دانستنی های و معماهای مذهبی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
لایک ها
600
sinas1372 گفت
سند و مدرک

من اگه اتفاق رو برای تو تعریف کنم تو هم برای یک نفر دیگه و این سیر تا 15 نفر دیگه ادامه پیدا کنه مسلما حرف من با نفر 15 خیلی فرق داره چه برسه به این 1400 سال اختلاف زمانی وجود داشته باشه

جدا از این شما خود تون می گید خیلی از احادیث معتبر نیستند

تو بهارالنوار رو بعنوان یک کتاب معتبر قبول داری؟

اون چیزی که شما گفتی!
با اون چیزی که الان حقانیتش ثابت شده و روز به روز داره بر اثبات ابن حقانیت برهان میارن!
زمین تا آسمون فرق داره!اصلا قابل قیاس نیست!
چه هزارو چهارصد سال!چه یک دقیقه!
گذشته باشه!
سند و مدرکم قوی تر از اینکه الان هستی؟

MJ73

New Member
لایک ها
29
sinas1372 گفت
سند و مدرک

من اگه اتفاق رو برای تو تعریف کنم تو هم برای یک نفر دیگه و این سیر تا 15 نفر دیگه ادامه پیدا کنه مسلما حرف من با نفر 15 خیلی فرق داره چه برسه به این 1400 سال اختلاف زمانی وجود داشته باشه

تعریف کردن با ثبت کردن فرق داره
اگه چیزی ثبت شه امکان نداره تغییر کنه حالا چه تعریف شما باشه چه حدیث

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
pg_fa گفت
mehryar گفت
sinas1372 گفت
پرورش دادن خرافات مضر نیست؟

11-تنها خاکی که میتوان به قصد شفا خورد؟خاک کربلا

با خوردن خاک ادم شفا می گیره؟؟
نه بابا

این چیزا رو تو روانشناسی میگن پشتیبان سازی فکری...

انقدر به خودش تلقین میکنه که فلانی منو شفا میده انرژی مثبت میگیره خوب میشه

بعد میگه شفا...

و اصن ربطی به خاک هم نداره یه چیز کاملا درونی و باوری یه...

دوس داری بشه پس میشه....
درست!!!
ولی خب اون تلقینی که انسان به خودش میکنه رابطه مستقیم داره با اعتقاداتش!
چه ربطی داره بی ایمون باش ولی به خودت تلقین کن...

اصن حیف وقت با ارزش نیس که سر مسایل دینی صرف بشه؟

فقط خدا...

لایک ها
600
mehryar گفت
pg_fa گفت
mehryar گفت
sinas1372 گفت
پرورش دادن خرافات مضر نیست؟

11-تنها خاکی که میتوان به قصد شفا خورد؟خاک کربلا

با خوردن خاک ادم شفا می گیره؟؟
نه بابا

این چیزا رو تو روانشناسی میگن پشتیبان سازی فکری...

انقدر به خودش تلقین میکنه که فلانی منو شفا میده انرژی مثبت میگیره خوب میشه

بعد میگه شفا...

و اصن ربطی به خاک هم نداره یه چیز کاملا درونی و باوری یه...

دوس داری بشه پس میشه....
درست!!!
ولی خب اون تلقینی که انسان به خودش میکنه رابطه مستقیم داره با اعتقاداتش!
چه ربطی داره بی ایمون باش ولی به خودت تلقین کن...

اصن حیف وقت با ارزش نیس که سر مسایل دینی صرف بشه؟

فقط خدا...
تا وقتی که به یه چی ایمان و اعتقاد نداشتی باشی که نمیشه تلقین کرد!
البته نظر شخصی منه!تحمیل نمیخوام بکنم نظرم رو!

rasam_9026

New Member
لایک ها
7
mobtaker گفت
ولی روایات خودشون سند و مدرکند

حرف معصوم اشتباهو دروغ نیست
حرف معصوم اشتباه نیست ولی تو زمان هایی که نوشتن حرف معصوم ممنوع بود خیلی تحریفات بوجود اومد که الان هیچ کس با قطعیت نمی تونه یه حدیث رو تصدیق کنه

راستی آقا جاسم مشتاقم ببینم چی می خوای بگی که انقدر کلاس می ذاری!
در جواب pg-fa هم باید بگم کاملا درست اگه اعتقاد قوی نداشته باشی نمی تونی به خودت تلقین کنی

لایک ها
39
این مطالبی که نوشتم از معماهای مذهبی «یه دفترچه کوچولو»از اقای محمد حسین قاسمی هستش.......راستشو بخواین خودمم بعضی از چیزاش برام مبهم بود..... نوشتم تا شما هم نظرتونو بگید ....قصد ترویج خرافات نداشتم ........................

