پاسخ : حذف کنکور ؟؟؟!!!!
شاید خیلی هاتون با من مخالف باشید ولی به نظر من حذف کنکور به شیوه درست کمک بزرگی به همه دانش آموزان ایرانه.
مثلا شما قصد دارید در رشته مهندسی مکانیک تحصیل کنید،برای این هدفتون در کنکوری شرکت میکنید که مجبورید درسی مثل عربی رو هم بخونید که هیچ ربطی به مهندسی نداره و چون عربی معمولا تراز خیلی بالایی داره ممکنه یک نفر که در یک درس تخصصی مثل ریاضی درصدی پایین تر از شما داره به واسطه همون دروس عمومی رتبه بالاتری بگیره.(البته این یک مثاله و لطفا به دنبال مثال نقض نباشید)
بخش دوم که به نظر من خیلی مهم تره،اگر هر دانشگاهی آزمون جداگانه بگیره،دیگه این مسایل سهمیه شاهد(به عنوان مثال) ومنطقه1و2و3و...پیش نمیاد.چون هر دانشگاهی متناسب با سطح علمیه خودش یه آزمون میگیره وشما آزمون تخصصی رشته ای رو میدید که به اون علاقه دارید.این رو هم در نظر بگیرید که چون عدالت آموزشی در جای جای این سرزمین بیداد میکنه و همه از امکانات یکسانی برخوردارن،حذف منطقه بندی شهر ها محال ممکنه.اگر عدالت آموزشی برقرار بشه هر کس به واسطه شایستگی خودش تو رشته ای که لیاقتش رو داره تحصیل میکه نه به واسطه امکانت محل زندگیش و عضویت پدر در هیئت علمی(به عنوان مثال) و ...من مدارس دولتی رو در تهران میشناسم که حتی در حد مدارس منطقه3 هم امکانات ندارند اون وقت این درسته که اونها رو با بچه های دبیرستان های غیر انتفاعی مثل علامه طباطبایی تهران در یک ترازو قرار دهیم وبگیم هر دو در منطقه یک بودند.
آیا به نظرتون کنکور باید همچنان با این شکل برگزار بشه و جیب یک عده دلال دانش آموز پر پول بشه؟آیا فکر نمیکنید که نظام آموزشی ما مشکل داره و باید اصلاح بشه؟
برگزاری کنکور به این شکل جفای بزرگی در حق سرمایه های این کشوره.
خب یه چند تا نقد:
اگه به سهمیه باشه چرا فکر میکنی با حذف کنکور سهمیه ها هم حذف میشن؟؟این یه چیز جا افتادست(متاسفانه یا خوشبختانه) و مطمئن باش بعد اون قضیه میمونه(چون اگه نمونه داد کل منطقه2و3 در میاد)
2.حرفت درسته یه سری مدرسه تو تهران هستم که امکانات ندارن ولی تعدادشون فکر نمیکنم به انداره یه مدارس کم امکانات یه شهرستان باشه
3.اون به قول شما دلال هم حیطه کارشون عوض میشه و مثلا میشه آزمون های فلان دانشگاه(تو همین تاپیک قبلا بحث شده تو این زمینه)
4.راجع به عربی هم موافقم هم مخالف ولی جون گفتی راجع بهش نگیم من هم نمیگم:90: