حضوري يا غير حضوري بودن پيش دانشگاهي

nava

New Member
لایک ها
16
سلام.بعد از مدت ها دوباره دارم تو اين سايت مي نويسم!!!مي دونم كه اين موضوع قبلا هم تو سايت بحث شده البته 2سال پيش نكاتي هم كه اقاي خلينا گفته بودن خيلي خوب و به جا بود!ولي مي خواستم بازم ازتون كمك بگيرم اگر كسي از بچه هاي سايت غير حضوري خونده يا...هر چند مدرسمونم تا اون حد بد نيست(نمونه دولتي)ولي با محرم سازيو اينا كه شد واقعا بعضي كلاسا هيچ ارزشي براي نشستن ندارن!اگه ادم با يه برنامه ي خوبي جلو بره (غير حضوري )بهتر نتيجه مي گيره يا..؟؟

Goharshady

New Member
لایک ها
166
به نظر من سر کلاس درسهای عمومی رفتن ، اتلاف وقت است. اگر غیرحضوری بخوانید بهتر است

bihamta

New Member
لایک ها
345
nava گفت
ولي با محرم سازيو اينا كه شد واقعا بعضي كلاسا هيچ ارزشي براي نشستن ندارن!
چی سازی؟

فک کنم یکی از بچه های سال قبل غیر حضوری خوندن.چون مطمئن نیستم اسمشونو نمیگم.
سر کلاس عمومی نشستن بستگی به دبیر داره...واسه ما اینطوری بود که اگه سر کلاس دبیر حتی عمومی نشینی چیزی نمیفهمی یا کم ممیفهمی و حفظ میکنی.واسه من لذت بخش بود جز عربی!!!

در ضمن چیزی که سر کلاس حضوری تخصصی دستت میاد،هزاریم غیر حضوری بخونی نمیاد.مثلا معلم همیشه یه سری چیزا رو به زبون میاره که تو دفتر نیست یا یکی از بچه ها یه سوال خوب میکنه که دبیر جوابشو میده!اینا تو غیر حضوری نیست!
وقتی سر کلاسی دبیر یه سوال رو از چند راه ممکنه حل کنه.یا یه ریزه کاریه کوچک داشته باشه!سر کلاس با دبیر تست بزنی میتونی اشکالتو همونجا رفع کنی!
در هر حال بستگی به معلما داره!
در ضمن سر کلاس بودن یه حس رقابت هم ایجاد میکنه.
موفق باشی دوست عزیز

بالا