shabnam 3

New Member
لایک ها
710
سلام دوستان خوبم.
من برای خوندن فیزیک یه مشکل اساسییییییی دارم.
جزوه فیزیک3 من خیلی ناقصه.چون دبیر خوبی نداشتیم و من هیچی از فیزیک3 نفهمیدم وبرای امتحان نهایی هم از روی کتاب خوندم.
اما الآن که میخوام برای کنکور بخونم نیاز به یک کتاب آموزشی خوب دارم که مطالب رو خیلی خوب توضیح داده باشه.پیشاپیش ممنون از کمکتون.
راستی رشتمم ریاضیه

Mir-5

New Member
لایک ها
111
پاسخ : جزوه فیزیک

فیزیک 3 خوشخوان جزوه خوبی داره ولی سوالای تشریحی که داره اصلا در سطح کنکور نیست و تستاش هم زیاد خوب نیست
اگه هم میتونید برای تست از فیزیک پایه گاج استفاده کنید
ضمنا برای مسلط شدن به مباحث فیزیک 3 (ساکن و خازن و جریان ...)نیاز هست که تست های گوناگون زیادی رو بزنید

با آرزوی موفقیت

لایک ها
344

سلام دوستان خوبم.
من برای خوندن فیزیک یه مشکل اساسییییییی دارم.
جزوه فیزیک3 من خیلی ناقصه.چون دبیر خوبی نداشتیم و من هیچی از فیزیک3 نفهمیدم وبرای امتحان نهایی هم از روی کتاب خوندم.
اما الآن که میخوام برای کنکور بخونم نیاز به یک کتاب آموزشی خوب دارم که مطالب رو خیلی خوب توضیح داده باشه.پیشاپیش ممنون از کمکتون.
راستی رشتمم ریاضیه

سلام خانم ببخشید که من اظهار نظر میکنم اما خود من اگه جای شما بودم از کتابای مبتکران برای خوندن و به عنوان جزوه استفاده میکردم و از کتابای انرژی اتمی (نشر الگو)برای تست استفاده میکردم تا کاملا مسلط بشم.جزوه خوب مبتکران+تست قوی نشر الگو=a perfect improvement for getting your goal..........!!!!l

لایک ها
45

راستش من امتحان نهایی فیزیک 3 20 شدم و تست های فیزیک 3 رو هم روو هوا میزنم و به شما پیشنهاد میکنم که اگه سطحتون پایینه ابتدا کتاب آموزش خیلی سبز رو بخونید (سوالاش تشریحیه) و بعد از تسلط روی اون تست خیلی سبز رو کار کنید ، من تضمین میکنم سوالای کنکور رو قورت میدید
یکی از دوستان گفتم کتاب مبتکران ، ولی اگه کسی خیلی سبز کار کنه به هیچ وجه سراغ مبتکران نمیره
موفق باشید

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

راستش من امتحان نهایی فیزیک 3 20 شدم و تست های فیزیک 3 رو هم روو هوا میزنم و به شما پیشنهاد میکنم که اگه سطحتون پایینه ابتدا کتاب آموزش خیلی سبز رو بخونید (سوالاش تشریحیه) و بعد از تسلط روی اون تست خیلی سبز رو کار کنید ، من تضمین میکنم سوالای کنکور رو قورت میدید
یکی از دوستان گفتم کتاب مبتکران ، ولی اگه کسی خیلی سبز کار کنه به هیچ وجه سراغ مبتکران نمیره
موفق باشید
ممنون دوست خوبم.من سطحم پایین نیست.متوسطم.ولی نیاز به یک جزوه خوب دارم.چون باتوجه به شرایطی که گفتم نوبت دوم افت کردم.فقط هم به خاطر اینکه هیچ منبع مناسبی نداشتم وسطح دبیرمون فوق العاده پایین بود.ما فصل 4-5 فیزیک رو دوروز مونده به امتحان نهایی برا مون تقویتی گذاشتن تا یکم یاد گرفتیم.وقت کافی هم نداشتیم که بیشتر بخونیم

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

فیزیک 3 خوشخوان جزوه خوبی داره ولی سوالای تشریحی که داره اصلا در سطح کنکور نیست و تستاش هم زیاد خوب نیست
اگه هم میتونید برای تست از فیزیک پایه گاج استفاده کنید
ضمنا برای مسلط شدن به مباحث فیزیک 3 (ساکن و خازن و جریان ...)نیاز هست که تست های گوناگون زیادی رو بزنید

با آرزوی موفقیت
من تست فیزیک کتاب جامع گاج سفید خریدم.فقط یک کتاب آموزشی هم در کنارش میخوام که توی این هفته با کمک شما دوستان خوبم تهیهه میکنم

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

درمجموع به شبنم عزیز توصیه های خوبی شد
من سال دوم دبیرستان ازروی مبتکران خوندم وبسیارراضی بودم
فکرنمیکنم خیلی سبز درس نامه ی جامعی داشته باشه
شبنم جان؛اهمیت کتاب درسی رودست کم نگیر
دیدی ک یه سوال فیزیک رشته ریاضی عیناازکتاب بود
ویادمه سال ۸۸یا۸۹دقیقایکی ازشکلهای اول دبیرستان روداده بود توی کنکور
ماهم اکثرمون نهایی روفقط ازروی کتاب خوندیم ک ۲۰شدیم
امایه چیزدیگه؛میتونی ب کتاب انرژی اتمی (همونی ک تست+درسنامه)هست؛هم مراجعه کنی
کتابیه ک واسه کنکورقوی عمل کرده
موفق وسلامت باشی
باتشکر:)

Dimond96

New Member
لایک ها
373

به نظر منم کار درست اینه که آدم برای نهایی از روی کتاب بخونه چون سولها از کتابه نه از جزوه ی معلم!( من حتی برای حسابان هم از رو کتاب خوندم )
به نظر منم انرژی اتمی کتاب مناسبیه می تونی از رو سایت نشر الگو و خیلی سبز pdf قسمتی از کتاب رو دانلود کنی و خودت ببینی چطورین!(امیدوارم به انتخاب درستی برسی!)

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

درمجموع به شبنم عزیز توصیه های خوبی شد
من سال دوم دبیرستان ازروی مبتکران خوندم وبسیارراضی بودم
فکرنمیکنم خیلی سبز درس نامه ی جامعی داشته باشه
شبنم جان؛اهمیت کتاب درسی رودست کم نگیر
دیدی ک یه سوال فیزیک رشته ریاضی عیناازکتاب بود
ویادمه سال ۸۸یا۸۹دقیقایکی ازشکلهای اول دبیرستان روداده بود توی کنکور
ماهم اکثرمون نهایی روفقط ازروی کتاب خوندیم ک ۲۰شدیم
امایه چیزدیگه؛میتونی ب کتاب انرژی اتمی (همونی ک تست+درسنامه)هست؛هم مراجعه کنی
کتابیه ک واسه کنکورقوی عمل کرده
موفق وسلامت باشی
lمن برای تست همونطور که تو پست قبلیم گفتم فیزیک جامع گاج سفید خریدم.آخه نسبت به نشر الگو وضیحات بیشتری داشت.فروشنده ای هم که ازشون خریدم گفتن گاج سفید پرفروش تره.
البته از چندنفر دیگه هم پرسیدم گفتن گاج خوبه...حالا یعنی گاج خوب نیست؟؟:186:به دردم نمیخوره؟؟؟پس چیکارکنم من؟؟؟؟وای دوباره استرس گرفتم:(

لایک ها
60

سلام...من هم میگم خیلی سبز....همونی که روی جلدش عکس گورخر داره باردار شده:98: البته من نداشتم مال یکی از دوستام بود..من خودم جزوه ی تست دبیر خودمون رو که از چندتا کتاب کپی کرده بود رو حلیدم

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

lمن برای تست همونطور که تو پست قبلیم گفتم فیزیک جامع گاج سفید خریدم.آخه نسبت به نشر الگو وضیحات بیشتری داشت.فروشنده ای هم که ازشون خریدم گفتن گاج سفید پرفروش تره.
البته از چندنفر دیگه هم پرسیدم گفتن گاج خوبه...حالا یعنی گاج خوب نیست؟؟:186:به دردم نمیخوره؟؟؟پس چیکارکنم من؟؟؟؟وای دوباره استرس گرفتم:(
والله من گاج سفید روندیدم؛امامگه گاج سفیدقبل تستهاش درسنامه داره؟
من منظورم اتمی فقط تست نبود؛منظورم اون otn ای هست که قبل تست درسنامه داره!‏

خب شایدگاج سفیدبهتره؛من ندیدم و نمیتونم بگم خوبه یانه
امااکثراتوصیه میکنن ک همون otn رو واسه فیزیک کارکنیم!‏
اگه محدودیتی نداری برو یه نگاهی بهش بنداز؛ارزشش روداره
موفق باشید:)

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

والله من گاج سفید روندیدم؛امامگه گاج سفیدقبل تستهاش درسنامه داره؟
من منظورم اتمی فقط تست نبود؛منظورم اون otn ای هست که قبل تست درسنامه داره!‏

خب شایدگاج سفیدبهتره؛من ندیدم و نمیتونم بگم خوبه یانه
امااکثراتوصیه میکنن ک همون otn رو واسه فیزیک کارکنیم!‏
اگه محدودیتی نداری برو یه نگاهی بهش بنداز؛ارزشش روداره
موفق باشید:)
آره سنا(ثنا)جان.گاج سفید هم درسنامه داره و اینطورکه من دیدم درسنامش کامل تره.چون میگن سطح نشرالگو خیلی بالاست.به خاطر همین گفتم از گاج شروع کنم،تو تست زدن که راه افتادم کتاب های دیگه هم در صورت نیاز کار میکنم

بالا