درباره ی المپیادنانو

Mohadeseh:)

New Member
لایک ها
168
باسلام.
ببخشیدمن درباره ی المپیادنانواطلاعات محدودی دارم میشه کسی برام درباره ی المپیادنانوبگه؟!
درباره ی محتوای مطالبش ومنابعش برای المپیادوپیرامون این مطالب.
پیشاپیش تشکرمیکنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر

r7avan

New Member
لایک ها
57
پاسخ : درباره ی المپیادنانو

المپیاد نانو چهار دوره تا حالا برگزار شده..
شامل دو مرحله می شه
منابعش : بر ای مرحله اول:
1/ کتاب مجموعه مقالات
2/ نانو از نو
3/ پرسش های نو از نانو
4/ 10 به توان منفی9
5/ مباحث عمومی
6/ نمونه سوالات
7/ سی دی نانو کاوش
اینا یادم بودن دوستان لطف کنن اگه چیزی از قلم افتاده بگن...
سول دیگه ا ی هم داشتید درخدمتم.....

love star

Moderator
لایک ها
942

ولي ببين براي شروع حتما لازم نيس همه رو بخونيا...
همه رو بخوني بهتره..اما به چه قيمتي؟
اگه فك ميكني ميتوني براي همه خوب وقت بذاريو رو همه تمركز كافي داشته باشي همه رو بخون..اما اگه نه...بشي شده دو تا منبع اصليو بهتر كه يكيش صد درصد مقالات سايت هست رو بخون...
(من پارسال مقالات سايتو كامل نخوندم چند درصد رو واقعا سر همين مسئله از دس دادم)
اوني يكي منبع هم مباحث عمومي خوبه..اگه كلا از نانو چيزي نميدوني با نانو از نو شروع كني بهتره...
بعد برو سراغ منابع اصليو جامع تر(مث مقالات سايت)
نگرانم نباش المپيادش خيلي سهت نيس...البته من كه قبول نشدم ولي رتبم خب بدم نشد...
ايشالله امسال قبول ميشم:15:
تو هم از الان شروع كني بهتره
من پارسال از بهمن شروع كردم به جدي خوندن...
يعني حدوددو سه ماه وقت گذاشتم...از الان وقت بذاري شانست خيلي بالاتره.... باتوجه به اينكه سال اولي امسالم نشد سه سال ديگه وقت داري:)
آخه اين المپ خيلي خوبه!پيشم بشي ميتوني المپو بديو قبول شي:):):)
موفق باشي:)

AlcorStar

New Member
لایک ها
73

آخرین بار آقای دارستانی قول داد که سبک سوالات از حالت حفظی خارج بشه و مثل دور قبل سوالات تکراری و سوخته نباشه !
اما این آزمون آزمایشی یه چیز دیگه میگفت
من که نرسیدم شرکت کنم ینی اصلا یادم نبود .. اما وقتی سوالاتش رو میدیدم خیلی عجیب بود برام این مدل سوالات!
واقعا نمیدونم قراره چی بشه!

لایک ها
181

سلام،من پارسال حدود 50% زدم،هیچ منبعی رو هم کامل نخوندم،فقط من یه چیز از ساله پیش خودم یاد گرفتم که موفقیت در این المپیاد ها با دو پارامتر بدست میاد،1.حفظیات:مثلا شما باید بدونید Fcc چیه یا میسل چه شکلیه و به چه دردی میخوره.(ساله پیش از اینا خیلی کم آوردم،اینا رو سریع بخونید،جوری که کلیات کارو بدونید.)
2.خلاقیت و قدرت استدلال.مباحث و مطالب رو سرسری نخونید،روی همشون کامل فکر کنید،مثلا وقتی میخونید فاکتور فشردگیه HCP 74% و FCC 74% هست باید با خودتون بگید شاید ارتباطی بین این این دو سلول واحد هست،من ساله پیش دو ساعت شکل کشیدم تا فهمیدم بله اینا خیلی با هم اشتراک دارن!(نمیگم چه اشتراکی،خودتون پیدا کنید.اصلا از همین جا شروع به تمرین کنید!)
و اگر وقت داشتید بیشتر خوندن و بیشتر خوندن باید هدفتون باشه،بدون فدا کردن پارامتر دوم.
اگر وقت کافی داشتیدحتما به منابعی که در آخر کتابا ذکر شده در صورت دسترسی نگاهی بندازید،باید جالب باشه(خودم تا حالا وقت نکردم این کارو بکنم!)
بیشتر از اینم به ذهنم نمیرسه(بیشتر از این هم نیاز ندارید!)
سپاس،موفق باشید!

بالا