جری ماریون

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529
نظرتون درباره ی کتاب ماریون چیه اگه کسی بخوندش برای مکانیک مرحله 2 قبول یا کلپنر برای المپیاد بهتره یا کتابا یه دیگه؟؟؟!!:39::7::7:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998
پاسخ : جری ماریون

چیزی نداره.فقط انتگرالگیری.شهود بالا نمی بره اصلن سوال شهودی نداره(خیییلی کم).البته مباحث خیلی پیشرفته ای داره که فک نکنم بیآد.مثل مکانیک لاگرانژی که اگه تو مرحله 2 یا 3 بنویسی از اون راه نمره نمیدن.منکه وقت داشته باشم همه چی میخونم.

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

کلپنر چه جوریه؟

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

مساله قشنگ داره.توضیحاتش مختصر و مفیده.ریاضیات عجیب غریبی نمی خواد.کلن کتاب خوبیه.

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

ماریون رو باید بتونید مسئله های فصل 2 ش رو حل کنید. فصل 4 هم بدنیست بخونید. من خودم اضافه خوندم و زیاد لازم نیست.
خوبیه لاگرانژی اینه که یه مسئله رو که با یه روش دیگه حل کردی میای با یه روش مطمئن حل میکنی و میفهمی جوابت درست بوده یا نه.

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

یعنی فقط 2 و 4 بقیش لازم نیست.؟؟؟؟؟؟

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

فولز خیلی کتاب خوبیه.مساله خوب هم داره همه مدل(حتی تثبات های توپ برداری).ولی برای شهود مجموعه ی فیزیک مفهومی انتشارات فاطمی,چگونه فیزیک را درک کنیم نشر نوپرداز و یک کتاب دیگه کع خیلی سخت پیدا میشه و من ندیدمش هم مال فاطمی ه که نویسندش تاراسو است و اسمش مثه اینکه فیزیک برای زندگیه.البته فاطمی قبلن یه مسایل عمومی جلد آبی هم داشته (ایرودف نیست) که دیگه جایی پیدا نمیشه.دینامیک مریام هم کتاب خوبیه با مسایل توپ عملی تر(کتابش برا مندسیه)

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

ولی من میگم فولز رو نخونید. من چند ماه وقت روش گذاشتم (البته کاملا" ناراضی هم نیستم) ولی میتونستم همون کلپنر رو بخونم.
فولز یا سوالاش در حد تو فرمول گذاشتنه یا این که انتگرال خفن میخواد.

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

مکانیک مکانیکه.مهم نیست چه کتابی بخونی مهم اینه که مفهاهیمو آدم یاد بگیره.حالا این که آدم چجوری یاد بگیره زیاد فرقی نداره.....

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

ریاضیات این کتاب خیلی سخته ؟ یعنی باید خیلی خوف باشی ؟
کلاً چقدر ریاضیات میخواد ؟

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

زیاد ریاضیاتش سخت نیست ولی کلن برای المپیاد کتاب خوبی نیست.
واقعن لازم نیست.یه کلپنر واسه مکانیک کافیه.بعدش دیگه کلیییییییییی مساله هست که میشه حل کرد و المپیاد هم همش مساله است.

amir.z

New Member
لایک ها
2

اون کتابی که برای فاطمی ه و مفاهیم فیزیکی رو خیلی خوب توضیح داده اسمش نگاهی به فیزیکه. من دارمش. کتاب بسیار خوبیه. میشه تو دست دوم فروشی ها پیداش کرد

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

کتاب تارا سو رو میگی؟

smjty

New Member
لایک ها
119

سلام .

سوال 6 فصل 2 این کتاب واقعا خیلی سخته یا ایده خاصی می خواد ؟ دو ،سه صفحه نوشتم حل نشد !

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

یکم محاسبه داره خب .

ویرایش : نصف صفحه میشه حلش .

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا