پاسخ : حالتون چطوره؟؟؟بچه های شیمی
مهرافشان جونم برای تو و همه بچه ها آرزوی موفقیت دارم
بچه ها یکبار توی یک تاپیک دیگه هم گفتم یکبارم به احترام دوست عزیز skashef توی این تاپیک میگم
مطمین باشید هیچ کدوم از ماها ضرری نکردیم
کلی چیز یاد گرفتیم از هم
یاد گرفتیم چطور برای موفق بودن تلاش کنیم
چطور با نتایجی که به دست میاریم زحمتای دیگران که در این راه برای ما کشیده شده جبران کنیم
هر اتفاقی که بیفته یادمون باشه خدا بیشتر از هر کس دیگه ای بنده هاش رو دوست داره و هر چیزی که بشه مطمینا صلاحمون بوده
من خودم از همین حالا برای اون 40 نفر آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم و امیدوارم که همگی تو زندگی موفق باشند
قبول شدن یا نشدن مهم نیست مهم تلاش ماست مهم شجاعت ماست
شاید بگید شجاعت یعنی چی؟
شجاعت یعنی اینکه سعی کنی متفاوت باشی قوانین رو بشکنی و خودت قانون بزاری
این هست که ارزش داره
امیدوارم همه موفق باشیم:1:
بابا بچه ها، نتایج اواخره خرداد اعلام می شه، تا اون موقع می خواید به جای شیمی خوندن و نهایی کار کردن غصه بخورید و قصه ببافید!؟؟؟ با این چیزا که درصده کسی عوض نمی شه! امتحانه امسال شیمی هم اصلن مدله کنکور و اینا نبود که بچه های معمولی بتونن قبول بشن! همه ی ما هم تلاشه خودمون رو کردیم، از تلاشمون هم راضی هستیم و توی این سه سال کلی شیمی یاد گرفتیم! دیگه بقیه ی ماجرا و نتایج رو فلان فقط خدا می دونه!
مطمئن باشید کف هم کمتر از سالای قبل می شه! کف بینی و فال و غصه هم تو این وقتی که ما داریم تا امتحان نهایی، مثه ریختنه وقت تو سطله زبالست!!!
شاد و موفق باشیم
مهرافشان
مطمئن باشید کف هم کمتر از سالای قبل می شه! کف بینی و فال و غصه هم تو این وقتی که ما داریم تا امتحان نهایی، مثه ریختنه وقت تو سطله زبالست!!!
شاد و موفق باشیم
مهرافشان
مهرافشان جونم برای تو و همه بچه ها آرزوی موفقیت دارم
بچه ها یکبار توی یک تاپیک دیگه هم گفتم یکبارم به احترام دوست عزیز skashef توی این تاپیک میگم
مطمین باشید هیچ کدوم از ماها ضرری نکردیم
کلی چیز یاد گرفتیم از هم
یاد گرفتیم چطور برای موفق بودن تلاش کنیم
چطور با نتایجی که به دست میاریم زحمتای دیگران که در این راه برای ما کشیده شده جبران کنیم
هر اتفاقی که بیفته یادمون باشه خدا بیشتر از هر کس دیگه ای بنده هاش رو دوست داره و هر چیزی که بشه مطمینا صلاحمون بوده
من خودم از همین حالا برای اون 40 نفر آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم و امیدوارم که همگی تو زندگی موفق باشند
قبول شدن یا نشدن مهم نیست مهم تلاش ماست مهم شجاعت ماست
شاید بگید شجاعت یعنی چی؟
شجاعت یعنی اینکه سعی کنی متفاوت باشی قوانین رو بشکنی و خودت قانون بزاری
این هست که ارزش داره
امیدوارم همه موفق باشیم:1: