جواب قسمت پ فكر كنيد صفحه 45 شيمي پيش

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
آره.

فقط ميخواد تو شكل بكشين كه تعداد گوگرد تري اكسيد كمتره از بقيه
و تعداد گوگرد دي اكسيد دو برابر تعداد اكسيژنه.
ok!!!

farzin

New Member
لایک ها
24
جناب دکتر عابدین(دفتر تالیف کتب درسی شیمی) پارسال میگفت که باید مقدار ثابت تعادل را هم خودتون با رسم با نمودار k, T و برون یابی پیدا کنید که او میگفت k میشه 280 .حالا خودش K را داده سپس SO2 ,O2 را ثابت نگهداشته و مقدار SO3 را بدست میاوریم.با تقسیم مول SO3 بر 0.0004 تعداد SO3 تعیین میشود.بعد بشین نقاشی بکیش.

amirian20

New Member
لایک ها
1
farzin گفت
جناب دکتر عابدین(دفتر تالیف کتب درسی شیمی) پارسال میگفت که باید مقدار ثابت تعادل را هم خودتون با رسم با نمودار k, T و برون یابی پیدا کنید که او میگفت k میشه 280 .حالا خودش K را داده سپس SO2 ,O2 را ثابت نگهداشته و مقدار SO3 را بدست میاوریم.با تقسیم مول SO3 بر 0.0004 تعداد SO3 تعیین میشود.بعد بشین نقاشی بکیش.
بسيار ممنون از فرزين عزيز
اگه ميشه اون قسمت آخر يه كم بيشتر توضيح بدين .منظورت از اينكه O2 و SO2 ثابت نگه داشته چيه. و مقدار SO3 بدست مياوريم. يعني چه جوري ميتوان مقدار So3 بدست آورد. بعد چه جوري تو شكل تعداد مولكولهاي هر كدوم رسم مي كنيد

اگه بقيه دوستان هم ميتونن و منظور ايشون متوجه شدن كمك كنند.هنوز خوب خوب برام هضم نشده اين سوال

farzin

New Member
لایک ها
24
amirian20 گفت
farzin گفت
بسيار ممنون از فرزين عزيز
اگه ميشه اون قسمت آخر يه كم بيشتر توضيح بدين .منظورت از اينكه O2 و SO2 ثابت نگه داشته چيه. و مقدار SO3 بدست مياوريم. يعني چه جوري ميتوان مقدار So3 بدست آورد. بعد چه جوري تو شكل تعداد مولكولهاي هر كدوم رسم مي كنيد

اگه بقيه دوستان هم ميتونن و منظور ايشون متوجه شدن كمك كنند.هنوز خوب خوب برام هضم نشده اين سوال
دوست عزیز .یعنی تعداد SO2 ,O2 را همون که تو شکل داده در نظر بگیر وبعد در رابطه ثابت تعادل قرار بده..چون تو سوال گفته ایا تعداد SO3را درست رسم کرده؟پس یعنی SO2 ,O2 را درست رسم کرده است.

amirian20

New Member
لایک ها
1
سلام و تشكر بابت جوابتون
راستش عين فرمايش شما جاگذاري كردم اما جواب يعني تعداد So3 درمياد 3.5 حالا بايد چي كار كرد. چطوري 3.5 مولكول را رسم كنيم.اگه ميشه خودتون يه بار چك كنيد ببينيد درست درمياد يا خير

با سپاس فراوان

farzin

New Member
لایک ها
24
من هم چک کردم.درست در نیومد..با تقریب در نظر گرفتم.وقتی پارسال من از دکتر عابدین پرسیدم:این شکل مربوط به دمای 436 است و با افزایش دما تعادل به سمت چپ برگشت میکنه.
فرمودند با استفاده از ثابت تعادل در دمای 436 مقدار
SO3
را محاسبه میکنیم.(مقدار دو تای دیگه یعنی
SO2 ,O2
درست است)بعد اینها میشوند مول اولیه
تا دمای بالاتر برویم با استفاده ازضرایب استوکیومتری تغییرات را حساب میکنیم و با دو معادله و دو مجهول مقادیر را به دست میاوریم.
البته متوجه شدم داره منو میپیچونه.

amirian20

New Member
لایک ها
1
ممنون.واقعا همين طوره. جاي بسي تاسف داره.من كتابهاي چاپ سالهاي قبل نگاه مي كردم چقدر اين سوال دچار تغيير و تحول شده اما باز هم مشكل داره. .جناب مرساد چم هم در جريان باشند كه سوال ايراد داره .يه كم با دقت بيشتر بايد پاسخ ميدادي .به قولي من از ماس مالي كردن خوشم نمياد

به هر حال از استاد فرزين عزيز كه با نهايت درايت به سوالم پاسخ دادند كمال تشكر و قدرداني دارم

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
من ماسمالي نكردم!
فقط گفتم اين سوال ارزش نداره!نه واسه كنكو نه امتحان و نه حتي امتحان كلاسي.
خب اينو همه ميدونند كه با ثابت تعادل ميشه نسبت تقريبي مولكولها رو بدست آورد.ولي مولكولها پراكنده اند و از كجا معلوم تو شكلي كه در نظر داري دقيقا اين ترتيب برقرار باشه.
براي همين گفتم تو شكلت تعداد so2 و o2 رو بيشتر از so3 بزار.

meisam-g

New Member
لایک ها
0
آقا amirian مرصاد ماس مالي نکرد راه خلاصه بدون استفاده از ثابت تعادل بهتون گفت در ضمن مرصاد با ((ص)) نوشته ميشه نه با ((س)) !!

amirian20

New Member
لایک ها
1
پاسخ : جواب قسمت پ فكر كنيد صفحه 45 شيمي پيش

ویرایش شد.سپاس

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا