جورايي هم نمي خواد اين خبر به جايي بروز كنه براي همين خيلي آروم حق يه عده رو مي خوره! :evil:
توجه كنيد كه باشگاه با تصحيح اشتباه باعث شده تا بعضي از اونايي كه گزينه اشتباه رو زدن قبول شن و اينطوري كاملا كف هم عوض ميشه ! يعني اگه برگه ها دوباره تصحيح شن:
كف كاملا عوض ميشه!
قبولي ها عوض ميشن!
كلا همه چي عوض ميشه!
به نظر من بايد برگه 150 نفر اول دوباره تصحيح شه تا كاملا حق به حقدار برسه و تصحيح دو تا سوال تستي براي 150 نفر چند ساعت بيشتر طول نمي كشه پس باشگاه بايد اينكارو بكنه تا حق به حقدار برسه!
بيايد متحد شيم و باشگاه رو تحت فشار قرار دهيم تا مجبور شه اينكارو بكنه. :D
چون خيلي ها با اين كار حق مسلم شون بر ميگرده و زحمات چند ساله شون بر باد نميره.
آز آقاي خلينا هم به عنوان استادمون تقاضا دارم اين ماجرا را پيگيري كنند.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
با سلام؛
من از باشگاه پيگيري مي‌كنم و اگر مشكلي پيش اومده باشه حتما سعي مي‌كنم تا جايي كه بتونم برطرفش كنم. :roll:
اما از همه‌ي شما هم مي‌خوام اگر فكر مي‌كنيد در تصحيح برگه‌هاتون اشتباه شده فقط اعتراض بديد و از توهين و شلوغ‌كاري بپرهيزيد كه اينجوري كاري از پيش نميره :?

اميدوارم تمام اونهايي كه زحمت كشيدند به حق خودشون برسند (و هيچ كس هم بيشتر از حقش رو نخواد :wink: )

در پناه حق :idea:

chemistery

New Member
لایک ها
0
آقاي خلينا شما خيلي خوبيد من به هر كي گفتم گفت خودت پي گيري كن... :(

IrNCO

New Member
لایک ها
42
سلام استاد
فكر كنم از امروز شروع به بررسي اعتراضا ميكنن
آقاي خلينا خواهش ميكنم هركاري از دستتون بر مياد انجام بديد تا حق خوري نشه
درسته كه حدف شما کسب بهترین نتیجه برای تیم المپیاد شیمی ایران در سال 2010 هست اما فكر كنم بايد زمينه اينكار در سال 2009 فراهم باشه

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
سلام؛
چشم من امروز و فردا رو به طور كامل به بررسي اين موضوع از طريق باشگاه مي‌پردازم.
يك نكته:
شما منظور ما رو از هدف درست متوجه نشديد :wink: براي دستيابي به قهرماني جهان در سال 2010 ، اقلا بايد در 2009 سوم و در 2008 پنجم شد!

سعي مي‌كنم خبرهاي موثق و قابل قبولي براي شما بگيرم.

pozitrone

New Member
لایک ها
21
آهاي اين باشگاه داره حق يه عده رو به طرز وحشتناك ولي خيلي آروم وبي سر وصدا داره مي خوره.داره با پنبه سر مي بره.چي كار كنيم؟
كسايي كه نمرشون كمتر از يه عده ديگه اس قبول اعلام شدن و مي رن دوره.در حالي كه كسايي كه نمرشون بالاتر از اوناست به خاطر اشتباه باشگاه قبول نشدن و حسرت المپياد(كه حقشون بوده)رو دلشون مي مونه.چي كار كنيم؟
جالب اينجاست اگه زنگ بزنين باشگاه و بپرسين چي شده ميگن هيچي!هيچ مشكلي نيست ولي بعد اينكه خودتونو معرفي كنيد و بگين من از جريان اطلاع دارم تازه ميگن چي شده!اي خدا چي كار كنيم؟
من نمي دون كجا اين حرف ها رو بگم.يه عده كه نمرشون از يه عده ديگه بالاتره فقط به خاطر اشتباه باشگاه در تصحيح حقشون خورده ميشه .
من خودم هيچ!چون اشتباه باشگاه در مورد من فرقي نداشته ولي همين الان9-10 نفرو مي شناسم كه اون سوالا رو درست زدن ولي باشگاه با اين كارش اونا رو مردود كرده در حال كه كسايي كه نمرشون از اونا كمتره رو قبول كرده!
من دارم مي تركم وقتي مي بينم به اين گندگي حق خوري ميشه!وقتي مي بينم دوستم كه عمرشو واسه المپياد گذاشته فقط به خاطر اشتباه باشگاه(نه چيز ديگه)قبول نميشه !
خدايا خودت يه كاري كن حق به حقدار برسه.

chemistery

New Member
لایک ها
0
منم باهات موافقم.ولي نمي دونم گناه من چيه كه با 192 :x قبول نمي شم :cry:

بالا