Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760
سلام
من جریان این تاپ 10 هر سال رو نفهمیدم
ده نفر برتر مرحله اول رو کجا اعلام میکنه ؟
کی اعلام میکنه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171
پاسخ : جریان top 10 چیه ؟

فقط سال قبل باشگاه یه هفته قبل از اعلام نتایج اعلام کرد که حرف و حدیثش زیاد بود امسال به احتمال قوی اعلام نمیشه....زیاد فکرتو درگیرش نکن!

GMOIChO

New Member
لایک ها
101

فقط سال قبل باشگاه یه هفته قبل از اعلام نتایج اعلام کرد که حرف و حدیثش زیاد بود امسال به احتمال قوی اعلام نمیشه....زیاد فکرتو درگیرش نکن!
یعنی چی حرف و حدیثش زیاد بود؟

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

مطمئنا حرف و حدیث زیاد میشه !
خدا کنه بیستم سر وقت نتایجو اعلام کنن ، تاپ 10 پیشکش !!!!!
راستی دقیقا کی گفته نتایج 20 اسفند میاد ؟
من از همین بروبکس شنیدم
کسی منبع موثق تر داره ؟

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

من شبکه خبر دیدم نوشته بود حداکثر تا بیستم ......... نتایج که یه هفتس حاظره فقط تشریفات کمیته مونده

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

یعنی چی حرف و حدیثش زیاد بود؟
زیاد بود دیگه الان بگم میان ایریسکو به دلایل محتوای مجرمانه میبندن!!! شوخی کردم ولی کلا مشکلاتی داشت....

لایک ها
841

زیاد بود دیگه الان بگم میان ایریسکو به دلایل محتوای مجرمانه میبندن!!! شوخی کردم ولی کلا مشکلاتی داشت....
آره. مثلا تو نجوم اومده بودن مثلا اسامی 10 نفر اول رو تو ysc.ac.ir گذاشته بودن در حالی که بین اون 10 نفر، 5 تا رتبه ی 17 بود و از بیشتر رتبه ها خبری نبود.

س.ا.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

آره. مثلا تو نجوم اومده بودن مثلا اسامی 10 نفر اول رو تو ysc.ac.ir گذاشته بودن در حالی که بین اون 10 نفر، 5 تا رتبه ی 17 بود و از بیشتر رتبه ها خبری نبود.

س.ا.
خب اون دلیل داره
مثلا رتبه 1 باید 100 زده باشه. اگه کسی 100 نداشته باشه میرن رتبه 2. اونایی که 1 نزده دارن و اولین نفر رتبه ی 2 میشه. رتبه ی 3 کسیه که 1 غلط داره. اگه کسی با این شرایط نباشه میرن بعد از رتبه 2 رتبه 4 میزنن و رتبه ی 1 وو 3 خالیه
حالا نجوم که میگید رتبه 17 داشتن ینی مثلا برای مثال میگم رتبه ی 17 ینی 5 تا غلط 3 تا نزده. نشون میده 5 نفر با این شرایط بودن

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

خب اون دلیل داره
مثلا رتبه 1 باید 100 زده باشه. اگه کسی 100 نداشته باشه میرن رتبه 2. اونایی که 1 نزده دارن و اولین نفر رتبه ی 2 میشه. رتبه ی 3 کسیه که 1 غلط داره. اگه کسی با این شرایط نباشه میرن بعد از رتبه 2 رتبه 4 میزنن و رتبه ی 1 وو 3 خالیه
حالا نجوم که میگید رتبه 17 داشتن ینی مثلا برای مثال میگم رتبه ی 17 ینی 5 تا غلط 3 تا نزده. نشون میده 5 نفر با این شرایط بودن
بابا این چه استدلالیه شما کردین؟؟!؟؟:188: نخیر به این دلیل نیست مگه رتبه یک کنکور همه درصداش 100 ه؟؟! تو بعضی رشته ها که بعضی رتبه ها خالی بود به این دلیله که طلاهای هر سال سال بعد باید مرحله 1 رو بدن و اگه 10 نفر اول بدن اسم اونا رو نمیدن و جای رتبه هاشون خالی میمونه.....

zahra

New Member
لایک ها
609

چرا طلاها باید مرحله 1 سال بعد بدن؟؟

amir_j

New Member
لایک ها
235

امروز چندمه ؟!

فکر کنم تا یه هفته بعد جوابارو میدن...

من خودم وقتی میرفتم مرحله ی اول نجوم رو بدم تو رادیو شنیدم زمان اعلام نتایج رو ، دقیقا یه ربع قبل از امتحان ...!

گفته بودن حداکثر تا بیست اسفند جوابارو میدن ...

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

بابا این چه استدلالیه شما کردین؟؟!؟؟:188: نخیر به این دلیل نیست مگه رتبه یک کنکور همه درصداش 100 ه؟؟! تو بعضی رشته ها که بعضی رتبه ها خالی بود به این دلیله که طلاهای هر سال سال بعد باید مرحله 1 رو بدن و اگه 10 نفر اول بدن اسم اونا رو نمیدن و جای رتبه هاشون خالی میمونه.....
منم خودم اینو میدونم که رتبه 1 نباید همه درصداش 100 باشه ولی چون تو شیمی هم دیدم اینطوریه از یکی از معلمام پرسیدم. بهم اینو گفت.
خب چرا طلاها سال بعد دوباره م1 میدن؟ حالا چرا اسم اونا رو نمیزنن جزو 10 تا؟؟

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

نمره مرحله 1 شون ملاکی برای انتخاب تو پروسه انتخاب تیمه.....لچون اگه مثلا 2 تا طلا نتونن 10 نفر اول شن نباید بهشون تهمت بی سوادی زده بشه که و همچنین انگار یه امتحان انتخاب تیمه ، مگه نمراتش اعلام میشه؟ اینم دقیقا مثل همونه

بالا