مطمئن نیستم اما به نظرم بلنده چون که وقتی شمع ها می سوزند اکسیژن درون بطری به دی اکسید کربن تبدیل میشه و از اونجایی که دی اکسید کربن چگالیش کمتره بالا میره و اکسیژن ها پایین ظرف می مونند پس شمع بالایی زودتر خاموش میشه
پاسخ : جمع آوري تمامي نكات و فرمول ها و سوالات ايده دار مكانيك
هلی کوپتری به جرم m1 باری به جرم m2 را که با طنابی کم جرم به ان وصل شده از زمین بلند می کند هلی کوپتر با شتاب a بالا می می رود بعد از زمان t طناب پاره شده و بار به پایین می افتد اگر نیروی محرکه تغییر نکند ارتفاع هلی کوپتر در زمان 2t چقدر است؟
دیگه واقعا نمی دونم این سوال چی می خواد برام نامفهومه!
نخندید ها! جهت چرخش از نظر من تاثیری نداره! با عقلم جور در نمیاد این حرفی میزنم ولی میگم تاثیری نداره شاید فقط قرینه هم باشند!
پ.ن. = a زاویه بین OA & OB
نخندید ها! جهت چرخش از نظر من تاثیری نداره! با عقلم جور در نمیاد این حرفی میزنم ولی میگم تاثیری نداره شاید فقط قرینه هم باشند!
پ.ن. = a زاویه بین oa & ob
طور دقیق تری که وجود داره رو من یه مدلش رو نوشتم که داخل به سطح مقطح نیازه و یه انتگرال گیری.
ولی فرض من این بود a یه جا ثابته و فنر داره کشیده میشه روی دایره که باعث میشه فنر برای دایره وتر رسم کنه و اون وتر هم به وسیله ی قانون کسینوس ها بدست میاد که زاویه بینشون هم امگا × تی هست!
متغیرهای من اضافست ولی دقیقا مساله تبیین نشده که چی میخواد و برام واضح نیست.خلاصه همون راهی که نوشتم رو نگاه کنید ببینید چیش مشکل داره؟
پ.ن. = a زاویه بین OA & OB
پاسخ : جمع آوري تمامي نكات و فرمول ها و سوالات ايده دار مكانيك
n ذره در n راس یک n ضلعی منتظم به ضلع a قرار دارند در t=0 این ذرات با اندازه سرعت ثابت v شروع به حرکت می کنند به طوری که در هر لحظه جهت حرکت هر ذره به طرف ذره کنری خود است!
در چه زمانی این ذرات به مرکز n ضلعی میرسند؟:167:
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
کوشین پس؟!!!
اینم سوال دیگه
هی می گین چرا کسی سوال نمی زاره:224: