درخواست كمك ويك برنامه ريزي واسه يك علاقمندبه فيزيك كه هنوزهيچي واسه المپياد نخونده

only physics

New Member
لایک ها
2,386
سلام.
نميدونم چطوري بگم چون اصلا روم نميشه حرفي بزنم.
من دانش آموز پايه ي دوم تجربي مدرسه ي فرزانگان هستم و شديدا علاقمند به فيزيك.
تصميمم براينه كه المپياد شركت كنم.
ولي به گفته ي خيلي ها،شديدا دير شروع كردم.
همين حرفا منو خيلي نااميدكرده.
فقط 30 روزديگه ازتابستون مونده ومن هنوز هيچي نخوندم.
توروخدا كمك كنيد و بگيد من بايد چيكاركنم؟
ازكجا شروع كنم؟
مباحث فيزيك سال سوم وپيش دانشگاهي روچطور بخونم؟
چه كتابايي بايد بخونم؟
و......
ممنون از همه تون:95::95:

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
پاسخ : درخواست كمك ويك برنامه ريزي واسه يك علاقمندبه فيزيك كه هنوزهيچي واسه المپياد نخونده

متأسفانه امکانش وجود نداره.

چون المپیاد فیزیک فقط برای دانش آموزان رشته ی ریاضی-فیزیکه .

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014
پاسخ : درخواست كمك ويك برنامه ريزي واسه يك علاقمندبه فيزيك كه هنوزهيچي واسه المپياد نخونده

ميشه بكيد رياضي-فيزيكي ها كلا ج المب هايي مي تونن بدن؟!(زيست هم جزوشون مي تونه باشه؟!:p:p

MEA76

New Member
لایک ها
860

ميشه بكيد رياضي-فيزيكي ها كلا ج المب هايي مي تونن بدن؟!(زيست هم جزوشون مي تونه باشه؟!:p:p
فکرکنم فقط ریاضی-فیزیک-شیمی-کامپیوتر-نجوم-ادبی[![ بتونن بدن.

المپیاد زیست هم فقط تجربیا می تونن شرکت کنن البته مطمئن نیستم!

آخرین ویرایش توسط مدیر

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

فکرکنم فقط ریاضی-فیزیک-شیمی-کامپیوتر-نجوم بتونن بدن.

المپیاد زیست هم فقط تجربیا می تونن شرکت کنن البته مطمئن نیستم!
فك كنم رياضي فيزيكي ها المب ادبي هم مي تونن شركت كنند..ادبي هم ب اين ليست اضافه كنيد!
بس كلا ميومدن المبيادارو فقط برا رياضي-فيزيكي ها مي ذاشتن ديكه..جرا اخه اين قدر خودشونو خسته مي كنند؟؟؟؟؟!!!!!

MEA76

New Member
لایک ها
860

فك كنم رياضي فيزيكي ها المب ادبي هم مي تونن شركت كنند..ادبي هم ب اين ليست اضافه كنيد!
بس كلا ميومدن المبيادارو فقط برا رياضي-فيزيكي ها مي ذاشتن ديكه..جرا اخه اين قدر خودشونو خسته مي كنند؟؟؟؟؟!!!!!
بله ریاضی فیزیکا و حتی تجربی ها هم میتونن ادبی شرکت کنن.

تجربی ها هم به جز ریاضی و فیزیک و نجوم و کامپیوتر بقیه رو می تونن دیگه!

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

بله ریاضی فیزیکا و حتی تجربی ها هم میتونن ادبی شرکت کنن.

تجربی ها هم به جز ریاضی و فیزیک و نجوم و کامپیوتر بقیه رو می تونن دیگه!
e????!!!.......مكه جيزه ديكه اي هم موند؟؟!!!
خسته نباشن ،واقعن خوش حال شدم اينو شنيدم!

Moonlight

New Member
لایک ها
533

e????!!!.......مكه جيزه ديكه اي هم موند؟؟!!!خسته نباشن ،واقعن خوش حال شدم اينو شنيدم!
خوب عزیزم به نظر شما منطقیه که بچع های تجربی المپیاد کامپیوتر نجوم و ریاضی بدن؟یا حتی فیزیک؟

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

خوب عزیزم به نظر شما منطقیه که بچع های تجربی المپیاد کامپیوتر نجوم و ریاضی بدن؟یا حتی فیزیک؟
بله...ب نظرم کاملا منطقیه!
چرا فک می کنید تجربی ها ریاضی و فیزیک و ...شون ضعیف تر از ریاضی فیزیکی هاست؟؟؟؟!!!
اتفاقا تو مدرسه ی ما مخ های ریاضی ..فیزیک..کامبیوتر مون رفتن تجربی!..چون اکثرا از رشته های دانشگاهی ریاضی فیزیک خوششون نمیاد!
نجوم ک واقعن طرفدار داره بین تجربی ها واقعن طرفدار داره!
ریاضی مادر سایر درس هاس واقعن فک می کنید منطقی نیست ک تجربی ها بخوان این المب هارو بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:39:
جای بسی تعجب داره این حرفتون!!!!!!!!

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

بله...ب نظرم کاملا منطقیه!
چرا فک می کنید تجربی ها ریاضی و فیزیک و ...شون ضعیف تر از ریاضی فیزیکی هاست؟؟؟؟!!!
اتفاقا تو مدرسه ی ما مخ های ریاضی ..فیزیک..کامبیوتر مون رفتن تجربی!..چون اکثرا از رشته های دانشگاهی ریاضی فیزیک خوششون نمیاد!
نجوم ک واقعن طرفدار داره بین تجربی ها واقعن طرفدار داره!
ریاضی مادر سایر درس هاس واقعن فک می کنید منطقی نیست ک تجربی ها بخوان این المب هارو بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:39:
جای بسی تعجب داره این حرفتون!!!!!!!!
اصلا" کسی نگفته تجربی ها ریاضی یا فیزیکشون ضعیفه ... ولی چیزی که فکر میکنم واضح باشه اینه که کسی که میخواد ریاضی بخونی میره رشته ریاضی ... درسته ؟

مثل اینه که بگیم یه نفر که رشته ی پزشکی میخونه چون هوش ریاضی بالایی داره باید بهش دکترای ریاضی هم بدن.

کسی اگه واقعا" به نجوم- ریاضی - فیزیک - کامپیوتر داره خب بره رشته ی ریاضی - فیزیک .

zahraaa

New Member
لایک ها
80

سلام.
نميدونم چطوري بگم چون اصلا روم نميشه حرفي بزنم.
من دانش آموز پايه ي دوم تجربي مدرسه ي فرزانگان هستم و شديدا علاقمند به فيزيك.
تصميمم براينه كه المپياد شركت كنم.
ولي به گفته ي خيلي ها،شديدا دير شروع كردم.
همين حرفا منو خيلي نااميدكرده.
فقط 30 روزديگه ازتابستون مونده ومن هنوز هيچي نخوندم.
توروخدا كمك كنيد و بگيد من بايد چيكاركنم؟
ازكجا شروع كنم؟
چه كتابايي بايد بخونم؟
و......
ممنون از همه تون:95::95:
اگر انقدر فیزیک رو دوست داری و در کنارش نمیخوای رشته تجربیتو عوض کنی، به نظر من هدفت رو بذار رو اینکه همیشه تشریحیا تو 20 و تستیاتو 100 بزنی به علاوه ی فیزیک کنکورت!!100 بزن!:115:
اینطوری یه جورایی به هدف و علاقه ات میرسی!!

