پاسخ : جمع بندی کنکور 93
من توی یه چند تا از نظرا دیده بودم که نوشته بودن تا عید مطالب رو تموم کنید! من به شخصه اگه قرار باشه دوباره کنکور بدم به هیچ عنوان این کار رو نمی کنم. من خودم اصلا نمی خواستم تموم کنم درسا رو ولی ناخواسته طرفای 25 فروردین تموم شد. (اگه درست یادم مونده باشه چون یادمه که برای اولین آزمون جامع سنجش تموم شده بود) من پیشنهادم اینه که تا آخرین روزی که تو مدرستون کلاسی برگزار می شه برید... وگرنه اگه زود تمومش کنید و فقط برید سراغ مرور واقعا بدبخت می شید. اصلا به طرز فجیعی حوصله آدم سر می ره از مرور کردن! من که می گم نکنید این کار رو...
برای جمع بندی هم به نظر من کتاب جدیدی نخرید. با همون چیزهایی که تا الان خوندید و نتیجه گرفتید ادامه بدید.
سلام.
دقیقا و کاملا منم موافقم.
بذارید یکی دیگه از آفات زود تموم کردن درسا رو بگم.
البته منظورم از زودتموم کردن واضحه که قبل عید تموم کردنه.
چیزی که کاملا بدیهیه اینه که شما تا قبل عید نمی تونید به 100 درصد مطالب با کیفیت 100 درصد مسلط بشید.
پس اتفاقی که میفته اینه که یه عده زیادی میگن مطالب سخت و حفظی رو میذاریم واسه بعد عید ولی بقیه رو الان میشینم میخونم.
این واقعا کار خطرناکیه.چون مطالب حفظی و سخت به قدر کافی هست تا بعد عید نتونید این کار رو انجام بدید.
یه جمله به نظر من خیلی غلط هم بین کنکوری ها باب شده که میگه
( فلان کتاب تست رو تموم کردم!)) .بعدش به خاطر این جمله غلط میره یه کتاب جدید میخره.
خودتون فکر کنید ببینید چرا این جمله غلطه!