M-Behmaram

New Member
لایک ها
164
پاسخ : دانشجوها و دانشگاه ها

من منظورم این نبود که درس نمیخونن،ولی اون راحتی که تو خونه هست تو خوابگاه نیست...همه درس میخونن آن هم در حجم بسیار وسیع:)دی) ولی همه به هم میگن تو خیلی خرخون تری ، تو بیشتر میخونی و از این حرفا!!! سالن مطالعه مام همین وضعیتو دارم...تا صبح خیلیا درس میخونن...بعضیا کل زندگیشون تو سالن مطالعه اس!!!اتاقامون 3 یا 4 نفره هست ،البته برا پزشکیا حتما 3 نفره برای رشته های دیگه هم هر دوش هست... امکاناتی هم که گفتین همه اینام هست ار اینترنت و بوفه گرفته تا محوطه درختکاری شده و وسایل ورزشی و لوازم التحریر فروشی و زیراکس و...

لایک ها
1,316

البته يه چيزى هم بگم، اين كه بگن تو خرخون ترى و اينا كلا بين دخترا شايع تره ربطى به خوابگاه و اينا نداره :دى

M-Behmaram

New Member
لایک ها
164

البته يه چيزى هم بگم، اين كه بگن تو خرخون ترى و اينا كلا بين دخترا شايع تره ربطى به خوابگاه و اينا نداره :دى
بله خب شاید جو رقابتی بین دخترا بیشتره ولی چون تو خوابگاه همه درس خوندن هم دیگه رو می بینن متعاقبا این حرفا بیشتره!!!!

only physics

New Member
لایک ها
2,386

من كه هنوز دانشگاه نرفتم ولي درس خوندن كه ديگه دانشگاه و غير دانشگاه نداره!

خب دانشگاه هم يه بخشي از درس خوندنه درست مثلا راهنمايي و متوسطه.

خيلي ها هستن كه اين عقيده رو دارن كه آدم وقتي وارد دانشگاه ميشه ، يعني درس و مشق تعطيل!

خب پس ديگه چرا ميرن دانشگاه؟

اين الفاظ خرخون و ... حتي الان توي دبيرستان هم شايع هست و جاي تعجب نداره!

تازه توي دانشگاه كه جو خوابگاهي ها صميمي تره و خب اين جور حرفا دور از انتظار نيست.

خيليا هستن فكر ميكنن دانشگاه صرفا يعني :

نخوندن درس ، تعطيلي ، بيكاري ، جيم زدن از كلاس درس ، كلاسا رو يكي درميون رفتن و ....

ولي اينا نيست.

البته بازم دانشگاه به دانشگاه فرق ميكنه.

و نكته ي مهم اينه كه آدم نبايد صرفا بخاطر حرف دوستاش ، درس نخونه!

آخرین ویرایش توسط مدیر

farhad2009

New Member
لایک ها
125

مثل اینکه اینجا فقط جای دانشگاه تهران خالیه :دی
از محیط دانشگاه که خوب چون ازادی بیشتره خوب ممکنه چیز های عجیب تری رو ببینید !!!!!لطفا سوال نپرسید!
اما در مورد استادا ! استادایه برق و کامپیوتر واقعا عالین اکثرا حاظر غایب نمیکنن !!! البته چون معمولا هر درسی که ارایه میشه شامل 8 یا 9 تا home work و 1تا 5 تا پروژه هست دانشجو ها خودشون سر کلاسا حاظر میشن و کمتر غیبت میکنن.
رفتار استادا هم با دانشجو ها خیلی در سطح بالایی هست و معمولا سعی میکنند وقت بذارن برا دانشجوهاشون!!!
ما خودمون برقیا بیشتر تو لاک خودمون بودیم و کمتر به دیگران کاری داشتیم به عنوان مثال خودم هنوز خیلی از بچه هامونو نمیشناسم و داریم کم کم کشفشون میکنیم!البته این موضوع در مورد خیلیا دیگه هم صدق میکنه !!!
وضعیت خوابگاه هم نسبتا خوبه البته یه مشکلاتی هست مثلا اینکه با دانشجویه مدیریت هم اتاق باشی و ... اما ما معمولا تو اتاق درس نمیخونیم چون اتاقمون نفره هست و اگه بچه ها بخوان با هم نفس بکش حواستون پرت میشه !!!
پس درس خوندن اکثر بچه های خوابگاهی جز بچه های اتاق های 4 نفره و 3 نفره که تو اتاقشونن بیشتر در سالن مطالعه و کتابخونه صورت میگیره!
البته اینو هم بگم ما خودمون تو اتاق به لطف همکاری بچه قانونی تنظیم کردیم !!!که تو اتاق هم میشه درس خوند البته اتفاقی که افتاد این بود که تا قبل از 12 شب یا حداکثر 2 شب به بعد برقا رو خاموش میکردیم ولی الان 2 ماه هست که برقاموم یه سره روشنه !!!یعنی شیفتی درس میخونیم :دی یه شیفت میخوابه یه شیفت دیگه درس میخونه و برعکس البته از این هم نگذریم که یه سریامون تو هر دو شیفت خوابن و یه سری تو هر دو شیفت درس میخونن:دییی
ولی در مورد سالن مطالعه و کتاب خونه هم که چون بچه ها(بچخ خای خودمونو نمیگما :دی) ارشد دارن !! کاملا پر هست !!
ولی خوب یکی از جاهایی که میشه بسیار پر کیفیت درس خوند کتاب خونه مرکزیه که خوشبختانه تا 12 شب بازه !!!!!!
در مورد درس خوندن هم باید بگم ما تو اتاقمون 3 تا برقی هستیم که یکییمون اصلا درس نمیخوند به هیچ وجه!!!!!و متاسفانه خوب اتفاقایه خوبی هم براش نیفتاد!!!
ولی مثلا داریم دانشجو معدن یا حتی دانشجو زبان فرانسه که واقعا تلاش میکنن و همین که ادم اینارو میبینه کلی واسش عامل محرکه ...
در کل اینجا جای خوبیه و بزرگان زیادی اینجا رفت و امد داشتن !!از پرفسور حسابی گرفته تا دکتر جبه دار(بابا بزرگ برقیا)و اساتید بزرگی چون شهید علیمحمدی و....

