خانواده هم برای المپیاد خیلی مهم که من....

peyman shimi

New Member
لایک ها
226
الان من رفتم پیش پدرم تا درمورد برنامه و منابعم برا المپیاد و شروع کردنم از فردا بگم

آخه منم فک کردم بابام مثل بابا های دیگه از اینکه پسرش یه همچین کاری میکنه خوشحال میشه

ولی چند لحظه طول نکشید که داد بابام شروع شد که تو هیچی نمیشی تو توی هپروتی...تو ؟المپیاد؟برو دنبال کنکورت بچه از این چیزا هیچی در نمیاد وووووووووووووو...........

خیلی اعصابم خورد شد اولش گفتم دیگه من نه برا کنکور میخونم نه برا المپیاد دیگه نه من نه درس

الان که یکم فک میکنم میبینم باید با یه شدت و سرعتی بخونم که امسال حتما یه طلا بیارم تا به بابام و به امثال بابام بفهمونم تفکرش غلطه

تو رو به اون خدایی که دارید کمکم کنید دستمو بگیرید تا بتونم از توی این شهر کوچیک با معلم های شیمی که سرباز معلمن و با این تفکر پدرم بالا بیام من باید بتونم

only physics

New Member
لایک ها
2,386
پاسخ : خانواده هم برای المپیاد خیلی مهم که من....

اينكه غصه نداره...

شهرمن حتي كتاب المپياد هم نداشت و نظر پدرم و خيلي هاي ديگه همين بود.

خصوصا كه من رشته ام تجربي بود و ميخوندم واسه فيزيك...

و هر روز جنگ اعصاب داشتم با خانواده...

اما محكم خوندم.

10 روز واسه المپياد شيمي خوندم تونستم 70 درصد بزنم...

وقتي خانواده ديد من جدي ام ديگه از هيچ كمكي فروگذار نكرد...

شما هم بايد گوشاتون رو بگيريد و فقط خيره بشين به هدفتون...

چيكار داريد به حرف بقيه؟

بذاريد هرچي ميخوان بگن...

شما راه خودتونو بريد...

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

ببين دوست من واسه تفكر ديگران المپياد نخون....واسه علاقه و دل خودت بخون و به حرفهاي منفي به هييييييچ وجه گوش نده:5:....در ضمن اين تاپيگ رو هم به خونواده نشون بده نظرشون عوض ميشه:37:
http://www.irysc.com/forum/t9581/

سودوکو

New Member
لایک ها
70

من هم مثل شما توی شهرمون اصلاً امکانات نیست،بیشتر معلمامون حتی نمیدونن المپیاد چیه!! من موندم با مامانم و خاله هام!یکی از خاله هام که بهم شیمی یاد میده،یکیشونم ریاضی،مامانم هم به نوبه ی خودش بهم کمک می کنه.اما از یه طرف بابام:)62:) حسابی ناراضیه!همش دعوا ،ناراحتی...اما من ناراحت نمی شم به کار خودم ادامه میدم..تا ..بالآخره به هدفم برسم:105:
تو زندگی مشکلات زیادی پیش میاد ،اگه هر لحظه بخوایم بخاطر حرف اینو اون ناراحت شیم..متاسفانه باید بگم هیچوقت به هدفمون نمی رسیم!
پس خوب برا المپ بخونین!
موفق باشین!:5:

mahallehm

New Member
لایک ها
487

اينكه غصه نداره...

شهرمن حتي كتاب المپياد هم نداشت و نظر پدرم و خيلي هاي ديگه همين بود.

خصوصا كه من رشته ام تجربي بود و ميخوندم واسه فيزيك...

و هر روز جنگ اعصاب داشتم با خانواده...

اما محكم خوندم.

10 روز واسه المپياد شيمي خوندم تونستم 70 درصد بزنم...

وقتي خانواده ديد من جدي ام ديگه از هيچ كمكي فروگذار نكرد...

شما هم بايد گوشاتون رو بگيريد و فقط خيره بشين به هدفتون...

چيكار داريد به حرف بقيه؟

بذاريد هرچي ميخوان بگن...

شما راه خودتونو بريد...
همچنان از کاری که کردین راضي هستین؟ وقتی با وجود اینکه مدرسه ما در کل حداقل ۴،۵ تا مدال میده و اهمیت خاصی به المپیاد نمیده چه انتظاری از عمل کرد فرد هست؟ وقتی نمیتونه تو اون حس رقابت قرار بگیره چقدر مجال رشد داره؟ به نظرم پیمان اگه واقعا قبل از المپ هم تو مدرسه شاخ بدی( واقعا به خودت مطمئنی) ادامه بده. ضمنا اگه بابات پس از مدتی نرم نشد، به نظرم به حرفش گوش بده...(این ها فقط نظرات منه)

mohy1376

Well-Known Member
لایک ها
311

آره داداش،به این حرفا گوش نکن.
توی مدرسه ی ما هم میگفتند که شما ها هیچی نمیشد!!
فعلا که من و سه تا از دوستام رفتیم مرحله 2 دادیم ،(به اون سه تا هم گفتند هیچی نمیشی)،اونوقت اونی که خیلی قبولش داشتند مرحله یکم قبول نشد.
پس به این حرفا نیست ،باید مثل اون غورباقه ی کر باشی که داستانش معروفه!(اگه نشنیدی بگو برات تعریف کنم)
:4:

البته من رشتم ریاضیه ولی دوستایی دارم که شیمی میخونن و خیلی هم مخن ،اگه سوالی داشتی بگو آیدی یاهو بهدت بدم باهاشون چت کنی!!!!!!:15:

peyman shimi

New Member
لایک ها
226

آره داداش،به این حرفا گوش نکن.
توی مدرسه ی ما هم میگفتند که شما ها هیچی نمیشد!!
فعلا که من و سه تا از دوستام رفتیم مرحله 2 دادیم ،(به اون سه تا هم گفتند هیچی نمیشی)،اونوقت اونی که خیلی قبولش داشتند مرحله یکم قبول نشد.
پس به این حرفا نیست ،باید مثل اون غورباقه ی کر باشی که داستانش معروفه!(اگه نشنیدی بگو برات تعریف کنم)
:4:

البته من رشتم ریاضیه ولی دوستایی دارم که شیمی میخونن و خیلی هم مخن ،اگه سوالی داشتی بگو آیدی یاهو بهدت بدم باهاشون چت کنی!!!!!!:15:
ممنون میشم اونارو بهم معرفی کنین

fatemeh22

New Member
لایک ها
250

وضعیت اینقد تو مدرسه ی ما خرابه که نگو!! تا حدی که زنگ میزدن خونه بابا نذارین دخترتون المپ بخونه...............ولی ما خصوصا سومامون حسابی ایستادگی کردن تا اینکه دهان همه بسته و زیپ ها کشیده شد.................و ما با خیال راحت و در کمال ارامش بعد از عید اصن پامونو تو مدرسه ننهادیم..........(نق و نوق خانواده بجاست!!!!!!!!!!!!!!)

*biology*

New Member
لایک ها
519

سلام .
نظرای خیلی از دوستانو قبول دارم . گفتم منم یه نظری بدم.
به نظر من کسی که المپیاد میخونه فقط باید به صدای دلش گوش کنه. اگه استعداد شیمی دارین و دوسش دارین با جدیت بخونین و حرف هیچکسو به حساب نیارین.
من خودم سه تا مدال دار میشناسم که از شهرای محروم بودن . یکیشون طلا آوردن و دوتاشون نقره. محرومیت اصلا دلیل نمیشه که شما از تلاشتون دست بکشین.
در ضمن باکسی مشورت کنین که از المپیاد سررشته داشته باشه.منم مثل شما تو شهر کوچیکی زندگی میکنم ولی نباید امیدمونو از دست بدیم.

به امید اینکه هممون توراه المپ و زندگی موفق باشیم دوستان.
:53::53::53::53::53::196::124::124::124::124::124::124:

fadwin

New Member
لایک ها
1

منم نظر بچه ها رو قبول دارم که هیچکس نباید امیدشو ازدست بده.
اینم که میگین پدرتون این حرفارو بهتون زده پدر منم همینجوریه ولی من بهش حق میدم چون من تاحالا هیچکاری نکردم که اون این توانایی رو در من ببینه .
ولی مگه بقیه افراد کی بودن و از کجا شروع کردن !
شما تلاشتونو بکنین مطمئنم خانوادتون که تلاش شمارو دید ازتون حمایت میکنه.:25:

بالا