n_maths

New Member
لایک ها
275
سلام دوستان!!!قرار بود که کتابای اول راهنمایی ام رو بدم به یکی از آشنایان پدرم که تازه سمپاد قبول شده.داشتم مرور خاطرات کتاب فارسی ام رو میکردم(سال تحصیلی 88-89،اگه کسی هم دوره منه و کتاب فارسیشو هنوز داره،یه نگاه بکنه.صفحه 67)
به نکته ای بسی عجیب بر خوردم!!!اون موقع من چیزی از فراماسونری نمیدونستم و توجهی به این عکس نداشتم.لینک زیر رو کلیک کنید و ببینید.ببخشید که عکس بد افتاده.امید وارم این تاپیک رو ناظمای عزیز نبندند،چون احتمالا آموزش و پرورش و طراحای سوال نمیدونستن که دارن چه عکسی رو در رابطه با موضوع رستگاری میذارن!!!و من هم منظور خاصی ندارم!!گفتم شما هم یه نگاهی بکنید!!
http://s4.picofile.com/file/7909244943/DSC00595.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر

zahra

New Member
لایک ها
609
پاسخ : خودتون قضاوت کنید!!!!

من کتاب خودمو ندارم ولی تو کتاب خواهرم که مال دوسال پیشه عکس عوض شده و کلن چشمی توش دیده نمیشه!!..

n_maths

New Member
لایک ها
275

نمیدونم،شاید اعتراض کردن و عکس رو تغیر دادن.ولی خیلی عجیبه!!!تک چشم و هرم ماسونی و زمین شطرنجی و کلا همه چی تکمیل!!تازه،حالت دست او ایستادن دو تا آدما،مثل نقاشی های داخل اهرام مصر میمونه!خیلی هیجان داره!!!:eek:

آخرین ویرایش توسط مدیر

zahra

New Member
لایک ها
609

اره ولی فک نکنم تو دفتر تالیف به این چیزا فکر کنن یا دقت کنن...
دلیل عوض شدن تصویرم اون نبوده کلن بعد از ی مدت تصمیم به بازنگری کتابا گرفتن تصویرم عوض کردن...

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

ولی آخه چطور اینقدر واضح ؟؟؟

zahra

New Member
لایک ها
609

مشکل اینه که اونایی که تو دفتر تالیف اصن نمیدونن چی به چیه!!..
اصلا به این ابعاد خیلی دقت نمی کنن...
مگر اینکه یکی ببینه ی نامه بده که فلان چیز مشکل داره شاید بعد ده تا جلسه و بررسی تازه به نتایجی مه مثلن ما از دیدن این عکس میرسیم برسن بعد ده تا نامه اداری باید رد و بدل شه تا کتاب دوباره بازنگری شه...
تازه اینکه عکسه غلطای علمی که خیلی واجب تره درست کردنشون اینجوریه...
بدتر از اینا تو کتابای درسی هست...

n_maths

New Member
لایک ها
275

ولی من یه جورایی مطمئنم که گرافیست از قصد این کارو کرده! چون این عکس نشون میده اگه میخوای رستگار شی،برو عضو یه لژ ماسونی شو!!خیلی هم جالبه!!:41:

saba75

New Member
لایک ها
1,143

تو کتابای ماکه نبود .:30:مثلا امسال تو کتاب جامعه مون عکس یه دختره چادریه که ناخوناشون لاک سبز و... زده:90:

n_maths

New Member
لایک ها
275

مثلا امسال تو کتاب جامعه مون عکس یه دختره چادریه که ناخوناشون لاک سبز و... زده:90:
آره،از این اشتباها زیاد هست:21::4:
ولی نه در حد ماسونی،اینو دیگه نمیتونن اشتباه کنن،حالا اگه یه هرم بود عیب نداشت،فقط تک چشم بود،عیب نداشت،ولی این همه رو با هم گذاشته!با زمین شطرنجی

abrang

New Member
لایک ها
748

تو کتابای ماکه نبود .:30:مثلا امسال تو کتاب جامعه مون عکس یه دختره چادریه که ناخوناشون لاک سبز و... زده:90:
کدوم صفه؟؟؟:43:

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602

این عکس رو باید داد، کاوشش کنن، علائم فراموسونری دیگه ای از توش پیدا کنن! اون آدم ها و پرنده ها و فرشته (!) ها و ... هم بحث برنگیزند :163: تازه شعر هم توی صفحه ی 66 ـه

تازه خدا رو چه دیدید، شاید تعداد نقطه ها هم 666 تا باشه. این که چرا پرنده اون سمتیه! چرا خورشید چشاش بستن در صورتی که ماه چشمش بازه؟

اصن شدم کارشناس! برید تحقیق کنید! تازه دوتا ستون کنارشه، اون دو تا وسطیا جنن از راه شطرنجی دارن عبور میکنن.

آخرین ویرایش توسط مدیر

sina16

New Member
لایک ها
313

سلام دوستان!!!قرار بود که کتابای اول راهنمایی ام رو بدم به یکی از آشنایان پدرم که تازه سمپاد قبول شده.داشتم مرور خاطرات کتاب فارسی ام رو میکردم(سال تحصیلی 88-89،اگه کسی هم دوره منه و کتاب فارسیشو هنوز داره،یه نگاه بکنه.صفحه 67)
به نکته ای بسی عجیب بر خوردم!!!اون موقع من چیزی از فراماسونری نمیدونستم و توجهی به این عکس نداشتم.لینک زیر رو کلیک کنید و ببینید.ببخشید که عکس بد افتاده.امید وارم این تاپیک رو ناظمای عزیز نبندند،چون احتمالا آموزش و پرورش و طراحای سوال نمیدونستن که دارن چه عکسی رو در رابطه با موضوع رستگاری میذارن!!!و من هم منظور خاصی ندارم!!گفتم شما هم یه نگاهی بکنید!!
عجیبه!!!خوب عکس های کتاب رو از جایی که کپی نمیکنن...پس یه نفر از آموزش پرورش این عکسو طراحی کرده:162: و گذاشته!!!!

بعیده که غیر عمد یاشه!!!!:150::176:

FaEzeh

New Member
لایک ها
178

اینو ما همون سال فهمیده بودیم ..... خیلی هم تعجب کرده بودیم که چطور این عکسو تو کتاب درسی میزنن

n_maths

New Member
لایک ها
275

اینو ما همون سال فهمیده بودیم ..... خیلی هم تعجب کرده بودیم که چطور این عکسو تو کتاب درسی میزنن
به معلمی،مسوولی چیزی اطلاع دادین؟

zahra

New Member
لایک ها
609

الان که فعلن عوض شده و عسشو ی نگا کردم چیز خاصی نداشت ولی همون حالات عرفانی توشه!!
اگرم از قصد این کارارو کنن ینی اینقد نفوذ دارن که اگه گزارش شه ی جوری سر و تهشو هم بیارن...
الان صداسیما تقریبن دستشونه!
کی میتونه جلوشونو بگیره؟!؟!؟!

maryam fogani

New Member
لایک ها
50

جالبه!!
به نظر میرسه شما زیاد دوست دارین از اینجور نشانه ها پیدا کنین.

a$hk@n

New Member
لایک ها
440

سلام
ما هم توی سال اول راهنمایی فهمیده بودیم
دبیر ادبیاتمون گفته بود به ما موثع تدریس همون درس!!
اون موقع ما این چیزا رو نمیدونستیم ولی دبیر ادبیاتمون بهمهون گفتن این عکس تکی چشمی و...

بالا