B BiotechMania New Member 1391/10/13 #1 ارسال ها 375 لایک ها 253 امتیاز 0 1391/10/13 #1 لطفا یه فرمولی چیزی واسه حفظ کردن راحت فلزات این جدول(پتانسیل های کاهشی استاندارد) بهم بگین... ممنون..
لطفا یه فرمولی چیزی واسه حفظ کردن راحت فلزات این جدول(پتانسیل های کاهشی استاندارد) بهم بگین... ممنون..
FMHFMH New Member 1393/3/11 #2 ارسال ها 99 لایک ها 286 امتیاز 0 1393/3/11 #2 پاسخ : جدول صفحه ی 94 کتاب پیشدانشگاهی samaneh sarrafzadeh گفت لطفا یه فرمولی چیزی واسه حفظ کردن راحت فلزات این جدول(پتانسیل های کاهشی استاندارد) بهم بگین... ممنون.. کلیک کنید تا باز شود... من اینجوری حفظ کردم! فلزات قلیایی و قلیایی خب از همه بالا تره بعدش:آلAl+منصورMN+زنZn +کَرهCr+فکرFe+نمودیNi+ سِنِّSn+هلوH+کوCu+ اگهAg+حقHg+وتوPt+ آبوAu+هالوژن ها آل+منصور+زن+کَره+فکر+نمودی+ سِنِّ+هلو+کو+اگه+حق+ وتو+آبو+هالوژن ها شاید بگین سخته ... اینو خودم ساختم... باور کنید بدون نگاه به کتاب نوشتم... با تکرار زیاد ملکه ی ذهنتون میشه... آخرین ویرایش توسط مدیر 1393/3/12
پاسخ : جدول صفحه ی 94 کتاب پیشدانشگاهی samaneh sarrafzadeh گفت لطفا یه فرمولی چیزی واسه حفظ کردن راحت فلزات این جدول(پتانسیل های کاهشی استاندارد) بهم بگین... ممنون.. کلیک کنید تا باز شود... من اینجوری حفظ کردم! فلزات قلیایی و قلیایی خب از همه بالا تره بعدش:آلAl+منصورMN+زنZn +کَرهCr+فکرFe+نمودیNi+ سِنِّSn+هلوH+کوCu+ اگهAg+حقHg+وتوPt+ آبوAu+هالوژن ها آل+منصور+زن+کَره+فکر+نمودی+ سِنِّ+هلو+کو+اگه+حق+ وتو+آبو+هالوژن ها شاید بگین سخته ... اینو خودم ساختم... باور کنید بدون نگاه به کتاب نوشتم... با تکرار زیاد ملکه ی ذهنتون میشه...
taha Well-Known Member 1393/3/28 #3 ارسال ها 908 لایک ها 1,160 امتیاز 93 1393/3/28 #3 پاسخ : جدول صفحه ی 94 کتاب پیشدانشگاهی بابا بیخیال فرمول دیگه چه صیغه ای هس ؟؟؟؟؟ کل جدولو که لازم نیس حفظ کنید . تو کتابای کمک اموزشی یه جدول کوچولو که لازم هس گذاشتن . همونو راحت حفظ کنید . سوال تخیلی که نمیدن از این بخش !!
پاسخ : جدول صفحه ی 94 کتاب پیشدانشگاهی بابا بیخیال فرمول دیگه چه صیغه ای هس ؟؟؟؟؟ کل جدولو که لازم نیس حفظ کنید . تو کتابای کمک اموزشی یه جدول کوچولو که لازم هس گذاشتن . همونو راحت حفظ کنید . سوال تخیلی که نمیدن از این بخش !!