وضعیت
موضوع بسته شده است.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
آکادمی خان (Khan Academy) مجموعه‌ای از فایل‌های آموزشی است که با نرم‌افزاری ساده، کلاس درس و تخته‌سیاه را شبیه‌سازی کرده‌اند و مفاهیم علمی را با ساده‌ترین زبان آموزش می‌دهند. این ایده‌ی جدید به قدری مورد توجه قرار گرفت که هم‌اکنون شخص سلمان خان به عنوان یکی از 100 چهره‌ی تاثیرگذار در دنیای آموزش و نرم‌افزار مطرح می‌شود و سالانه صدها میلیون از ویدیوهای این مجموعه مشاهده و دانلود می‌گردد. از آنجا که دانلود و استفاده‌ی نسخه‌ی انگلیسی بسیاری از این کلیپ‌ها برای دانش‌آموزان ایرانی مشکل است، گروهی از دانش‌پژوهان المپیادی قدیمی با خان همکاری می‌کنند و کلاس درس را به وجود آورده‌ند.

صفحه‌ی اصلی آکادمی خان

کلیپ‌های آموزشی فارسی شده

سایت کلاس درس (همکار آکادمی خان)

در ایران نیز گروه‌های متعددی از این ایده الهام گرفته‌اند و ممکن است به زودی شاهد محصولات فراوانی از این دست باشیم.

لایک ها
3,082
پاسخ : خان آکادمی و کلاس درس

برای من که باز نمیشه و میگه :

403. That’s an error.
Your client does not have permission to get URL / from this server. (Client IP address: 2.185.89.72)

We're sorry, but this service is not available in your country. That’s all we know.
[MENTION=2]khalina[/MENTION]

آخرین ویرایش توسط مدیر

mpsniper

Well-Known Member
لایک ها
676

برای من که باز نمیشه و میگه :

403. That’s an error.
Your client does not have permission to get URL / from this server. (Client IP address: 2.185.89.72)

We're sorry, but this service is not available in your country. That’s all we know.
به خاطر اینکه فیل ... ره ! با فیل...ر شکن باید بری!! نمیدونم چرا فیل...ره؟ من که چیز بدی ندیدم!

لایک ها
206

به خاطر اینکه فیل ... ره ! با فیل...ر شکن باید بری!! نمیدونم چرا فیل...ره؟ من که چیز بدی ندیدم!
نه، فکر کنم از طرف خود سایت کاربران ایرانی رو تحریم کرده!!!!

Dimond96

New Member
لایک ها
373

بله اینطور به نظر می آد.متاسفانه خیلی از سایتها اینطورین!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

mpsniper

Well-Known Member
لایک ها
676

والا نمیدونم به خدا ! من که با فیل...ر شکن رفتم باز شد درضمن یه قسمتش هم زبان فارسی داشت که اگر میخواست تحریم بشه قاعدتاً نباید زبان فارسی میداشت!
به هر حال خود دانید! میخواید برید این راهشه ! خلاص:26:

Dimond96

New Member
لایک ها
373

والا نمیدونم به خدا ! من که با فیل...ر شکن رفتم باز شد درضمن یه قسمتش هم زبان فارسی داشت که اگر میخواست تحریم بشه قاعدتاً نباید زبان فارسی میداشت!
به هر حال خود دانید! میخواید برید این راهشه ! خلاص:26:

فیلتر نیست . من کد url هم می زنم تاثیر نداره!

آخرین ویرایش توسط مدیر

mpsniper

Well-Known Member
لایک ها
676

فیلتر نیست . منurl هم می زنم تاثیر نداره!
چرا شما با فری گ...ت امتحان کن از گوگل کروم هم استفاده کن میره! من همین الان داخلش هستم !

لایک ها
344

برای منم نمیرم.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

بخش فارسی آکادمی خان، همان سایت کلاس درس است که به راحتی کار میکند.
نیازی به ابزار خاص هم ندارد.

Dimond96

New Member
لایک ها
373

چرا شما با فری گ...ت امتحان کن از گوگل کروم هم استفاده کن میره! من همین الان داخلش هستم !
من ف.ش. ندارم ولی یه راهی پیدا کردم.
ولی این دلیل نمیشه از داخل ف. شده باشه احتمالا مشکل همون تحریمه!!!!!!!!!

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602

به طور کل ابزار خاص google مثل google code یا همین سایت، ایران رو تحریم کرده و برای رهایی از این سد کاری نمیشه کرد، جز عوض کردن IP که با استفاده از قندشکن یا PVC (نوعی چسب!) و یا ابزارآلات دیگر قابل رفعه!

m.biology

New Member
لایک ها
319

دوستاني كه محصولات اپل را دارند ميتوانند با استفاده از iTunes U بدون ف.ش و خيلي راحت دانلود كنن
براي بقيه دوستان هم شنيدم با pc هم ميشه دنبالش ميگردم خدمتون عرضه ميكنم
از خوبي برنامه مذكور اينه كه خيلي از كرس هاي دانشگاه معروف ديگه را هم داره بسيار جامع است مثلا من خودم MIT را دانلود كردم البته اين برنامه زبان اصل ارائه ميده ولي باور كنين عليرغم زبان ضعيف من از پسش بر اومدم و شما هم براحتي از پسش بر مي آييد مخصوصا زيست چون خيلي از لغات معادل فارسي نداره و عينش را توي منابع خونديد
موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا