خاطرات جالب از زندگی آلبرت اینشتین از دید خودش + یکی دیگه.....

لایک ها
13
خاطرات جالب از زندگی آلبرت اینشتین از دید خودش + یکی دیگه.....

خاطرات جالب از زندگی آلبرت اینشتین از دید خودش.....

یک روز در هنگام تور سخنرانی راننده ی آلبرت اینشتین که اغلب در طول سخنرانی در انتهای سالن می نشست بیان کرد که او احتمالا میتواند سخنرانی اینشتین را ارائه دهد زیرا چندین مرتبه آن را شنیده است.برای اطمینان بیشتر در توقف بعدی در این سفر اینشتین و راننده جای خود را عوض کردند و اینشتین با لباس راننده در انتهای سالن نشست.
پس از ارائه ی سخنرانی بی عیب و نقص , توسط یک عضو از شنوندگان از راننده سوال دشواری خواسته شده بود.راننده ی اینشتین خیلی معمولی جواب داد :خب , پاسخ به این سوال کاملا ساده است.من شرط می بندم راننده ی من(اشاره به اینشتین)که در انتهای سالن وجود دارد می تواند پاسخ این سوال را بدهد.

همسر اینشتین غالبا اصرار داشت که او در هنگام کار باید لباسهای مناسبتری استفاده کند.اینشتین همواره می گفت:چرا باید این کار را بکنم هر کسی اینجا می داند من که هستم.
هنگامی که اینشتین برای شرکت در اولین کنفرانس بزرگ خود شرکت کرد نیز همسرش از او خواست که لباس مناسبتری بپوشد.اینشتین گفت:چرا باید این کار را بکنم هیچ کسی اینجا مرا نمی شناسد.

از اینشتین معمولا برای توضیح نظریه ی عمومی نسبیت سوال می شود و او یکبار پاسخ داده بود:دست خود را برای یک دقیقه بر روی اجاق گاز داغ قرار دهید و این عمل مانند یک ساعت یک به نظر می رسد و حال با یک دختر خوشگل یک ساعت بنشینید و این عمل مانند یک دقیقه به نظر می رسد.این نسبیت است.

نگامی که اینشتین شاغل در دانشگاه پرینستون بود یک روز قرار بود به خانه برود ولی او آدرس خانه اش را فراموش کرده بود.راننده ی تاکسی او را نمی شناخت.اینشتین از راننده پرسید آیا می داند خانه ی اینشتین کجاست.راننده گفت:چه کسی آدرس اینشتین را نمی داند؟هر کسی در پرینستون آدرس خانه ی اینشتین را میداند.آیا می خواهید به ملاقات او بروید؟
اینشتین پاسخ داد:من اینشتین هستم.من آدرس منزل خود را فراموش کرده ام.می توانید شما مرا به آنجا ببرید؟راننده او را به خانه اش رساند و از او هیچ کرایه ای نیز نگرفت.....!!!!!

یکبار اینشتین از پرینستون در سفر بود که مسئول کنترل بلیط به کوپه ی او آمد.وقتی او به اینشیتن رسید اینشتین به دنبال بلیط جیب جلیقه اش را جستجو کرد ولی نتوانست آن را پیدا کند.سپس در جیب شلوار خود جستجو کرد ولی باز هم بلیط را پیدا نکرد.سپس در کیف خود را نگاه کرد ولی باز هم نتوانست آن را پیدا کند.بعد از آن او صندلی کنار خودش را جستجو کرد ولی باز هم بلیطش را پیدا نکرد.
مسئول بلیط گفت:دکتر اینشتین من می دانم که شما که هستید.همه ی ما به خوبی شما را می شناسیم و من مطمئن هستم که شما بلیط خریده اید و سپس رفت.در حال خارج شدن متوجه شد که فیزیکدان بزرگ دست خود را به پایین صندلی برده و هنوز در حال جستجوست.
مسئول قطار با عجله برگشت و گفت:دکتر اینشتین , دکتر اینشتین , نگران نباش , من می دانم که شما بلیط داشته اید , مسئله ای نیست.من مطمئن هستم که یک بلیط خریده اید.
اینشتین به او نگاه کرد و گفت : مرد جوان , من هم می دانم که چه کسی هستم . چیزی که من نمی دانم این است که من کجا می روم....!!!!