Aref

New Member
لایک ها
1,008

پس جو دانشگاه شبیه دوره چهله.:157:

shoki

New Member
لایک ها
128

من کلا بحث رو نخوندم ولی این آخرین پست یعنی نتیجه گیری عارف نشون میده که یا نتیجه گیریش وحشتناک غلط بوده (یا داشته شوخی میکرده) یاحرفای زده شده خیلیییییییی دور از واقعیت بوده :)))))))))

خداییش فرق دوره 40 و دانشگاه زمین تا آسمونه :p

لایک ها
2,386

مگه وضع دوره 40 چطوريه؟:157:

ميشه توضيح بديد؟:95:

shoki

New Member
لایک ها
128

خوب یه نکته ی خیلی مهمش اینه که خیلی رقابتیه ولی دانشگاه اینطور نیس در کل.

monam

New Member
لایک ها
116

من منظورم این نبود که درس نمیخونن،ولی اون راحتی که تو خونه هست تو خوابگاه نیست...همه درس میخونن آن هم در حجم بسیار وسیع:)دی) ولی همه به هم میگن تو خیلی خرخون تری ، تو بیشتر میخونی و از این حرفا!!! سالن مطالعه مام همین وضعیتو دارم...تا صبح خیلیا درس میخونن...بعضیا کل زندگیشون تو سالن مطالعه اس!!!اتاقامون 3 یا 4 نفره هست ،البته برا پزشکیا حتما 3 نفره برای رشته های دیگه هم هر دوش هست... امکاناتی هم که گفتین همه اینام هست ار اینترنت و بوفه گرفته تا محوطه درختکاری شده و وسایل ورزشی و لوازم التحریر فروشی و زیراکس و...
من خودم دخترم ولی کلن اینو بگم این که این به اون بگه تو خر خون تری از .....دختراست مطمئنم تو خود شریف دخترا هم از این خبراست

لایک ها
2,386

خوب یه نکته ی خیلی مهمش اینه که خیلی رقابتیه ولی دانشگاه اینطور نیس در کل.

خب رقابت كه خيلي چيز خوبيه...

من خودم خيلي دوست دارم البته به شرطي كه در كنار رقابت ، رفاقت هم باشه ...

نه اينكه صرفا از روي لج همديگه درس بخونن.

NiloOofar

New Member
لایک ها
9

مدرسه هم میشه درس خوند...
آدم میره دانشگاه که اجتماعی شه
که یاد بگیره کار کنه تو جامعه و وارد جامعه بشه
زندگی ساختن رو یاد بگیره
یاد بگیره سیاست چیه
یاد بگیره اصلا اساس علم آموزی چیه؟فلسفه اش چیه؟
میره دانشگاه صنعتی که پس فردا وارد صنعت بشه
و ده ها مورد دیگه....
این همه هزینه نشده که یه موجود تک بعدی خروجیش باشه
من کاملا با نظر شما موافقم، من فکر می کنم درس یه بخش مهم از زندگی آدمه ولی مهارتای مهم و زیادی برای استفاده از تمام فرصتا هست که باید تقویت شهداشتن این مجموعه به آدم درک درستی از زندگی می ده و این جوری می شه موفق شد

Ashkan31194

New Member
لایک ها
54

به نظر من جو شریف خیلی هم اینطوری که میگین نیست..... نمره و اینا واسه بچه ها مهم هست ولی نه در اون حد که شما میگین.... در مورد عمرانیامون که واقعاً یک 10-15 تایی بودن که خیلی خر خون بودن و ... ولی بقیه خوب بودن تفریحاتم فک کنم هر جا که بخواین رفتیم ترم قبل ....

لایک ها
1,316

به نظر من جو شریف خیلی هم اینطوری که میگین نیست..... نمره و اینا واسه بچه ها مهم هست ولی نه در اون حد که شما میگین.... در مورد عمرانیامون که واقعاً یک 10-15 تایی بودن که خیلی خر خون بودن و ... ولی بقیه خوب بودن تفریحاتم فک کنم هر جا که بخواین رفتیم ترم قبل ....
ظاهرا ترم یکی هستید؟
خب شما ترم یکو جدا کن
ما هم از اول این شکلی نبودیم
یهو ترم 3 دیدیم داریم این شکلی میشیم :)

بالا