--->حل و بررسی کتاب های شیمی عمومی(مورتیمر-چنگ-مریل-زومداهل!-سیلبرگ و ...)<---

manehsan

New Member
لایک ها
701
با سلام
این تاپیک برای حل و بررسی سوالات و کتاب های شیمی عمومی تشکیل شده است.:3:

Rezvan.gh

Active Member
لایک ها
132
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی عمومی(مورتیمر-چنگ-مریل-زومداهل!-سیلبرگ و ...)<---

سلام:4:

فصل سوم صفحه 58:

هلیم با هیچ ماده ی شیمیایی واکنش نمی دهد ایا درست است بگوییم هلیم خواص شیمیایی ندارد؟؟

فصل ششم صفحه 160:

چرا تعداد عناصر فلزی بیشتر از عناصر نافلزی است؟؟

(میدونم شاید سوالای مسخره ای باشن ولی خب اشکال داشتم دیگه:4:)

من این سوالارو قبلا هم پرسیدم ولی کسی جوابم نداد:180:

manehsan

New Member
لایک ها
701
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی عمومی(مورتیمر-چنگ-مریل-زومداهل!-سیلبرگ و ...)<---

سلام:4:

فصل سوم صفحه 58:

هلیم با هیچ ماده ی شیمیایی واکنش نمی دهد ایا درست است بگوییم هلیم خواص شیمیایی ندارد؟؟

فصل ششم صفحه 160:

چرا تعداد عناصر فلزی بیشتر از عناصر نافلزی است؟؟

(میدونم شاید سوالای مسخره ای باشن ولی خب اشکال داشتم دیگه:4:)

من این سوالارو قبلا هم پرسیدم ولی کسی جوابم نداد:180:
با سلام
من که جواب شما را در همان تاپیک هم دادم ولی
1.زبان کتاب چیه؟(انگلیسیش را دارم ولی فارسیش را کتابخانه مان دارد که عکس یک ظرف با مواد قرمز بود.درست است؟)
2.در مورد سوال 1 , بستگی به تعریف شما از خواص شیمیایی دارد ولی مگر هلیم انرژی یونش ندارد؟پس خواص شیمیایی هم دارا است.در ضمن الزامی ندارد که اگر یک ترکیب در زمین وجود نداشت در کل وجود نداشته باشد!مثلا ما H3 داریم که 3 هیدروژن 1 الکترون را به صورت زنجیری با خود حمل می کنند ولی در زمین وجود ندارد!
3.سوال خوبیه!روش فکر می کنم××××!!!!!!!!:225:
with a lot of thanks

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

از تو کدوم کتابه؟

Rezvan.gh

Active Member
لایک ها
132

با سلام
من که جواب شما را در همان تاپیک هم دادم ولی
1.زبان کتاب چیه؟(انگلیسیش را دارم ولی فارسیش را کتابخانه مان دارد که عکس یک ظرف با مواد قرمز بود.درست است؟)
2.در مورد سوال 1 , بستگی به تعریف شما از خواص شیمیایی دارد ولی مگر هلیم انرژی یونش ندارد؟پس خواص شیمیایی هم دارا است.در ضمن الزامی ندارد که اگر یک ترکیب در زمین وجود نداشت در کل وجود نداشته باشد!مثلا ما H3 داریم که 3 هیدروژن 1 الکترون را به صورت زنجیری با خود حمل می کنند ولی در زمین وجود ندارد!
3.سوال خوبیه!روش فکر می کنم××××!!!!!!!!:225:
with a lot of thanks
بله همون کتابه !!

لایک ها
226

کسی که به شیمی علاقه داره واقعا توصیه میشه اکیداااااااا شیمی عمومی بروس ماهان رو بخونه

بالا