لایک ها
12
آلبرت اینشتین» فیزیکدان بزرگ معاصر، در آخرین رساله‌ علمی خود باعنوان «دی ارکلارونگ Die Erklarung» (به معنای بیانیه) که در سال ۱۹۵۴ درآمریکا و به زبان آلمانی نوشت، اسلام را بر تمامی ادیان جهان ترجیح داده وآن را کامل‌ترین ومعقول‌ترین دین دانسته است.
این رساله در حقیقت همان نامه‌نگاری محرمانه اینشتین با مرحوم آیت‌اللهالعظمی بروجردی است. اینشتین در این رساله «نظریه نسبیت» خود را با آیاتیاز قرآن کریم و احادیثی از کتاب‌های شریف نهج البلاغه و بحارالانوار تطبیقداده و نوشته است که هیچ جا در هیچ مذهبی چنین احادیث پر مغزی یافتنمی‌شود و تنها این مذهب شیعه است که احادیث پیشوایان آن نظریه ی پیچیده«نسبیت» را ارائه داده ولی اکثر دانشمندان آن را نفهمیده‌اند.
یکی از این حدیث‌ها حدیثی است که علامه مجلسی در مورد معراج جسمانیرسول اکرم (ص) نقل می‌کند که: «هنگام برخاستن از زمین، لباس یا پای مبارکپیامبر به ظرف آبی می‌خورد و آن ظرف واژگون می‌شود. اما پس از اینکهپیامبر اکرم(ص) از معراج جسمانی باز می‌گردند مشاهده می‌کنند که پس ازگذشت این همه زمان، هنوز آب آن ظرف در حال ریختن روی زمین است».
اینشتین این حدیث را از گرانبهاترین بیانات علمی پیشوایان شیعه درزمینه «نسبیت زمان» دانسته و شرح فیزیکی مفصلی بر آن می‌نویسد. اینشتینهمچنین در این رساله «معاد جسمانی» را از راه فیزیکی اثبات می‌کند. اوفرمول ریاضی معاد جسمانی را عکس فرمول معروف «نسبیت ماده و انرژی»می‌داند: E = M.C[SUP]2[/SUP] >> M = E /C[SUP]2[/SUP] یعنی اگر حتی بدن ما تبدیل به انرژی شده باشد دوباره می‌تواند عینا به تبدیل به ماده و زنده شود.
اینشتین در این کتاب همواره از آیت الله بروجردی با احترام و به لفظ«بروجردی بزرگ» یاد کرده و از شادروان پروفسور حسابی نیز بارها با لفظ«حسابی عزیز» یاد کرده است.
اصل نسخه این رساله اکنون به لحاظ مسایل امنیتی به صندوق امانات سریلندن (بخش امانات پروفسور ابراهیم مهدوی) سپرده شده و نگهداری می‌شود.
این رساله را پروفسورابراهیم مهدوی (مقیم لندن) ، با کمک یکی از اعضاءشرکت اتومبیل‌سازی بنز و به بهای ۳ میلیون دلار از یک عتیقه‌فروش یهودیخریداری کرد.
دستخط اینشتین در تمامی صفحات این کتابچه توسط خط‌ شناسی رایانه‌ای چک شده و تأیید گشته است.
منبع خبر: ابنا

pozitrone

New Member
لایک ها
21
توصیه می کنم متن کامل نامه ی انیشتین رو بخونید تا بفهمید واقعا چی گفته...
خیلی ماهرانه چند جمله از نامشو بریدن و منظورشو دقیقا وارونه جلوه دادن...کاری که تو کشور ما خیلی عادیه...
اول بخونید بعد نظر بدید..
اینم لینکش...http://www.kmudaroo88.mihanblog.com/post/198

