حل سوالات بدون جواب هندسه ی احمدپور

لایک ها
82
سلام دوستان گفتم این موضوع ایجاد کنم چون خیلی مهم بود اگه همکاری کنید میتونیم با هم همه ی مسایل اخر کتاب احمد پور حل کنیم (قابل توجه mathh و zz-torna2 اینم یه بخش مناسب پس شرکت کنید) من که خودم تا سوال هشتادش حل کردم میدونم خیلی کمه پس با هم میریم جلو اگه موافق باشین هفته ای سه تا سوال حل میکنیم از فصل دو شروع میکنیم بعد سه و بعدم چهار و بعدم یک چون به نظر من ترتیب اهمیتشون اینجوریه حتی اگه موافق باشید بعدم میریم سراغ مسایل بدون حل جبر صفا به هر حال همه چی بستگی به شما داره سوال هشتاد که zz-torna2 عزیز برای من گفتن ببخشید چون هر چی میخواستم تشکر کنم گیر میکرد یه وقت دیگه تشکر میکنم اگه میخواید همکاری کنید به این صورت تا مرحله دو جلو میریم :

1- یه سوال میزارید از دو به بعدا چون که فصل دو خیلی مهمه تا حل نشده سوال بعدی رو نمیذارید
2- دوستانی که سوالارو قبلا حل کردن ترجیحا یه روز فرصت بدن تا بقیه هم فکر کنن
3-سعی بر اینه که هفته ای سه سوال حل بشه پس دو روز حدودا برای هر سوال وقت دارید که فکر کنید
4- دوستانی که جوابارو میذارن به طور کامل بنویسن
5- سوالاتی غیر از هندسه و هندسه ی احمدپور اینجا نذارید
6-هیچی دیگه اگه موافقید شما سوال اول بذارید چون من که میگم از سوال هشتاد یک به بعد حل کنیم این جوری بعضیا براشون خوب نمیشه نه ولش کن خودم میذارم که بهونه ی بی سوالی برای شرکت نکردن نباشه البته بازم به نظر شما بستگی داره میخواید بریم فصل سه رو حل کنیم ... اما از سوال شصت و یک به بعد فکر کنم خوب باشه پس :

61-فرض کنید h مرکز ارتفاعیه مثلث abc باشد و p نقطه ای روی دایره محیطی ان e را پای ارتفاع bh بگیرید دو متوازیالاضلاع paqb و parc را میسازیم فرض کنید aq و hr همدیگر را در x قطع کنند نشان دهید ex موازی ap است

آخرین ویرایش توسط مدیر

HatefS

New Member
لایک ها
9
پاسخ : حل سوالات بدون جواب هندسه ی احمدپور

راهنمایی : Harc,haqb ,EXAHمحاطیند...

آخرین ویرایش توسط مدیر

zz_torna2

New Member
لایک ها
254

راه دوم:کافی ثابت کنیم axhe محاطیه یا به عبارتی axh=90 یا به عبارتی rh عمود بر aq هستش حالا دو راه دارین1-بردار 2-کار جبری

یه پیشنهاد:بهتر نیست یه نفر به عنوان نماینده(مثل شما:3:) سوالا رو بزاره و بقیه(حتی شما ) نظراتو بگیم؟

لایک ها
82

پیشنهادتون خوبه ولی یه کم بیشتر به دوستانی که تازه تاپیک دیده بودن وقت میدادید که نخوان صرفا فقط ایده های ما که حل کردیم ببینن لا اقل یه فکریم بکنن درست نیست ؟ بچه ها اگه موافقین من فقط شماره ی سوال بزنم چون کتاب احمدپور هم تو سایت هست میتونین دانلود کنین هم باید یه المپیادی داشته باشش پس من فقط شماره رو میزنم :

62-چهار نقطه ی متمایز a,b,c,d ...

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
82

• [*=1]
    پیشنهادتون خوبه ولی یه کم بیشتر به دوستانی که تازه تاپیک دیده بودن وقت میدادید که نخوان صرفا فقط ایده های ما که حل کردیم ببینن لا اقل یه فکریم بکنن درست نیست ؟ بچه ها اگه موافقین من فقط شماره ی سوال بزنم چون کتاب احمدپور هم تو سایت هست میتونین دانلود کنین هم باید یه المپیادی داشته باشش پس من فقط شماره رو میزنم :
62-چهار نقطه ی متمایز a,b,c,d ...
دوستان نظری ندارید یعنی خودم سوال بذارم بعد بازم خودم جواب بذارم این بخش بچسبید که خیلی به درد میخوره ها از ما گفتن بود....

garamaleki

New Member
لایک ها
48

یه پیشنهاد : اگه همراه با عکس(شکلش) باشه خوبه

zz_torna2

New Member
لایک ها
254

جواب 62:
محل برخورد bt , ct رو با دایره به ترتیب e,f بگیرید .داریم ab,de موازی اند و df,ac نیز موازی اند.ادامه خیلی راحته؟!

راستی بهتره که صورت سوال رو بذارید چون توی اون کتابی که برای دانلود هستش سوالات بدون حل رو نداره:3:

بالا