A amir h New Member 1391/11/11 #1 ارسال ها 7 لایک ها 3 امتیاز 0 1391/11/11 #1 سلام من سوال رو جایی دیدم بنظرم عجیب اومد ( حتما روش فکر کنید چون میدونم حل شدنی هستش ) ثابت کنید به ازای هر n مربع کامل است . من موندم اصلا این طبیعی میشه ؟:4:
سلام من سوال رو جایی دیدم بنظرم عجیب اومد ( حتما روش فکر کنید چون میدونم حل شدنی هستش ) ثابت کنید به ازای هر n مربع کامل است . من موندم اصلا این طبیعی میشه ؟:4:
Al!R3ZA Well-Known Member 1391/11/11 #2 ارسال ها 1,903 لایک ها 3,166 امتیاز 113 1391/11/11 #2 پاسخ : ثابت کنید این عبارت طولانی مربع کامل هستش !!! amir h گفت سلام من سوال رو جایی دیدم بنظرم عجیب اومد ( حتما روش فکر کنید چون میدونم حل شدنی هستش ) ثابت کنید به ازای هر n مربع کامل است . من موندم اصلا این طبیعی میشه ؟:4: کلیک کنید تا باز شود... با استقرا فک کنم بشه یه کارایی کرد نمیشه ؟!
پاسخ : ثابت کنید این عبارت طولانی مربع کامل هستش !!! amir h گفت سلام من سوال رو جایی دیدم بنظرم عجیب اومد ( حتما روش فکر کنید چون میدونم حل شدنی هستش ) ثابت کنید به ازای هر n مربع کامل است . من موندم اصلا این طبیعی میشه ؟:4: کلیک کنید تا باز شود... با استقرا فک کنم بشه یه کارایی کرد نمیشه ؟!
sina1376 New Member 1391/11/11 #3 ارسال ها 859 لایک ها 508 امتیاز 0 1391/11/11 #3 پاسخ : ثابت کنید این عبارت طولانی مربع کامل هستش !!! منم فکر میکنم با چند تا مزدوج بتونیم حلش کنیم!!!
پاسخ : ثابت کنید این عبارت طولانی مربع کامل هستش !!! منم فکر میکنم با چند تا مزدوج بتونیم حلش کنیم!!!
mahanmath New Member 1391/11/12 #4 ارسال ها 898 لایک ها 701 امتیاز 0 1391/11/12 #4 پاسخ : ثابت کنید این عبارت طولانی مربع کامل هستش !!! فکر میکنم غلطه، چون ...:4:
math New Member 1391/11/12 #5 ارسال ها 1,129 لایک ها 1,096 امتیاز 0 1391/11/12 #5 پاسخ : ثابت کنید این عبارت طولانی مربع کامل هستش !!! amir h گفت سلام من سوال رو جایی دیدم بنظرم عجیب اومد ( حتما روش فکر کنید چون میدونم حل شدنی هستش ) ثابت کنید به ازای هر n مربع کامل است . من موندم اصلا این طبیعی میشه ؟:4: کلیک کنید تا باز شود... من فکر کنم این عدد جواب صریح دنباله ی زیر است (مطمین نیستم وسطای محاسبه دیدم خیلی شبیه این شده ! ) که این دنباله رو میتونید به راحتی ثابت کنید که مربع کامل است (فکر کنم اصلا سوال معروفیه ):3: آخرین ویرایش توسط مدیر 1391/11/12
پاسخ : ثابت کنید این عبارت طولانی مربع کامل هستش !!! amir h گفت سلام من سوال رو جایی دیدم بنظرم عجیب اومد ( حتما روش فکر کنید چون میدونم حل شدنی هستش ) ثابت کنید به ازای هر n مربع کامل است . من موندم اصلا این طبیعی میشه ؟:4: کلیک کنید تا باز شود... من فکر کنم این عدد جواب صریح دنباله ی زیر است (مطمین نیستم وسطای محاسبه دیدم خیلی شبیه این شده ! ) که این دنباله رو میتونید به راحتی ثابت کنید که مربع کامل است (فکر کنم اصلا سوال معروفیه ):3: