- لایک ها
- 2,386
دوستان ، سلام به همگي .
اميدوارم حال همه تون خوب باشه و زندگي بر وفق مرادتون بچرخه .
قصد من از زدن اين تاپيك ، عرض ادب خدمت همه تون و خداحافظي از شما بود .
فكر ميكنم خيلي هاتون با تاپيك پرسش و پاسخ كنكوري كه من زدم آشنايي داريد .
به لطف خدا و با همت شما ، تونستيم يه تاپيك كامل و جامع از پرسش و پاسخ كنكوري ها درست كنيم .
تاپيك حدود 25 صفحه شده و تقريبا 300 تا پرسش و پاسخ توش هست .
اولا كه ممنونم از اينكه كمك كرديد اين تاپيك انقدر فعال باشه .
دوما تشكر ميكنم از اينكه به من و تجربيات من اعتماد كرديد و منو لايق كمك به خودتون دونستيد .
اميدوارم تونسته باشم تو اين مدت ، هرچند كم بهتون كمك كرده باشم و راهنمايي هام براتون مفيد واقع شده باشه .
من ان شاء الله شنبه راهي تهران هستم ، يكشنبه ثبت نام داريم و ديگه معلوم نيست شروع كلاس هامون كي هست .
همونطور كه مي دونيد درس هاي رشته ي پزشكي سنگين و دشوار هستن ، از طرفي مدتي طول ميكشه كه بتونم با شرايط دانشگاه كنار
بيام و به اونجا عادت كنم و احتمالا براي مدتي كارهام فشرده و سرم شلوغه .
به همين خاطر خواستم ازتون خداحافظي كنم كه مبادا جواب ندادن به سوالات و پيامهاتون رو حمل بر بي ادبي يا بي تفاوتي من بذاريد .
اينكه كي دوباره برگردم به سايت و اينكه آيا اصلا برميگردم يانه ، با خداست . از سايت ميرم اما اكانتم رو نمي بندم .
اميد كه برگشتي باشه .
يه توصيه هم مونده بود كه بايد بهتون يادآوري كنم .
اينكه هيچوقت خدا رو فراموش نكنيد . هميشه به يادش باشيد و ازش كمك بخواين و به خودش توكل كنيد .
خدا رو فقط واسه شب كنكور و شب آزمون نخواين .
از همه تون كه تو اين مدت بهم لطف داشتيد با تمام وجودم تشكر ميكنم ، واقعا در كلمات نمي گنجه .
اميدوارم تونسته باشم تو اين مدت بهتون خدمت كرده باشم .
اگه كم و كاستي ، حرف بدي ، بداخلاقي تو اين مدت از من ديدين ، به بزرگواري خودتون ببخشيد .
از ناظم هاي سايت خصوصا آقاي alone boy هم ممنونم كه تو اين مدت خيلي به ساماندهي تاپيك كمك كردن .
احتمالا برگشتم تابستون سال آينده باشه .
ولي اگه كسي سوالي داره ميتونه بهم ايميل بزنه . من هرزمان كه به نت دسترسي پيدا كنم و وقت خالي داشته باشم
پاسخ تون رو ميدم .
دوستاني هم كه شماره ي منو دارن ، بيشتر سعي كنن بهم ايميل بزنن و فقط در مواقع ضروري بهم اس ام اس بدن يا زنگ بزنن.
چون ايميل برام راحت تره .
منتها بخاطر شرايط دانشگاه احتمالا با تاخير جواب تون رو بدم ، كه اونم به بزرگواري خودتون ببخشيد .
براي همه تون آرزوي موفقيت دارم.
ان شاء الله در تمام مراحل زندگي پيروز و سربلند باشيد .
با همه ي وجودم از لطف همه تون ممنونم .
برام دعا كنيد .
خدانگهدار همگي .
اميدوارم حال همه تون خوب باشه و زندگي بر وفق مرادتون بچرخه .
قصد من از زدن اين تاپيك ، عرض ادب خدمت همه تون و خداحافظي از شما بود .
فكر ميكنم خيلي هاتون با تاپيك پرسش و پاسخ كنكوري كه من زدم آشنايي داريد .
به لطف خدا و با همت شما ، تونستيم يه تاپيك كامل و جامع از پرسش و پاسخ كنكوري ها درست كنيم .
تاپيك حدود 25 صفحه شده و تقريبا 300 تا پرسش و پاسخ توش هست .
اولا كه ممنونم از اينكه كمك كرديد اين تاپيك انقدر فعال باشه .
دوما تشكر ميكنم از اينكه به من و تجربيات من اعتماد كرديد و منو لايق كمك به خودتون دونستيد .
اميدوارم تونسته باشم تو اين مدت ، هرچند كم بهتون كمك كرده باشم و راهنمايي هام براتون مفيد واقع شده باشه .
من ان شاء الله شنبه راهي تهران هستم ، يكشنبه ثبت نام داريم و ديگه معلوم نيست شروع كلاس هامون كي هست .
همونطور كه مي دونيد درس هاي رشته ي پزشكي سنگين و دشوار هستن ، از طرفي مدتي طول ميكشه كه بتونم با شرايط دانشگاه كنار
بيام و به اونجا عادت كنم و احتمالا براي مدتي كارهام فشرده و سرم شلوغه .
به همين خاطر خواستم ازتون خداحافظي كنم كه مبادا جواب ندادن به سوالات و پيامهاتون رو حمل بر بي ادبي يا بي تفاوتي من بذاريد .
اينكه كي دوباره برگردم به سايت و اينكه آيا اصلا برميگردم يانه ، با خداست . از سايت ميرم اما اكانتم رو نمي بندم .
اميد كه برگشتي باشه .
يه توصيه هم مونده بود كه بايد بهتون يادآوري كنم .
اينكه هيچوقت خدا رو فراموش نكنيد . هميشه به يادش باشيد و ازش كمك بخواين و به خودش توكل كنيد .
خدا رو فقط واسه شب كنكور و شب آزمون نخواين .
از همه تون كه تو اين مدت بهم لطف داشتيد با تمام وجودم تشكر ميكنم ، واقعا در كلمات نمي گنجه .
اميدوارم تونسته باشم تو اين مدت بهتون خدمت كرده باشم .
اگه كم و كاستي ، حرف بدي ، بداخلاقي تو اين مدت از من ديدين ، به بزرگواري خودتون ببخشيد .
از ناظم هاي سايت خصوصا آقاي alone boy هم ممنونم كه تو اين مدت خيلي به ساماندهي تاپيك كمك كردن .
احتمالا برگشتم تابستون سال آينده باشه .
ولي اگه كسي سوالي داره ميتونه بهم ايميل بزنه . من هرزمان كه به نت دسترسي پيدا كنم و وقت خالي داشته باشم
پاسخ تون رو ميدم .
دوستاني هم كه شماره ي منو دارن ، بيشتر سعي كنن بهم ايميل بزنن و فقط در مواقع ضروري بهم اس ام اس بدن يا زنگ بزنن.
چون ايميل برام راحت تره .
منتها بخاطر شرايط دانشگاه احتمالا با تاخير جواب تون رو بدم ، كه اونم به بزرگواري خودتون ببخشيد .
براي همه تون آرزوي موفقيت دارم.
ان شاء الله در تمام مراحل زندگي پيروز و سربلند باشيد .
با همه ي وجودم از لطف همه تون ممنونم .
برام دعا كنيد .
خدانگهدار همگي .