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

تو بخش بیست و پنجمین المپیاد فیزیک بگردید راجع به منابع اطلاعات خوبی پیدا میکنیدچیز دیگه ای هم بود بگیددر ضمن دیر نیست اگه جدی شروع کنید و پشتکار خوبی داشته باشید

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

اصلا" کسی نگفته تجربی ها ریاضی یا فیزیکشون ضعیفه ... ولی چیزی که فکر میکنم واضح باشه اینه که کسی که میخواد ریاضی بخونی میره رشته ریاضی ... درسته ؟

مثل اینه که بگیم یه نفر که رشته ی پزشکی میخونه چون هوش ریاضی بالایی داره باید بهش دکترای ریاضی هم بدن.

کسی اگه واقعا" به نجوم- ریاضی - فیزیک - کامپیوتر داره خب بره رشته ی ریاضی - فیزیک .
شايد يكي بيدا شه ك دركنار اينا(همون اسم المب هايي ك ليست كردين،منظورمه!)بخواد زيست هم شركت كنه،حالا تكليف جيه؟!
درسته كسي ك مي خواد رياضي بخونه منطقيه ك بره رياضي(!)...ولي ب نظرم اموزش و برورش يا باشكاه(دقيقا نمي دونم !)بايد امكان دادن اين المب هارو هم ب تجربي ها مي دادن...
اين جوري منطقي تره!!!اون وقت هركي خواست مي ره المب مي ده و از خوندنش لذت مي بره ج انساني ها ج تجربي ها ج رياضي ها...اون وقت هركي شايسته تر بود قبول ميشه!
ب نظرتون اين منطقي تر نيست؟!

Golnaz

New Member
لایک ها
784

حالا اگه این قدر علاقمند هستید به فیزیک رشتتونو عوض کنید ( گرچه از تجربی به ریاضی مشکلاتش زیاده )

به هر حال حتما که المپ مهم نیست اگر نمی تونید تغییر رشته بدید فیزیک رو تو دانشگاه ادامه بدید .

محمد.م

New Member
لایک ها
0

سلام،دانش اموز ریاضی فیزیک با این شرایط چیکار باید کنه؟ (خودم! )

only physics

New Member
لایک ها
2,386

بله.....
چرا منطقي نباشه؟
مثلا درمورد خود من.
من ديوونه ي فيزيكم و واقعا دوست دارم اما از طرفي چون آينده ي شغلي تجربي از رياضي واسه دخترا بهتره،من تجربي ميخونم.
تعريف ازخود نباشه ولي فيزيكم از فيزيك بچه هاي رياضي هم بهتره و ازاين بابت خداروشاكرم.
حالا چرا من حق شركت درالمپياد فيزيك رو ندارم؟
شايد خيلي ازاونايي كه حق شركت در المپياد رو ندارن،در فيزيك،موفق ترازبقيه ي افرادي ان كه اجازه ي شركت در المپياد رو دارن.
الان تكليف آدمي مثل من چيه؟

MEA76

New Member
لایک ها
860

سلام،دانش اموز ریاضی فیزیک با این شرایط چیکار باید کنه؟ (خودم! )
کدوم شرایط؟

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

الان بايد تعميم بدين ب اولين تكست اين تابيك!
ب جاي only physics. بذاريد محمد.م!

محمد.م

New Member
لایک ها
0

من دانش اموز دوم دبیرستان به سوم هستمو به فیزیک علاقه دارم!
ولي به گفته ي خيلي ها،شديدا دير شروع كردم!
با توجه به 30 روز باقی مانده به تابستون
ازكجا شروع كنم؟
چه كتابايي بايد بخونم؟

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

من دانش اموز دوم دبیرستان به سوم هستمو به فیزیک علاقه دارم!
ولي به گفته ي خيلي ها،شديدا دير شروع كردم!
با توجه به 30 روز باقی مانده به تابستون
ازكجا شروع كنم؟
چه كتابايي بايد بخونم؟
زیادم دیر نیست به نظر من!
راجع به منابع هم بیاید اینجا:http://www.irysc.com/forum/t7233/

بالا