لایک ها
39
اگه مطلبی خوندین که اینا رو نقض میکنه لطفا با منبعش بگید که ما هم بدونیم راستش کدومه ....دروغ کدومه .................اینکه حضرت یعقوب از بسیار گریه کنندگان بوده به نظرم دروغ نمی یاد .......................و در رابطه با اسب امام علی ....................شاید هم اسب اقای مختار دلدل بوده هم امام علی .............مگه امکان نداره .....................!!!!!!!!!در رابطه با رسول و نبی .... حتما باهم تفاوت هایی دارن ...........والا نویسنده دیگه از یه کتابچه همشو دروغ نمی نویسه که !!!!!!!!!!!!!!!!!....منتظر جواباتون هستم ...........

لایک ها
39
نخست اینکه این دو از نظر مفهوم تفاوتی آن چنانی ندارند زیرا واژه نبی یا به معنای «فرد دارای خبر مهم» است و یا به معنای فرد دارای مقام بلند، و واژه رسول هم یا به معنای فرد دارای پیام است یا به معنای واسطه در انجام کار پس ازجهت مفهوم هیچ کدام اعم یا اخص از دیگری نیستند.ثانیا از اختلاف موارد استعمال لفظ نبی و رسول در قرآن خصوصا با توجه به روایات شریفه راجع به انبیا و رسل میتوان فهمید که نبی از نظر مصداق اعم از رسول است یعنی همه فرستادگان خدا نبی بوده‏اند ولی رسول نبوده‏اندهمین اختلاف در کاربرد سبب شده است که علما نبی را غیر از رسول از نظر اصطلاح بدانند.ثالثا در میان علما در بیان وجه تمایز میان دو اصطلاح نبی و رسول تفاوت‏هایی دیده میشود که در ذیل به آنها اشاره میگردد:1ـ به نظر علامه طباطبایی نبی آن کسی است که خواب میبیند و در خواب به او وحی میشود و لی رسول آن کسیاست که ملک وحی بر او نازل میشود و او ملک را میبیند و با او سخن میگوید.2ـ به نظر برخی مانند استاد مصباح نبی به هر فرستاده و پیکی گفته میشود ولی رسول بر پیک مخصوص اطلاق میشود.ایشان این تفاوت را از نگرش به موارد متفاوت استعمال نبی و رسول در قرآن و حدیثی که دارد 313 نفر از انبیا فقط دارای رسالت خاصی بوده‏اند، استفاده مینمایند.
فرقهای ذیل هم میان نبی و رسول گفته شده که توسط علما به چالش و نقد کشیده شده‏اند.الف ـ رسول کسی است که مبعوث به شرع جدیدی شده باشد و نبی اعم از او کسی است که شرع سابق را تبلیغکند.ب ـ رسول کسی است که دارای کتاب باشد و نبی آن کسی است که کتاب نداشته باشد.ج ـ رسول کسی است که دارای کتاب باشد ولی فیالجمله نسخ شده باشد و نبی کسی است که چنین نباشد.د ـ رسول کسی است که به او وحی میشود و مأمور به ابلاغ هم باشد ولکن نبی کسی است که از طرف خدا به او وحیشده خواه مأمور رساندن محتوای وحی به مردم باشد یا نباشد.امام به معنای رهبر و پیشوا است و به طور خاص مقامی است که خداوند به برخی از بندگان صالح خود (همانند حضرت ابراهیم«ع») پس از آزمایش‏ها و امتحان‏های مختلف الهی عطا نموده است. امامت، مقام رهبری همه جانبه مادی، معنوی، جسمی، روحانی، ظاهری و باطنی است.نبی و رسول ارائه راه و طریق می کنند ولی امام با سیطره ای که بر ملکوت انسان ها دارد دست آنها را گرفته و با خود همراه می کند

sinas1372

New Member
لایک ها
1
pg_fa گفت
sinas1372 گفت
سند و مدرک

اون چیزی که شما گفتی!
با اون چیزی که الان حقانیتش ثابت شده و روز به روز داره بر اثبات ابن حقانیت برهان میارن!
گذشته باشه!

