درخواست معرفی تلسکوپ

لایک ها
3,082
سلام دوستان

من میخوام یه تلسکوپ بخرم که با اون بشه صورت های فلکی ، ماه ، مشتری ، زحل و همین حدودا رو دید

و قیمتشم زیر 300 تومن باشه....

میشه معرفی کنید؟ مثلا یه سایتی که تلسکوپ بفروشه.... خیلی لطف می کنید

یه سوال دیگه اصلا من با 300 تومنی که دارم چی کار کنم؟؟؟؟ خیلی ممنونم.

hossein.m

New Member
لایک ها
3
پاسخ : درخواست معرفی تلسکوپ

سایت چاره یه سایت خوبیه که خیلی مدل های مختلفی هم دارن.... هزینه ی ارسالشم 5000 تومنه...

لایک ها
3,082

گس دیگه ای نظری نداره مثلاکسی تاحالا تلسکوپ نداشته یه کم بهم مشاوره بده؟؟؟

لایک ها
8

الان که توی فروشگاه آوااستار:
فروشگاه ابزار نجومی آوا استار
نگاه کردم فقط دوتا تلسکوپ زیر 300 تومن بود،یکیش خیلی مبتدی،اون یکی رو هم از اینجا میتونید ببینید:
فروشگاه ابزار نجومی آوا استار | نماينده محصولات سلسترون |تلسكوپ | دوربين دو چشمي - محصول -تلسکوپ شكستي PowerSeeker 50AZ

راستی چرا به خریدن دوربین دوچشمی فکر نمیکنید؟چون هم قیمت های پایین تری داره و نیاز هاتون رو برطرف میکنه،تازه یه دوربین دو چشمی خوب ازM1 تا M110 رو بخوبی نشون میده(البته آوااستار فقط دوتا دوربین دوچشمی داره!از یه جای دیگه بخرید اگه میخواید!)
میتونید برای راهنمایی هم از فروم آوااستار استفاده کنید:
راهنمای خرید و انتخاب تلسکوپ
البته فکر نکنید تبلیغه!(ولی به نظرم بهترین سایت برای راهنمایی های اینجوری آوااستار هست):4:

لایک ها
3,082

الان که توی فروشگاه آوااستار:
فروشگاه ابزار نجومی آوا استار
نگاه کردم فقط دوتا تلسکوپ زیر 300 تومن بود،یکیش خیلی مبتدی،اون یکی رو هم از اینجا میتونید ببینید:
فروشگاه ابزار نجومی آوا استار | نماينده محصولات سلسترون |تلسكوپ | دوربين دو چشمي - محصول -تلسکوپ شكستي PowerSeeker 50AZ

راستی چرا به خریدن دوربین دوچشمی فکر نمیکنید؟چون هم قیمت های پایین تری داره و نیاز هاتون رو برطرف میکنه،تازه یه دوربین دو چشمی خوب ازM1 تا M110 رو بخوبی نشون میده(البته آوااستار فقط دوتا دوربین دوچشمی داره!از یه جای دیگه بخرید اگه میخواید!)
میتونید برای راهنمایی هم از فروم آوااستار استفاده کنید:
راهنمای خرید و انتخاب تلسکوپ
البته فکر نکنید تبلیغه!(ولی به نظرم بهترین سایت برای راهنمایی های اینجوری آوااستار هست):4:
من هرچی گشتم سایت برای دوربین دو چشمی پیدا نکردم هر چی هم بود همه بالای 800 تومن!!!

اگه سایتی رو میدونید معرفی کنید!

ممنونم

بالا