خوندن ریاضی گروهی با هم و برای هم!!!!!!!!!

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18
سلام به همه دوستان عزیز و المپیادی گلم،

چند روز پیش من بیکار شدم و رفتم تو خیال و هوس کردم یه تاپیک بزنم ، طرحشو تقریباً کامل کردم بعد با چند تا از دوستان سایت در میون گذاشتم تا کاملش کنیم و ارائه بدیم!!!!!!

طرح این شکلیه که :

فعلاً این چند تا عضو سایت : ali mohseni , mathh , bgo , goodarz با هم همفکری هم و نظرسنجی شما چند تا کتاب خوب و هم چنین در دسترس معرفی می کنیم!!!!!

بعد طی یه برنامه ریزی دقیق و مدوّن اون رو تقسیم بندی می کنیم تا هر شب یه قسمتی رو همه بخونن بعد هم با نظر سنجی همه دوستان یه ساعت که اکثریت بتونن بیان رو انتخاب میکنیم تا همه بیان تو تاپیک و اگه اشکالی داشتن بگن!!!!!!!!!!

بعد هم اگه تونستن از منابع دیگه ای که دارن هر چندتا که دلشون خواست سوالای قشنگ میذارن تا بقیه حل کنن!!!!!!!!!!!!!

از دوستانی هم که این کتاب ها رو خوندن و در سطح بالاتری تشریف دارن میخوام که تا اونجا که میتونن به ما تازه شروع کرده ها کمک کنن!!!! مطمئن باشن که جای دوری نمیره!!!!!! واسه خودشونم یه مرور میشه دیگه!!!!!!!!

در ضمن: عزیزان فکر نکنن که این چندتا عضوی که گفتم از بقیه بالاترن همه مساوی هستیم ولی چون دوتا از اونها پرسابقه ترن و دوتای دیگه هم دوستیم ( پارتی بازی کردم یعنی!!!!) فعلاً به عنوان مدیر اینجا هستیم البت نه رئیس!!!!!!!!

خب برای اینکه ببینیم طرح اصلاً استقبال داره یا نه: هر کی از این طرح خوشش اومد و میخواد همگام و همیار ما باشه یه تشکر بکنه تا اگه ازش استقبال شد واسش برنامه ریزی کنیم!!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

MBGO

New Member
لایک ها
104
پاسخ : خوندن ریاضی گروهی با هم و برای هم!!!!!!!!!

علی جان طرح خوبیه اما به نظرم اگه خودت بشینی بخونی بهتره، البته این نظر منه چون گروهی خوندنم ضعیفه، در حقیقت من تقریبا تماام وقتم تک روی و کار گروهی زیاد نمی کنم(که خودش یه ضرر هایی داره!) اما در کل به نظرم وقت تلف کردنه، هرچند وقت زیاد داری! اما کل حرفم راجع به این طرحت همین ها بود! ببخشید استقبال نکردم!(عوضش تشکر که کردم!:89:)

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18

به نظرتون 6 تا کافی نیست برای شروع؟؟؟؟؟
کافیه اما من امروز یه مشغله هایی داشتم که نتونستم سر بزنم ، معذرت ، اگه خدا بخواد از فردا شروع می کنیم!!:99:

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18

علی جان طرح خوبیه اما به نظرم اگه خودت بشینی بخونی بهتره، البته این نظر منه چون گروهی خوندنم ضعیفه، در حقیقت من تقریبا تماام وقتم تک روی و کار گروهی زیاد نمی کنم(که خودش یه ضرر هایی داره!) اما در کل به نظرم وقت تلف کردنه، هرچند وقت زیاد داری! اما کل حرفم راجع به این طرحت همین ها بود! ببخشید استقبال نکردم!(عوضش تشکر که کردم!:89:)
من هم گروهی خوندنم ضعیفه اما الان جهان داره میره به سمت کارهای گروهی و آینده دانشگاه و حتی مراتب بالاتر هم کار گروهی زیاده ، برای همین هم این تاپیک رو زدم تا روحیه کا گروهیم بره بالا!!!

بالاخره ما مجبوریم خودمونو با جهان وفق بدیم ، اینطور نیست؟

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18

سلام دوباره ، خب باید کار رو شروع کنیم فعلاً به یه نظر اجمالی رسیدیم اما اندکی هم اختلاف نظر هست.

چون اینجا قراره همه از صفر شروع کنن من کتاب های پیشنهادیم این بود:

ترکیبیات: ریاضیات انتخاب(ایوان نیون) - آنالیز ترکیبی ( علیپور- نشر الگو)

نظریه اعداد: آشنایی با نظریه اعداد(مجموعه کتاب های ناب انتشارات فاطمی) - تئوری اعداد(خوشخوان)-نظریه اعداد( مریم میرزاخانی-فاطمی)

هندسه : هندسه صفر (نشر الگو) - هندسه مسطحه (خوشخوان)

جبر: جبر ( مهدی صفا-خوشخوان)

در ضمن واسه نظریه اعداد هم رای گیری می کنیم که یه کدوم حذف بشه ، لطفا کتابی رو که میخواین حذف بشه رو به من پیغام بزنید!!!

خب عزیزان اگه موافقن یه تشکر ناقابل بزنن یا اگه هم پیشنهاد خاصی هست یا نظری دارین یا اصلاً با کتاب ها مخالفین حتماً حتماً به من پیام بزنن!!!!!

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18

سلام دوباره ، خب باید کار رو شروع کنیم فعلاً به یه نظر اجمالی رسیدیم اما اندکی هم اختلاف نظر هست.

چون اینجا قراره همه از صفر شروع کنن من کتاب های پیشنهادیم این بود:

ترکیبیات: ریاضیات انتخاب(ایوان نیون) - آنالیز ترکیبی ( علیپور- نشر الگو)

نظریه اعداد: آشنایی با نظریه اعداد(مجموعه کتاب های ناب انتشارات فاطمی) - تئوری اعداد(خوشخوان)-نظریه اعداد( مریم میرزاخانی-فاطمی)

هندسه : هندسه صفر (نشر الگو) - هندسه مسطحه (خوشخوان)

جبر: جبر ( مهدی صفا-خوشخوان)

در ضمن واسه نظریه اعداد هم رای گیری می کنیم که یه کدوم حذف بشه ، لطفا کتابی رو که میخواین حذف بشه رو به من پیغام بزنید!!!

خب عزیزان اگه موافقن یه تشکر ناقابل بزنن یا اگه هم پیشنهاد خاصی هست یا نظری دارین یا اصلاً با کتاب ها مخالفین حتماً حتماً به من پیام بزنن!!!!!
دوستانی که قصد همکاری داشتن ، نه تایید کردین نه پیشنهاد داد ین زودتر بگین که کار رو شروع کنیم دیگه ، داره دیر میشه!!!!!!!

nima tn

New Member
لایک ها
25

سلامخب شروع كنيم ديگهكتابا هم مناسبه .فعلا با جبر و تركيبيات شروع كنيم بد نيست. نظر بقيه چيه؟؟؟

nima tn

New Member
لایک ها
25

ببخشيد بد نوشته شده. اسپيساش پاى خودتون

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18

سلامخب شروع كنيم ديگهكتابا هم مناسبه .فعلا با جبر و تركيبيات شروع كنيم بد نيست. نظر بقيه چيه؟؟؟
<br><br>

به خاطر احترام به این همکلاسی و دوست عزیزم ، از هندسه مسطحه شروع می کنیم صفحه 1 تا 20 واسه امروز خویه؟

الان من بگم که اگه موافقین تشکر کنین یه عده ای ( اصلا منظورم به تو نیست نیما جان:87:) میگن علی فقط واسه تشکر میگه!!!!!

پس این دفعه هر کی موافقه فقط بیه من پیام بده!!!!!! همچنین نظر ها تونو!!!!!

