خواندن مطالب شیمی آلی موریسون و بوید

7ali7

New Member
لایک ها
10
سلام
بچه ها من کتاب شیمی آلی موریسون و بوید رو شروع کردم به خوندن اما توی بعضی از قسمت ها شک میکنم که واقعا مطالبی که دارم می خونم به دردم می خوره یا نه (آخه وقت خیلی زیادیم ندارم نمیتونم زمانو از دست بدم)

یه سوال داشتم از دوستانی که شیمی آلی رو خوندن. به نظر شما همه ی فصول و ریز فصل های این کتاب رو بخونم؟ یا بعضی هاش رو رد کنم؟ اگه باید بعضی هاش رو نخوند لطفا نام ببرید.

ممنون

لایک ها taha

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160
پاسخ : خواندن مطالب شیمی آلی موریسون و بوید

سلام.نه موریسون خیلی مطلب رو کشو قوس داده.جذاب نوشته شده ولی به درد المپیادی که عجله داره زیاد نمیخوره.
راستش نمیتونی خودت الان تشخیص بدی که چه مطلبی رو باید بخونی یا نه.بخاطر همین پیشنهاد میکنم ولهارو بخونی.اگر هم فعلا نمیتونی بخری اونو.سولومونز فارسی رو دانلود کن‌.تو نت بگردی پیدا میکنی.خانوم محمدی و اقای شیری زحمتشو کشیدن

لایک ها
206

سلام.
به نظر من اول سولومنز رو بخونید........بعدش کتابهای مختلفی میشه خوند از جمله موریسون و بوید
انصافا کتاب خوبیه(البته عالی هم نیست ولی داغون هم نیست) و فقط قدیمیه.....هر کی هم میگه کتاب بدیه ...... :4:
فکر کنم وقت هم به اندازه کافی دارید.....از جلد یک این کتاب تمام مباحث مرتبط با ده فصل اول سولومنز رو بخونید(که اگر اول سولومنز رو خونده باشید تشخیص این مطلب براتون راحته)
اگر هم این طوری بیشتر گیج میشین، کل جلد یک رو بخونید بدون استثناء
البته نظر منه و لزوما صحیح نیست! :4: [MENTION=21742]7ali7[/MENTION]
عزت زیاد :4:

7ali7

New Member
لایک ها
10

ممنون دوستان
کتاب سولومونز رو دانلود کردم یه قسمتاییش رو که خوندم واقعا نگارشش که خیلی بهتر از موریسون هست.
حالا به نظر شما سولومونز رو کامل بخونم بعدش برم سراغ ولهارد یا موریسون یا تا زمانی که ولهارد رو نخریدم سولومونز رو بخونم و وقتی گیرم اومد ادامه مبحثو از ولهارد بخونم؟

لایک ها
206

ممنون دوستان
کتاب سولومونز رو دانلود کردم یه قسمتاییش رو که خوندم واقعا نگارشش که خیلی بهتر از موریسون هست.
حالا به نظر شما سولومونز رو کامل بخونم بعدش برم سراغ ولهارد یا موریسون یا تا زمانی که ولهارد رو نخریدم سولومونز رو بخونم و وقتی گیرم اومد ادامه مبحثو از ولهارد بخونم؟
به نظر من اول سولومنز رو کامل ده فصل اولش رو بخونید.بعدش برید سراغ بقیه.به غیر از ولهارد و موریسون کلی کتاب هست.هر کدوم رو بخونید خوبه. در نهایت مخصوصا باید وید و اسمیت و این چیزا رو بخونید.(هر چند خودمم هنوز نخوندمشون! :4:)

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

ممنون دوستان
بستگی به سلیقه فرد هم داره. مثلا بعضیا دوست دارن مستقیم درسنامه رو از کتاب بگیرن. بعضیا هم مثه خودم دوسدارن اروم اروم و با ظرافت مطلبو از کتاب بکشن بیرون.اگه دوس داری مستقیم درسنامه رو بگیری ولهارد خوبه. راستی درکل تمرین های ولهارد هم بد نیس...
حسین درست میگه. فعلا سولومونز رو هم بخونی خوبه

m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42

ممنون دوستان کتاب سولومونز رو دانلود کردم یه قسمتاییش رو که خوندم واقعا نگارشش که خیلی بهتر از موریسون هست. حالا به نظر شما سولومونز رو کامل بخونم بعدش برم سراغ ولهارد یا موریسون یا تا زمانی که ولهارد رو نخریدم سولومونز رو بخونم و وقتی گیرم اومد ادامه مبحثو از ولهارد بخونم؟
من که خودم از یکی از طلای های شیمی دو سال پیش پرسیدم ایشون گفتن تاکید خودتون رو روی سولومنز و ولهارد بزارید و موریسون رو برای تفریح بخونید.ایشون گفتن سولومنز رو سعی کنید کلشو بخونید بعد از اون سوالات ولهارد رو حتما حل کنید ولی گفت متنشو نخونید به درد نمیخوره و موریسون هم گفتن اگر این دو تارو تموم کردید به صورت تفریحی بخونیدش.

pari_sa_

New Member
لایک ها
0

کتاب وید چطور ؟ حل سوالاش کافیه یا متنش هم باید خونده بشه ؟

فرستاده شده از SM-T805ِ من با Tapatalk

بالا