داستاني بسيار جالب و در عين حال نابودي براي من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
سلام
والا يه چيز ميخوام بهتون بگم كه از تعجب شاخ در بيارين.
من تو مدرسه شاهد درس ميخونم.بعد از پر كردن فرم المپياد براي رياضي و فيزيك و شيمي وقتي كارتم اومد كارت فيزيك نبود.به معاون ميگم چرا كارت فيزيك نيست؟ميگه ثبت نام نكردي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تازه خوبه شاهد دارم.هيچكس رو تو مدرسه ما فيزيك ثبت نام نكردن.
از اون جالب تر اين كه حوزه رياضي رو به ما اشتباه گفتن ك.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(با شمارش نقطه ها كلمه را پيدا كنيد!)
ساعت يك ربع به 11 رسيدم سر جلسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولي وقت كم آوردم.الآنم نزديكه اشكم در بياد.
شما تا حالا ديده بودين يه مدرسه نخواد دانش آموزاش تو المپياد قبول شن؟
شايد از مدرسه هاي ديگه پول گرفتن.ولي هر چي اتفاق افتاده خدا ميدونه.اميدوارم هر چه زودتر سقط بشن بي شرفا.
نظرتون چيه؟

m-s

New Member
لایک ها
129
حالا شما خیلی الان ناراحت نشو!!!
برو طلای شیمیو بگیر تا حالشون جا بیاد!!
من که نمونه بودمم همینطور بود!!!
کلا نمیدونم چرا....

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
مريم خانوم شما ميدونيد چطوري مرحله 2 بايد ثبت نام كرد؟
ميترسم ثبت نامم نكنن.والا راست ميگم.از اين مدير و معاون آشغالمون هر چيزي بر مياد.

m-s

New Member
لایک ها
129
جدا از مدرسه رو میگین؟
نه راستش

bihamta

New Member
لایک ها
345
mersadchem گفت
ميترسم ثبت نامم نكنن.والا راست ميگم.از اين مدير و معاون آشغالمون هر چيزي بر مياد.

اگه مرحله 1 قبول شی اسمتو تووی اسامی پذیرفته شدگان مرحله 1 توو سایت باشگاه میزنن!!!
بعدش کارتای قبولیای مرحله 1 رو واسه شرکت توو مرحله 2 میفرستن مدارس!
موضوع جالب اینکه اسم خود من توو لیست نبود،دو هفته قبل مرحله 2 زنگ زدن میگن المپ قبولیدی
(آخه من توو 2 هفته چیکار میکردم؟)بعدشم کارتش اوومد و رفتیم سر جلسه اما چه امتحانی...چرت سر هم کردیم رفت پی کارش معلومم بود که قبول نمیشم!

والا تا زمان ما که اینطوری بود حالا واسه شما چه شکلیه نمیدونم!ثبت نام نمیخواست کارتا میومد.حالا بپا شیمی قبولیدی کارتاتون پیچ نخوره بپیچه به بازی!(مسولینتون نپیچنش)

موفق باشی

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
از عوضي هايي مثل اينا اين كار بعيد نيست.
ممنون از راهنمايي شما.

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527
bihamta گفت
mersadchem گفت

اگه مرحله 1 قبول شی اسمتو تووی اسامی پذیرفته شدگان مرحله 1 توو سایت باشگاه میزنن!!!
بعدش کارتای قبولیای مرحله 1 رو واسه شرکت توو مرحله 2 میفرستن مدارس!
موضوع جالب اینکه اسم خود من توو لیست نبود،دو هفته قبل مرحله 2 زنگ زدن میگن المپ قبولیدی
(آخه من توو 2 هفته چیکار میکردم؟)بعدشم کارتش اوومد و رفتیم سر جلسه اما چه امتحانی...چرت سر هم کردیم رفت پی کارش معلومم بود که قبول نمیشم!

والا تا زمان ما که اینطوری بود حالا واسه شما چه شکلیه نمیدونم!ثبت نام نمیخواست کارتا میومد.حالا بپا شیمی قبولیدی کارتاتون پیچ نخوره بپیچه به بازی!(مسولینتون نپیچنش)

موفق باشی
از من زیست کارت نگرفتن

بالا