پاسخ : جذب ویتامین k
کدوم جمله؟جذب شدن ویتامین K به خون خیلی عجیب نیست.؟ویتامین kتوسط باکتری های روده بزرگ تولید میشه.فکر نمی کنم ویتامین e a زیادی توی روده بزرگ باشه که بخوایم راجع یهشون بحث کنیم.
چرا باید ساحتار رگ های روده بزرگ و کوچک با هم فرق کنه؟شما اینو قبول دارید که یه چربی بدون نیاز به هیچ گونه تغییری توی رگ ها و مویرگ ها می تونه جذب خون بشه؟من حس می کنم که شما این رو قبول ندارید.یعنی در زمینه فکریتون این جوری هست که چربی ها همیشه باید جذب لنف شن.دوباره من حس می کنم که شما فکر می کنید من قبول ندارم که ویتامین k تو روده بزرگ جذب خون میشه.من قبول دارم.
من قبول دارم که جذب خون هم میشن اما این مقدار در مقایسه با ورودشون به لنف اونقدر کم هست که در نظر نگیریم!
من اصلا بحثی رو جذب چربی ها ندارم فقط و فقط رو جذب ویتامین کا بحث می کنم!!
اگر این مقدار در روده ی بزرگ کمه پس چرا بهش اشاره شده عین چربی ها می گفت جذب رگ لنفی میشه تازه گفتم کتاب خیلی سبز گفته ویتامین کا جذب رگ خونی میشه نه لنف!!
بنابراین یا ساختار ویتامین کا با بقیه ی ویتامین های محلول در چربی تفاوت بارزی داره که کمک به جذبش توسط خون می کنه که در این صورت ما باید تو روده ی کوچیکم شاهد جذبش از خون باشیم یا ساختار رگ روده ی بزرگ و کوچک با هم فرق داره!!
حالا سوال اصلی من اینه که با وجود این تونایی در ویتامین کا ما هیچ وقت نباید شاهد کمبود این ویتامین باشیم مگر بر اثر عدم تغذیه ی این ویتامین!
اما هستیم!چرا؟؟؟!!