پاسخ : در انتظار کنکور 1393
البته نظر شما صائب هست و مهم اما خوب این راهکار بیشتر برای کسانی که همه چی رو صد درصد میدونند و لازم نیست رو چیزی فکر کنند کارآیی داره(مثل شما)اگر من باشم سعی میکنم پرسش هایی رو که نیاز به محاسبات زیاد دارند یا راه حلش الآن تو ذهنم نیست رها میکنم ،میرم تست های حفظی یا تست های راحت شیمی رو میزنم بعد بر میگردم دوباره حل میکنم.چون 95 درصد مشکل کمبود وقت دارند اگر بخوان به ترتیب بزنند ده تست رو فدای چهار تست میکنند.
بچه تو نمی خوای اصفهان رو ول کنی؟؟؟؟
داداش یکم مدرسه هم بیا دلم برات تنگ شده!:4:
حالا که غریق نجات شدم یکی نیست به خودم کمک کنه!:2:
راحت دو رقمی هستی حالا یکم تلاش کنی میشی یک رقمی!
ان شالله که همگی موفق باشیم!:149:
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
حل بیشتر سوالات و زدن سوالای دفترچه به ترتیبش...فرضا نمیام کارای عجیب غریبی از جمله اینکه نصف زیست رو بزنم بعد نصف شیمی دوباره نصف زیست و بعدشم شیمی و بعد برم ریاضی و فیزیک و ...به خدا این کسایی که اومدن دفترچه رو چیدن نه با ما دشمنی دارن و نه از روی علاقه خودشون این کارو کردن....این ترتیب براساس کلی دلیل چیده شده پس فقط در صورتی حق داریم ترتیب رو بشکونیم که مطمئن باشیم یا اون درس رو کلا نخوندیم قرار نیست بزنیم(مثله اشتباه عده کثیری در درسی مثله زمین)و یا اینکه خیلی تو یه درسی خفنیم و بالای 100%مطمئنیم که اون درس رو 100 میزنیم(ولی بازم به این جور افراد پیشنهاد تنظیم وقت رو میدم نه اول زدن درس!)
در آخر هم بگم اینایی که میگم فقط زایده ی ذهن مشوش منه و هر کسی آزاده نظره خودشو بیان کنه و احتمالا باهام موافق نباشه و من صرفا دلیل خاصی نداشت که این ها رو بیان کردم پس منظوری گرفته نشه لطفا.
امیدوارم همگی موفق باشیم
با تشکر.
داداش یکم مدرسه هم بیا دلم برات تنگ شده!:4:
حالا که غریق نجات شدم یکی نیست به خودم کمک کنه!:2:
راحت دو رقمی هستی حالا یکم تلاش کنی میشی یک رقمی!
ان شالله که همگی موفق باشیم!:149:
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
حل بیشتر سوالات و زدن سوالای دفترچه به ترتیبش...فرضا نمیام کارای عجیب غریبی از جمله اینکه نصف زیست رو بزنم بعد نصف شیمی دوباره نصف زیست و بعدشم شیمی و بعد برم ریاضی و فیزیک و ...به خدا این کسایی که اومدن دفترچه رو چیدن نه با ما دشمنی دارن و نه از روی علاقه خودشون این کارو کردن....این ترتیب براساس کلی دلیل چیده شده پس فقط در صورتی حق داریم ترتیب رو بشکونیم که مطمئن باشیم یا اون درس رو کلا نخوندیم قرار نیست بزنیم(مثله اشتباه عده کثیری در درسی مثله زمین)و یا اینکه خیلی تو یه درسی خفنیم و بالای 100%مطمئنیم که اون درس رو 100 میزنیم(ولی بازم به این جور افراد پیشنهاد تنظیم وقت رو میدم نه اول زدن درس!)
در آخر هم بگم اینایی که میگم فقط زایده ی ذهن مشوش منه و هر کسی آزاده نظره خودشو بیان کنه و احتمالا باهام موافق نباشه و من صرفا دلیل خاصی نداشت که این ها رو بیان کردم پس منظوری گرفته نشه لطفا.
امیدوارم همگی موفق باشیم
با تشکر.