خدا حافظی با ماه مبارک رمضان!

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام به همگی دوستان.
نماز روزه هاتون قبول باشه 8)
یواش یواش داریم به آخرین روز ماه رمضون میرسیم.(یا امروزه یا فرداست.) 8O
اولا:به شخصه من خودم خیلی ناراحتم و دلم گرفته.دوست داشتم این ماه ادامه پیدا کنه .میخواستم حس شما رو هم بدونم!
دوما:بگید به خواسته های مورد انتظارتون رسیدید یا نه؟(قصد من فوضولی تو کارای کسی نیس منظورم اینه به طور کلی)
خلاصه هر چی دل تنگتون می خواد بگید دیگه ...
پیشاپیش از نظرات شما دوستان عزیز سپاسگزاریم.
ممنون. :p
یاعلی. :wink:
یا حق. :twisted:

لایک ها
521
سلام دوست عزیز. :oops:
راجع به اولا: خوب این جور ماهای قشنگ قشنگ رو خدا گذاشته که قدرشونو بدونیم دیگه. یه سال دیگه دوباره یه همچین ماهی میرسه. خوب این طور قشنگه یا وقتی که همش تو یه ماه باشیم و کاملا یکنواخت؟ :roll:
ولی ماه رمضون انصافا یه چیز دیگست قبول دارم که نمیشه ازش دل کند. 8O مخصوصا لحظه های سحرش یا از اون بهتر لحظه های افطارش(البته به خاطر بخور بخورش نمیگما :lol: ) اصلا یه جور دیگست. آدما هم یه جور دیگه ان. همه چیز یه جور دیگست...
راجع به دوما: خوب به نظر من این سوال شما یه مقدار شخصی باشه :D آخه ممکنه یکی نخاد سفره ی دلشو بریزه تو سایت :D ولی کلا من تو این ماه سعی کردم آدم خوبی باشم. همینو بس.... :!:

ممنون از تاپیکی که زدین...
به قول مجری برنامه ی نان و ریحان: بندگی ها و فرزانگی ها و پروانگی هاتون مقبول :p :lol:
یاحق ...

لایک ها
7
من یه حرف تو دلم دارم که ممکنه همه رو عصبانی کنه! :D :کاش همیشه ماه رمضون بود :D

kquran

New Member
لایک ها
18
وای چه قدر بده نبودنش...رفتنش!!!
یه چی نوشتم بعدا میذارمش همین جا!!

kquran

New Member
لایک ها
18
وداعیه

ببین چه ماه کز کرده، تا افق گوشه گرفته و با چه دردی دستان لاغر خود را تا انتها گشوده ،ببین چه شبش را کنار و آسمانش را تنگ بغل گرفته...
چه بی نهایت بود رقت قلبمان، انگار تا ابد قلبمان را کشیده بودند، هر چه می زدیش غرق می شدش انگار...
نکند دوباره صلب شود این دل؟!
دم افطار انگار دنیا را بهمان می دادند...دم فطر گویی ازمان میگیرندش...
نشستن و برخواستنتان، قدم زدنتان، خواب هاتان، نفس هاتان مقبول!
دهان باز کنید و تا می توانید این چند دم آخر را هر چه در اتمسفر است ببلعید؛پر کنید ریه هایتان را از عطر (رمضان)

ببین چه ماه کز کرده، تا افق گوشه گرفته و چه عاشقانه با خود زمزمه که : "ماه من...ماه من بمان...!"

Rostami

New Member
لایک ها
15
و ماه مبارک رمضان کوله بارش را که پر از مائده های آسمانی بودجمع میکند و سوار اتوبوس زمان می شود و از شهر و دیار ما می رود.بعضی ها نه آمدنش را دیدند و نه رفتنش را می بینند(افسوس بر آنها)بعضی ها برایش دستمال خدا حافظی تکان میدهند(یعنی خداحافظ مسجد و نماز اول وقت و....)وبعضی ها دلشان را چون کودکی آواره همراه او میکنند!آنها عاشق شده های سحر های رمضانند آنها دلشان را شب های قدر پیش خدا جا گذاشته اند یا شاید در یکی از افطار ها با رطب عشق افطار کرده اند(خوشا به حالشان)
ما از کدام گروه بودیم؟؟

پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید فطر رو به همه ی دوستان خودم و البته آقای خلینا تبریک میگم!

miladkvr

New Member
لایک ها
841
به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.​

اَلسّلامُ عَلیکَ من مَطلُوب قَبلَ وَقته وَ مَحزُون عَلَیه قَبلَ فَوته

« سلام بر تو (ای ماه رمضان) که قبل از آمدنت در آرزویت به‌ سر می‌بردم و پس از رفتنت بر هجرانت محزون »

[align=justify:f7c832a41a]عید فطر، براستی عید پایان یافتن رمضان نیست، عید برآمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است، چونان ققنوس که از خاکستر خویش دوباره متولد می شود. رمضان کوره ای است که هستی انسان را می سوزاند و آدمی نو با جانی تازه از آن سر بر می آورد. فطر شادی و دست افشانی بر رفتن رمضان نیست، بر آمدن روز نو، روزی نو و انسانی نو است.

واقعا چه زود گذشت.....انگار همین دیروز بود......هنوز مشامم از عطر رمضان پر نشده بود که تمام شد.....در گذر زمان که چون برق میگذرد غرق شد.....امیدوارم همه ی ما از این ماه نهایت استفاده رو کرده باشیم......عید فطر بر همه مبارکباد
[/align:f7c832a41a]

Rostami

New Member
لایک ها
15
عید شد!!!!!!!!!!!!عید همتون مبارک!!

Mehrnaz

New Member
لایک ها
5
ما هم اين عيد رو بر تمام عزيزان تبريك ميگوييم

kquran

New Member
لایک ها
18
منظورشون ایشون و یه نفر دیگه است!!!

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
خب اون یه نفر دیگه کیه؟ مسئله همینه دیگه!!!!!

mahda

New Member
لایک ها
0
عیدتون مباااااااااااااااااااارک 8)

mahda

New Member
لایک ها
0
راستی من زحمت کشیدم 18 روز روزه گرفتم!
از دو سه روز دیگم که مهره باید شروع کنم خرخونی واسه کنکور :twisted:
همگی موفق باشید...کنکوریا و دانشجوهای جدید

Mehrnaz

New Member
لایک ها
5
عجب!
يه بار ديگه هم يكي اين نكته رو تذكر داد!
اما ما(من!:دي) كلا حال ميكنم از ضمير "ما" و چمع استفاده كنم.مثلا مثه شاه كه خيلي خودشو تحويل ميگرفت! ما (من) هم دچار خودتحويل گيري شديم!(شدم)
عموما اگه منظورم بيش از يك نفر باشه يا اسم ذكر ميكنم يا نحوه گفتار يا نوشتار طوريه متوجه ميشن!البته يه كم آشنايي ميخواد :wink:
اما سعي ميكنيم(ميكنم) كمتر استفاده كنم!

پ.ن.چرا فكر نكردين منظورم من و ايشون و اوشون هست؟!:دي يعني جمعا سه نفر!:پي

mahda

New Member
لایک ها
0
آره مهرناز خانوم
مرسی از رفع ابهامت
کلا خودتو تحویل بگیر حال میده!

badgirl

New Member
لایک ها