نیما در ضمن یاد بگیر اسپیس ها رو بزنی ، تایپ بلد نیستی میخوای بری کارگاه رایانه؟:150:

آخرین ویرایش توسط مدیر

math

New Member
لایک ها
1,096

مثل این که کسی مشکلی نداشت

فقط برای احترام به nima tn باید یکی از مباحث جبر یا ترکیبیات رو میخوندیم پس چرا هندسسسسسه؟؟

بهتر نیست بریم جبر ؟؟؟؟:53::53::53:

smsa1375

New Member
لایک ها
21

به نظر منم بهتره اول بریم سراغ جبر و ترکیبیات و اینا رو زود تموم کنیم بعدش بیایم سراغ هندسه چون هندسه خیلی وقت میبره

nima tn

New Member
لایک ها
25

پس يه برنامه ديگه ميخوايم على جان زحمتشو ميكشى ؟؟؟؟؟؟؟

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

دقت کردین الان حدود یه هفته است دارید برنامه ریزی می کنید؟

nima tn

New Member
لایک ها
25

الانم كه. به. عيد. داريم نزديك. ميشيم بچه ها هم. اكثرا. مسافرت دسترسى به. اينترنت هم سخت ميشه
ميگم. بياين. جبر. صفا. رو فصل. ٢ومشو بخونيم.( نا مساوى ها )
رياضيات. انتخاب. فصل ٢ و ٣
اونايي كه. بالايي رو خوندن. برن عليپور. سوالاتشو بزنن. يا بخونن
. حله؟؟؟؟؟. بريم!!!؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18

الانم كه. به. عيد. داريم نزديك. ميشيم بچه ها هم. اكثرا. مسافرت دسترسى به. اينترنت هم سخت ميشه
ميگم. بياين. جبر. صفا. رو فصل. ٢ومشو بخونيم.( نا مساوى ها )
رياضيات. انتخاب. فصل ٢ و ٣
اونايي كه. بالايي رو خوندن. برن عليپور. سوالاتشو بزنن. يا بخونن
. حله؟؟؟؟؟. بريم!!!؟؟؟؟
من هم موافقم یه خورده دیر شده از همه عذر میخوام ، یه مشغله های خانوادگی داشتم ، باید ببخشین!!!!!!:180:

نتیجه اخلاقی: اگه یه کاری رو از همون لحظه شروع نکنی هیچوقت نمیتونی شروع کنی!!!!!!

امشب ریاضیات انتخاب صفحه 1 تا 30 اوکی؟

ساعت 9:30 هم قرارمون اینجا واسه رفع اشکال و حل تمرین ها و یه سری مسئله ها که بچه ها زحمتشو می کشن!!!!!

باز هم معذرت!!! فدای همتون!!!!! تا شب!!!!!1

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18

واقعاً مرسی از استقبالتون باز میگن چرا شروع نمی کنیم؟ من با کی شروع کنیم ، اگه میخوایتم واسه خودم بخونم که دیگه اینجا رو راه نمی انداخاتم فعلاً که تنهام!!!!!!!

nima tn

New Member
لایک ها
25

آ فا. شايد. ملت. خوندن. توجيه. شدن. و سوالى. نداشته. باشن. اونوقت. جريان. چيه ؟؟؟؟

math

New Member
لایک ها
1,096

این تاپیک چرا هی ....

نمیخواید برای ادامه برنامه بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali.mohseni

New Member
لایک ها
18

آ فا. شايد. ملت. خوندن. توجيه. شدن. و سوالى. نداشته. باشن. اونوقت. جريان. چيه ؟؟؟؟
اونوقت حداقل بیان به ابهامات و مشکل های بچه ها جواب بدن و سوال هایی بذارن و به بعضی سوال ها که بچه ها میذارن به عنوان تمرین جواب بدن:

امروز هم که پنج شنبه است و وقت زیاد تره پس این برنامه رو بریم:

ریاضیات انتخاب تا صفحه 60

هندسه صفر رو هم اگه دارین فصل 1 رو بخونیم، اگه هم که نه زودتر تهیه کنین!!!!!

بالا