1- این که من الان هستم سند و مدرکه چیه؟(منظورت رو فهمیدم ولی این استدلال کافی نیست)

2- اکثر برهان هایی که الان مطرحه , در واقعه برهان نیست مغلطه است

3- من دارم طرافم رو می بینم که چطور ساده ترین واقعیت ها رو منکر می شوند و قشری از مردم باور می کنند و چند سال بعد هم تاریخ می شود
این رو نباید بگم ولی میگم
همین الان بگو که توی .... ....دهم تقلب شده 100 دلیل و برهان برات میارن

یک سری ها هم باور می کنند و چند سال دیگه توی کتاب های تاریخ می نویسند : فلانی 24 ملیون رای اورد
به همین سادگی تاریخ تحریف می شه

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
sinas1372 گفت
pg_fa گفت
sinas1372 گفت
سند و مدرک

اون چیزی که شما گفتی!
گذشته باشه!

1- این که من الان هستم سند و مدرکه چیه؟(منظورت رو فهمیدم ولی این استدلال کافی نیست)

2- اکثر برهان هایی که الان مطرحه , در واقعه برهان نیست[HIGHLIGHT=#ff0000] [HIGHLIGHT=#ffff00]مغلطه[/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffff00] [/HIGHLIGHT]است

3- من دارم طرافم رو می بینم که چطور ساده ترین واقعیت ها رو منکر می شوند و قشری از مردم باور می کنند و چند سال بعد هم تاریخ می شود

یک سری ها هم باور می کنند و چند سال دیگه توی کتاب های تاریخ می نویسند : فلانی 24 ملیون رای اورد
مغلطه رو خوب اومدی...

....i love it

لایک ها
600
sinas1372 گفت
pg_fa گفت
sinas1372 گفت
سند و مدرک

اون چیزی که شما گفتی!
گذشته باشه!

2- اکثر برهان هایی که الان مطرحه , در واقعه برهان نیست مغلطه است

من هیچ کاری به ...دهم ُ آدماش ُ بقیه ندارم!
من خود اسلام رو میگم!
نه کسایی که دارن چیزی به نام اسلام به خورده ما میدن
نه!منظورم این نیست!
منظورم خود قرآن!نه تفسیرایی که اینا ازش میکنن!چون به نظر م هیچ کی توانایی تفسیر قرآن نداره!

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327
من دیگه اونو نمیگم رسام !
اخه وقتی منبع فکری یه نفر شده یه نوشته دست به دست چرخیده !! من اینا رو بگم قطعا ناراحت میشن بابا بی خیال کنار هم خوش میگزره دیگه

rasam_9026

New Member
لایک ها
7
jasem گفت
من دیگه اونو نمیگم رسام !
اخه وقتی منبع فکری یه نفر شده یه نوشته دست به دست چرخیده !! من اینا رو بگم قطعا ناراحت میشن بابا بی خیال کنار هم خوش میگزره دیگه
مثلا می خوای بچه ها نازتو بکشند که اول می گی میخوای بگی بعد می گی نمی گم
یا بگو یا نگو
البته مطمئن باش هرچی باشه ممکنه بچه ها بات بحث کنن یا هم عقیده نباشن ولی کسی دلخور نمی شه

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327
بخدا من از بحث و اینا نمیترسم و اصلا دوست ندارم کسی نازمو بکشه ولی دوست ندارم از دستم دلگیر شن اخه بعضی ها رو واقعا میدونم دلگیر میشن

amirrezas

New Member
لایک ها
17
naaaaaaaaaaafas گفت
jasem گفت
بخدا من از بحث و اینا نمیترسم و اصلا دوست ندارم کسی نازمو بکشه ولی دوست ندارم از دستم دلگیر شن اخه بعضی ها رو واقعا میدونم دلگیر میشن
لطفا بگید همه مشتاقن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگو دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا