لایک ها
12
سلام بچه ها.اگه من زبان فارسی سوم رو که همه محتویات زبان فارسی 1و2 رو داره و ادبیات 2و عربی 2و3و زبان2و3رو بخونم و همچنین کتاب آرایه های ادبی رو بخونم،بدون استفاده از کتابای کمک آموزشی درصد قبولیم تو المپیاد ادبی مرحله اول چقدره؟

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260
پاسخ : درصد قبولی

دوست عزیز من رشتم ادبی نیستا ولی فکر کنم کافیه چون دوستای من سال دوم بودن و با اینکه اصن المپیادی نبودن ولی با اطلاعات دبیرستان و راهنمایی قبول شدن....
و یه چیز دیگه تو المپیاد به درصد قبولی فکر نکنین هیچی رو نمیشه تعیین کرد شما هر چقدرم خونده باشین ممکنه حتی مرحله1 هم قبول نشین....

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

ببین عزیز...بستگی داره به اینکه منابع غیر درسی معرفی بکنن یا نه که به احتمال زیاد هم میکنن(تو این چند ساله فقط دوره 25 مرحله 1 غیر درسی نداشت) که در اون صورت خوندن منابع غیر درسی شانس قبولی تونو بیشتر افزایش میده تا درسی ها...هرچند به نظر من واسه اینکه از قبولی توی مرحله 1 خیالتون جمع باشه،بلد بودن این منابعی که گفتین لازمه البته زبان فارسی 3 به درد مرحله 1 نمیخوره....توی درسی ها هم تاریخ ادبیات بیشتر از همه کمک کنندس،چون همه ازش وحشت دارن و کسی نمی خونه

لایک ها
12

ببین عزیز...بستگی داره به اینکه منابع غیر درسی معرفی بکنن یا نه که به احتمال زیاد هم میکنن(تو این چند ساله فقط دوره 25 مرحله 1 غیر درسی نداشت) که در اون صورت خوندن منابع غیر درسی شانس قبولی تونو بیشتر افزایش میده تا درسی ها...هرچند به نظر من واسه اینکه از قبولی توی مرحله 1 خیالتون جمع باشه،بلد بودن این منابعی که گفتین لازمه البته زبان فارسی 3 به درد مرحله 1 نمیخوره....توی درسی ها هم تاریخ ادبیات بیشتر از همه کمک کنندس،چون همه ازش وحشت دارن و کسی نمی خونه
sabdeyazdanمنظورم از کتابای غیر درسی کتابای تسته.یعنی واسه مرحله 1هم باید تست کار کنم یا خیلی لازمم نمیشه؟

بالا