:lol: :lol: :lol:
ایییوووووول
اینو از ته دل خندیدم :lol:
درکتون می کنم
منم وقتی رفتم دوره ی بسیج هیچ کدوم از اون مباحثو تا حالا ندیده بودم!!
به زور مقاومت کردم البته دوستامم بودن...این کارمو راحت کرد
سر امتحانش می خواستم در برم مامانم کلی باهام دعوا کرد مجبور شدیم هممون
دقت کنیدا هممون به خاطر این حرف مامان من رفتیم سر امتحان
8O
یه مقدارم ضایع بازی شد که...........درصدم افتضاح بود
نامرد بدقولم نداریم می خواستم بنیویسم هی یادم می ر فت!!!
اینم یه خاطره به خاطر این که بد قولی نکرده باشم :wink:
3 روز اخر کلاسا هر زنگ مارو 5و2 ساعت کرده بودن طوری که اخر هر زنگ جنازمون میفتاد رو صندلی...نمی دونم چرا ولی من یه تفریح باحال پیدا کرده بودم که جوابو زودتر از پسرا بگم
یه بار معلممون از سوالای خیلی خفن ایزومر کشی گفت ...جالب بود خودشم فک می کرد جوابش حدود 20 تا می شه...من دس به کار شدم و اولین نفر گفتم 54 تا!!!!
همه ی پسرا خندیدن حتی معلمم خندش میومد :idea: بعد همه شروع کردن 30 تا....32 تا....وجوابای نزدیک به اینا....تا این که دوستمم گفت 54 تا اینا
دیگه دیدن قضیه جدیه گفتن شروع کنیم بکشیم....
تو کلاس ما یه تخت سیاه بود که قبلا اون جا بود یه وایت بردم اورده بودن
معلممون شروع کرد به کشیدن وجالب این بود که کسی حوصله ی شمردن نداشت.....خلاصه وایت برد و کشیدن پر شد....حالا شروع کردن بشمرن......35...36و....
وقتی یه بار شمردن تموم شد همه ی پسرا داد زدن که اقا اون ورو نشمردید
یه بار دیگه.........37.....38و.......
این بار که تموم شد همه داد زدن یه جارو 2 بار شمردید............معلم بیچاره حرف اونا رو قبول می کرد مام دیگه نمی گفتیم سر کاری داد میزنن ...فقط می خندیدیم
خلاصه که دیگه وایت برد تموم شد رفتن ادامشو تو تخته سیاه بکشن
حالا هر یه دونه که می کشیدن من می دیدم که من اونو نکشیدم :?
تخته سیاهم پر شده بودو...........................باز وقت شمردن بلای قبلی تکرار شد
بعد 3 بار شمردن که ما از خنده کلاسو گذاشته بودیم رو سرمون و دیگه کار تموم شده بود من یهو دیدم چند تا ایزومر تکراری کشیده شدن.......البته معلممونم تقصیری نداشت چون تعداد کل ایزومرها می شد 74 تا و احتمال خطا تو یه همچین چیزی خیلی زیاده
مخصوصا با سر و صدای ما و خستگی ته زنگ!!!!
من داشتم از خنده می ترکیدم ولی به زور بهشون گفتم که چند تاش تکرارین...................باز داد همه رفته بود هوا که نمی شه باید بازم بشمرید ولی دیگه نشمردن :lol:
من نوشتنشو نوشتم ولی می دونم که این جا اونقد خندتون نمیاد که ما اون روز سر کلاس داشتیم می ترکیدیم