خلینایی های مقیم فیس بوک

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327
مجتبی جون نمیخوام باز بحثو ادامه بدم ولی مجبور میشم رو لبتاپت از چه مرورگری استفاده میکنی ؟؟؟ ایرانی ؟؟
لباسی که میپوشی چی ؟؟؟؟
هدفونت و هزارتا چیز دیگه !!!!
بعدشم جی ال ایکس هم فقط مارکش ایرانیه همه چیش چینه !!1

لایک ها
39
jasem گفت
مجتبی جون نمیخوام باز بحثو ادامه بدم ولی مجبور میشم رو لبتاپت از چه مرورگری استفاده میکنی ؟؟؟ ایرانی ؟؟
لباسی که میپوشی چی ؟؟؟؟
هدفونت و هزارتا چیز دیگه !!!!
بعدشم جی ال ایکس هم فقط مارکش ایرانیه همه چیش چینه !!1

بلاخره یه حرف درست حسابی از شما شنیدیم !!!!!

irangirl

New Member
لایک ها
5
dustayee ke ba fb ashnayee nadaran motmaenan bad az umadan be daneshgah ashna mishan vali az man mishnavid ta mitunid ozv nashid age ham mishid mese ma motad nashid :((

m-s

New Member
لایک ها
129
irangirl گفت
dustayee ke ba fb ashnayee nadaran motmaenan bad az umadan be daneshgah ashna mishan vali az man mishnavid ta mitunid ozv nashid age ham mishid mese ma motad nashid :(([/quote

]
واقعا گل گفتي!!
مثل خوره تو دانشجو ها افتاده كه شرط لازم دانشجو بودن عضويت تو فيس بوكه!!
ميخواستم منم عضو شم فقط از اعتيادش ميترسم

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
سلام..

من که خیلی وقت ترک سایت کردم..

فیسبوک آدم آزادی بیان داره...

حد اقل کسی پست هات رو پاک نمیکنه...

pooria ghajari

FATIMAH

New Member
لایک ها
84
اسم المپیادی ها در fb چیه؟

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
من که دیگه کلا خلع سلاح شدم..

نه راهبر فیزیک هستم دیگه..نه مدیر قسمت آزاد...

اکانت کاربریم هم پاک کنن دیگه عالی میشه..

rasam_9026

New Member
لایک ها
7
جاسم جان هر کدوم از بچه ها رو پیدا کردی لطفا به من هم suggest کن
ممنون

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327
پوریا جون از گروهی که تو فیس بوک تشکیل دادی خیلی خوشم اومد . راستی نیست که اقای مهندس خلینا هم تو fb هستند اگه میشه ایشون رو هم add کنین ولی اگه از حرفاشون بدمون اومد حذفش میکنیم . ( گهی پشت به زین و گهی زین به پشت )!!!!!

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
jasem گفت
پوریا جون از گروهی که تو فیس بوک تشکیل دادی خیلی خوشم اومد . راستی نیست که اقای مهندس خلینا هم تو fb هستند اگه میشه ایشون رو هم add کنین ولی اگه از حرفاشون بدمون اومد حذفش میکنیم . ( گهی پشت به زین و گهی زین به پشت )!!!!!
با سلام به شما ،
ابتدا قوانین سایت به خصوص این موارد را بخوانید!

9. از ارسال مطالب بي ربط به بحث خودداري فرمائيد و در صورتي كه جواب سوالي را نمي دانيد پاسخي ارسال نفرماييد.(لازم نیست در مورد هر مقاله و هر بحث چیزی به ذهنتان برسد تا ثبتش کنید!)

10. در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد. همچنین هرگونه درگیری و دعوا و منازعه در بحث ها ممنوع می باشد. در صورتی که مشاهده شود بلافاصله ارسال ها یا بحث ها حذف خواهد شد و دسترسی کاربر خاطی مسدود خواهد شد.

11. هرگونه بحث شخصی در سایت ممنوع می باشد. بحث های خصوصی خود را می توانید از طریق پیغام خصوصی پیگیر باشید.

12. هرگونه بحثی‌ که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی‌ خود بشود که به نوعی برخلاف قوانین انجمن باشد در صورت تشخیص مدیران، در صورت لزوم تاپیک و یا بحث های اضافه حذف خواهد شد. بنابراین کاربران موظف هستند از تاپیک های ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. در صورتی‌ که کاربری باعث انحراف تاپیک های ارسالی‌ شما شد می توانید لینک تاپیک را برای مدیر آن انجمن ارسال نمائید تا در صورت لزوم با آن کاربر برخورد شود.
اگر همه در راستای این قوانین حرکت کنند (یا اگر با قانونی مشکل دارند دلیل بیاورند تا تغییر کند
) همه بهتر از سایت استفاده خواهند کرد.

شما میتوانید در سایتهای دیگر نیز هر طور که قوانین آنها اجازه میدهد رفتار کنید. فیس بوک هم قانون دارد و میتوانید آن را از تیکی که موقع عضویت زده اید بخوانید.

موفق باشی

mojtabaaa1373

Active Member
لایک ها
74
jasem گفت
مجتبی جون مدل گوشیت که رو شد . بعدشم یه نیگاه به تاریخ عضویتت کن . اون موقع هنوز لبتاپه گاج نبود ؟؟؟؟ شهید دستغیب درس میخونین نه ؟؟
خدا رو شکر آقای خلینا اومد وگرنه سایت به فنا میرفت.
من که گفتم از جنسایی که تو بازار نیست استفاده میکنم.شهید دستغیب کجاست دیگه تا حالا اسمشم نشنیدم.

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327
اقای خلینا معذرت میخوام . اگه شما هم دوست دارین به گروه ما از irysc تا facebook بپیوندید . خ.اهشا دیگه بحثو منحرف نکنید بزارید شناسایی رو ادامه بدیم . بازهم مهندس معذرت میخوام

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327
mojtaba-1373 گفت
jasem گفت
مجتبی جون مدل گوشیت که رو شد . بعدشم یه نیگاه به تاریخ عضویتت کن . اون موقع هنوز لبتاپه گاج نبود ؟؟؟؟ شهید دستغیب درس میخونین نه ؟؟
خدا رو شکر آقای خلینا اومد وگرنه سایت به فنا میرفت.
من که گفتم از جنسایی که تو بازار نیست استفاده میکنم.شهید دستغیب کجاست دیگه تا حالا اسمشم نشنیدم.
باشه تو بردی من معذرت میخوام ...

بالا