درخواسته ياري از دوستان

solaleh

New Member
لایک ها
0
با عرض سلام

من مشتاق به پيشرفت در زمينه ي شيمي هستم ولي نميدانم چگونه بايد در المپياد ها شركت كنم :cry: لطفا مرا راهنمايي كنيد

IrNCO

New Member
لایک ها
42
شما سال اولي....؟؟؟

farimehr_hb7

New Member
لایک ها
0
سلام
سال چندمي و كدوم شهر؟!
اينجا كلي كمك داري نگران نباش... :wink: بچه ها همه كارشون درسته :)

IrNCO

New Member
لایک ها
42
اگه اول راهي بهت پيشنهاد ميكنم يه سري به سايت www.roshd.ir
رشد بزنی

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
solaleh گفت
با عرض سلام

من مشتاق به پيشرفت در زمينه ي شيمي هستم ولي نميدانم چگونه بايد در المپيادها شركت كنم :cry: لطفا مرا راهنمايي كنيد
سلام به شما دوست گرامي،
اين‌كه ناراحتي نداره! اگه شما سال اول هستي فعلا (تا آخر سال دوم) بايد به مباحث كتاب‌هاي درسي كاملا (اين كلمه رو 10 بار بخون) مسلط بشي و سعي كني نمرات درسي خيلي خوبي داشته باشي ( اقلا 17 در هر درس) بعد از پايان سال دوم دبيرستان هم به سادگي مي‌توني در برنامه‌هاي ويژه‌ي درسي انفرادي شركت كني (يعني براي خودت برنامه‌ريزي كني) :idea:

اگر به شيمي علاقه داري كتاب شيمي عمومي مورتيمر جلد اول از نون شب هم واجب‌تره پس بدو برو يكي دو فصل اولش رو بخون تا باز هم ببيني علاقمند هستي يا نه :wink: :?:

موفق باشي :)

arash398

New Member
لایک ها
0
ببخشيد من دانش آموز سال دوم(مي رم سوم) از كرمان هستم.
من الان شيمي آلي موريسون تا فصل 8 و شيمي تجزيه اسكوگ تا فصل 7 رو خوندم. مي خواستم بدونم كه بهترين برنامه ريزي ممكن من واسه المپياد چيه و در زمينه ي شيمي فيزيك الان بخونم و چه كتابي؟
ممنون

milad_hn

New Member
لایک ها
2
سلام...

من نميدوونم چرا هركي ميخواد المپياد بخونه زود ميره سر اسكوگ و موريسون المپياد تا دوره نيازي به اين چيزها ندارد شما همه موريسون رو حفظ باش يك نكته از مورتيمر رو ندون همه موريسوني كه خوندي پشيزي ارزش نداره در مقابل اون نكته از يه كتابه آسون سعي كنيد عمق زياد كنيد نه سطح چون اينجوري بازنده ميشين... :idea:

milad_hn

New Member
لایک ها
2
سلام آقاي ظاهر نسب اولا كه من 1000 بار كتاب درسي و مورتيمر رو خونده بودم و كلي تست مختلف زدم بد رفتم سراغ سولومونز يا اسكوگ وقتي كه از خودم اطمينان پيدا كردم كه واقعا شيمي 1 2 3 و پيش رو بلد شدم بد سراغ بقيه رفتم و يه توصيه به دوستان دارم در حين اينكه خودتون رو از لحاظ علمي براي المپياد آماده ميكنين حتما حتما از لحاظ روحي هم آماده كنيد چرا كه خيلي ها بودن كه امسال واقعا از لحاظ علمي بالا بودن ولي نتونستن خودشون رو نشون بدن چرا چون استرس نذاشت اگر واقعا دوست دارين موفق شين روي جنبه هاي روحيه هدفتون هم كار كنيد.

xyxy

New Member
لایک ها
0
اخه من الان خودم دومم دارم ميرم سوم...همه ي كتاب هاي المپيادم كم و بيش خوندم ولي واقعا براي مرحله ي 2 هيچ مرجع خوبي رو پيدا نكردم ...سوالهاش خيلي پراكندست....به نظرتون چه رفرنسي بزاي عبور از سد مرحله ي دوم هست؟؟؟؟؟؟لطفا همه كمك كنيد...هم چنين شما اقاي خلينا

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
xyxy گفت
اخه من الان خودم دومم دارم ميرم سوم...همه ي كتاب هاي المپيادم كم و بيش خوندم ولي واقعا براي مرحله ي 2 هيچ مرجع خوبي رو پيدا نكردم ...سوالهاش خيلي پراكندست....به نظرتون چه رفرنسي بزاي عبور از سد مرحله ي دوم هست؟؟؟؟؟؟لطفا همه كمك كنيد...هم چنين شما اقاي خلينا
سلام به شما دوست گرامي؛
يك سري مطلب تحت عنوان پله پله تا مدال داره آماده ميشه كه ميتونه شما رو راهنمايي كنه و از همين امشب اولين اونها روي سايت قرار مي‌گيره.
در مورد كتاب‌هاي مفيد براي مرحله‌ي دوم هم منظورت رو خوب نفهميدم!
دو نوع كتاب داريم : مفهومي و تمريني (سوال)
از كدوم نوع كتاب مي‌خواي؟! بهترين كتاب مفهومي همون شيمي عمومي مورتيمر است و بهترين كتاب تمريني، آزمون‌هاي مرحله دوم ايران است. (البته در رتبه‌هاي بعد از كتاب‌هاي شيمي در سپهر المپياد، المپيادهاي كانادا و ويژه‌نامه‌ي استراليا هم ميتوني استفاده كني.) :idea:

در پناه حق

kquran

New Member
لایک ها
18
اوه ممنون آقای خلینا کل پست های ما پاک شدن!!!
ببخشید دیگه تکرار نمیشه...

xyxy

New Member
لایک ها
0
منظورم از اينكه مي گم هيچ رفرنس خوبي نيست اينه كه مثلا فقط با خوندن مورتيمر نميشه اين مرحله رو گذروند....هر چند كه خود باشگاه مي گه سووالهاي دو مرحله ي اول از كتاب هاي درسي ولي واقعا اين جوري نيست....من فقط دنبال چند تا رفرنس خيلي خوب چه اموزشي چه درسي مي گردم تا بتونم كاملا به اين سبك سووالها مسلط بشم...... :idea:

aliashiko110

New Member
لایک ها
37
من امسال می رم سال سوم و کاملا می دونم چه جوری می شه مرحله دوم قبول شد البته کاری نداره فقط کافیه از استاد خلینا بپرسید تا شما را راهنمایی کنه

بالا