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
chemistsgroup گفت
به hourad::
ببینین من از دروغ همچون شما بدم میاد و به همون اندازه هم از Ali1993.
من آمار رو کاملا درست دادم.
تازه مدرسه ی من به خودم مربوطه ولی تبلیغ مدرسه ی خوب رو هم می کنم هر چند که قصدم تبلیغ نیست
به Ali1993::
تو بهتره در مورد کارای من و نظراتم که تمامش درسته نظری ندی
با این کارت بقیه هم به شک میندازی
نکنه آماری که مدیرتون هم می ده غلطه؟؟؟(در مورد کنکور)
یا حتی مشاورپایتون!!!
نمی دونم چرا به اونا هم اعتماد نداری......
با این کارات هم سعی نکن بقیه رو علیه من کنی با دروغ گویی هات
به هر حال , به همه::::
تمامی آمار ها درسته
هر کی دوست داره حرفهای دروغ Ali1993 رو گوش و باور کنه می تونه نظری نده و وقت بقیه رو هم برای خوندن نظرات بی محتوا نکنه....
حرف آخر بود.
آیا مدیر مدرسه ی ما هر روز پا میشه میره سلام تجریش به این پسره آمار دروغ میده ؟ دم در مدرسه یه پلاکارد هست توش همه چی رو نوشته . فردا ازش عکس می گیرم . لطفا یه نفر راهنمایی کنه که چه جوری می تونم عکسو بذارم تا همه ببینن .
به امید روزی که در حلق هر دروغ گویی سرب داغ ریخته شود .

pishi72

New Member
لایک ها
77
Ali1993 گفت
chemistsgroup گفت
به hourad::
ببینین من از دروغ همچون شما بدم میاد و به همون اندازه هم از Ali1993.
من آمار رو کاملا درست دادم.
تازه مدرسه ی من به خودم مربوطه ولی تبلیغ مدرسه ی خوب رو هم می کنم هر چند که قصدم تبلیغ نیست
به Ali1993::
تو بهتره در مورد کارای من و نظراتم که تمامش درسته نظری ندی
با این کارت بقیه هم به شک میندازی
نکنه آماری که مدیرتون هم می ده غلطه؟؟؟(در مورد کنکور)
یا حتی مشاورپایتون!!!
نمی دونم چرا به اونا هم اعتماد نداری......
با این کارات هم سعی نکن بقیه رو علیه من کنی با دروغ گویی هات
به هر حال , به همه::::
تمامی آمار ها درسته
هر کی دوست داره حرفهای دروغ Ali1993 رو گوش و باور کنه می تونه نظری نده و وقت بقیه رو هم برای خوندن نظرات بی محتوا نکنه....
حرف آخر بود.
آیا مدیر مدرسه ی ما هر روز پا میشه میره سلام تجریش به این پسره آمار دروغ میده ؟ دم در مدرسه یه پلاکارد هست توش همه چی رو نوشته . فردا ازش عکس می گیرم . لطفا یه نفر راهنمایی کنه که چه جوری می تونم عکسو بذارم تا همه ببینن .
به امید روزی که در حلق هر دروغ گویی سرب داغ ریخته شود .
اول عكسو آپلود كنين(وقتي آپلود كرديد يه لينك بهتون ميده!) بعد بالا گزينه ي وارد نمودن تصوير رو بزنيد و لينك تصوير رو بنويسيد! عكسو ميتونيد مثلا از اينجا آپلود كنيد! ( از كسي كه بهم ياد داد تشكر ميكنم! خودش ميدونه كيه!
)

ميشه دعوا نكنيد. خواهش ميكنم ازتون!

بالا