سلام!همه ميدانيم که چند سالي است که سوالات کنکور توسط کساني خريداري ميشود؛به نظر شما اگر در مورد المپياد هم چنين اتفاقي بيفتد بازم قبولي لذت بخش ميشه؟؟!!
خدا اونروز رو نیاره....خداییش اگه اونجوری بشه شاید دیگه اصلا شرکت نکنم...
کنکور زیاد برام مهم نیس...اما المپیاد همه علاقمه و زندگیمو گذاشتم توش و از هرکس که باعث بشه این فضای پاک آلوده بشه نمیگذرم
خدا اونروز رو نیاره....خداییش اگه اونجوری بشه شاید دیگه اصلا شرکت نکنم...
کنکور زیاد برام مهم نیس...اما المپیاد همه علاقمه و زندگیمو گذاشتم توش و از هرکس که باعث بشه این فضای پاک آلوده بشه نمیگذرم
تنها کاري که ازدست شما برمياد اينه که انقدر خفن بخونيد که کساني که اين کارارو ميکنن(اصلا به اشخاص خاصي اشاره نميكنم:4هرچقدر تلاش کنن نتونن حق شما رو ضايع کنن!
تنها کاري که ازدست شما برمياد اينه که انقدر خفن بخونيد که کساني که اين کارارو ميکنن(اصلا به اشخاص خاصي اشاره نميكنم:4هرچقدر تلاش کنن نتونن حق شما رو ضايع کنن!
با شورش کاری درست نمیشه!!!!!
همین پارسال یادتون رفت سره م2 چقدر بچه ها شورش کردن؟
مثلا تو حوزه ی ما 10 مین امسال وقت کم دادن (بچه های مازندران شاهدن) چون تازه ساعت 2 رفتیم تو حوزه تا هرکس صندلیشو پیدا کنه و سوالارو بدن و توضیح اولیه و.... 10 مین رفت. الان بالفرض ما بریم شورش و اعتراض! چه فایده ای داره؟! الان بهمون 10 مین اضافه میدن که بنویسیم ؟؟؟:4: :105:
بله خریدسوال المپیاد من ازکسانی هستم که به عنوان مهمان درایریسک میگردم ولی این مطلب اتیشیم کرد مجبورشدم این کارو کنم شما که میدونید موضوع ازچه قراره چرا انقد گنگش میکنید بچه های انرزی اتمی تهران سوالارو داشتن واین ظلم بزرگیه داشتن سوالای المپیادواسه امسال نیست چرامیترسین این حرفاروبگید؟(درخواست میشه ازشماکه لطفاپستم حذف نکینید)
ای گفتی خوشم میاد بحث زودمیگره البته اگه دوستان زحمت حذف کردنشونکشن به دوستاتون خبربدین بینان البته میدونم که کارزیادی نمیشه کرد ولی حداقلش اینه که مشخص میشه چرا این مدرسه انقدقبولی میده از 40نفر!!!!!!!!!!!