در خواست كمك و راهنمايي و ...

nava

New Member
لایک ها
16
سلام .من امسال مي رم دوم دبيرستان ومي خوام واسه المپياد بخونم ولي ميترسم اگه بخونم و اخرش نتيجه نداد چي؟؟؟كلا استرس دارم .و از همه مهم تر اين كه نميدونم چه جوري شروع كنم البته اقاي خلينا خيلي كمكم كردند واقعا متشكرم ولي بازم نميدونم :cry: :cry: :?: :?:

septal_2006

New Member
لایک ها
17
كدوم مدرسه اي و اسمت چيه؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
nava گفت
سلام .من امسال مي رم دوم دبيرستان ومي خوام واسه المپياد بخونم ولي ميترسم اگه بخونم و اخرش نتيجه نداد چي؟؟؟كلا استرس دارم .و از همه مهم تر اين كه نميدونم چه جوري شروع كنم البته اقاي خلينا خيلي كمكم كردند واقعا متشكرم ولي بازم نميدونم :cry: :cry: :?: :?:
سلام دوست من؛
چرا اينقدر نا اميد و بي انرژي؟
اگه همه از اولش مثل تو فكر كنن (كه تازه اول راه هستي) ديگه هيچ كس براي هيچ كاري تلاش نمي‌كنه!

از قهرمان تنيسي كه به ويروس ايدز مبتلا شده بود پرسيدن ناراحت نيستي!؟
گفت «توي دنيا 6 ميليارد آدم هست كه تقريبا 10 ميليون اونها تنيس بازي مي‌كنن، از بين اونها 1000 نفر براي تيم ملي كشورشون بازي مي‌كنن و فقط 10 نفر به مسابقات ويمبلدون مي‌رسن از بين اين 10 نفر فقط يكي قهرمان ميشه و خدا خواست اون من باشم و من نپرسيدم چرا من؟
حالا هم كه بيمار شدم هيچ وقت به خدا نگفتم چرا من!؟»

اين متن رو خوندي احساس نكردي از بين 20 هزار نفر، قبول شدن كاري نداره :?:

اگه بچه‌هايي كه پارسال يا قبلش نتيجه گرفتن راهنماييت كنن مي‌بيني كه كار خيلي سختي هم نيست. :idea:

موفق باشي

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
خيلي متن خوبي بود

bigboss

New Member
لایک ها
9
سلام......

مي داني المپياد يه ريسك خيلي بزرگيه!!! به خصوص شيمي چون فقط ميتوني سال سوم شركت كني..

ولي كسي كه وارد راه المپياد ميشه بايد اعنماد به نفس قوي داشته باشه

اميدوارم تو داشته باشي :D :D :D :D :D :D

artadokht

New Member
لایک ها
47
ببين المپياد شيمي المپياديه كه اصلا به هوش و استعداد ربط نداره و به تنها چيزي كه مي توني تكيه كني خرخونيه. ببين من خودم امسال برنز شدم اولا اين كه اصلا از اين كه تو راه المپياد قدم برداشتم پشيمون نيستم و بهترين تجربه ي عمرم همين بود كه رفتم دوره و برنز شدم هرچند تجربه اي تلخ بود
ثانيا مهم ترين دليلي كه موفق نشدم کمبود اعتماد به نفس بود و مقایسه کردن وضعیتم با دیگران .
پس تو دوره مهمترین چیز اینه که از نظر روحی آماده باشی من خودم بعد از این که نمره های میدترم مطابق میلم نبود از ادامه ی راه بریدم و این معادل بود با شکست حتمی من .
پس دو چیز برای المپیاد خوندن خیلی مهمه : اول اعتماد به نفس و دوم این که به اون رشته واقعا علاقه داشته باشی و هدفت از المپیاد خوندن پریدن از سد کنکور نباشه چون اگه درسی رو فقط به خاطر خودش بخونی هیچ ترسی از این که برنز بشی یا مرحله دو قبول نشی نخواهی داشت .

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
artadokht من امسال دارم ميرم سال سوم و از تو كه برنز شدي تجربم كمتره اما حالم بهم خورد از اين راهنماييت !!!( از همه معذرت مي خوام كه انقدر بد حرف زدم !! ) بعدم كدوم كنكوري اي از سال اول يا دوم شروع مي كنه روزي 6 | 7 ساعت درس بخونه ؟ پس مطمپن باش كه اون وقتي كه واسه المپياد خوندن ميذارن اگه واسه كنكور بذارن 100 درصد زير 500 ميارن ( خيلي كه خراب كنن !!! ) و بعد هم اين كه معلوم شد با اين حرف زدنت با يكي كه تازه مي خواد شروع كنه معلوم شد كه چرا برنز شدي و ديگر هم اين كه از اين جمله ات :‌((المپياد شيمي المپياديه كه اصلا به هوش و استعداد ربط نداره )) معلومه كه برنز هم از سرت زياده .
اما تو nava اگه واقعا علاقه داري وقتتو تلف نكن و با يه برنامه ي خوب برو جلو !! موفق باشي

pozitrone

New Member
لایک ها
21
آهاي جناب اسپري!spry!
اولا به چه حقي اين طوري حرف مي زني.
دوما شما چه مي دوني المپياد چيه؟من مي دونم الان آرتا دخت چند ساله تو خط المپياده و اين حرفاش كاملا درسته.
تو كه يه تازه كاري رويايي فكر مي كني وفكر مي كني المپياد شيمي به هوش و استعداد ربط داره!در حالي كه اينطور نيست و اينو آرتادخت بعذ از چند سال تجربه فهميده.شما چه مي دوني راهنمايي يعني چه؟كسي راهنمايي مي كنه كه حداقل يه تجربه اي داشته باشه.
اگه قبول نمي كني يه مثال واست ميارم.
من خودم كلي كتاب شيمي خونده بودم و واقعا هم با عشق و علاقه و استعداد! مي خوندم ولي سر مرحله 2 به خاطر يك يا دو تست قبول نشدم.در حالي كه بعضي كسايي كه فقط خيلي خوب تست ميزدند قبول شدن!
متاسفانه وضع المپياد شيمي مثل بقيه المپاد ها نيست!وتبديل به كنكور تست زني شده.اينو فقط من نميگم بلكه همه بچه هاي شاخ
المپياد شيمي ميگن!حتي امتحان هاي دوره هم تستي و با وقت كم برگزار ميشه!و بچه ها كتاب تست كارشناسي ارشد ميزنن!(عمق فاجعه رو داشته باش!)
برو از بچه هاي همدان كه امسال در عين شايستگي و استعداد!قبول نشدن بپرس!
حالا هم برو تست بزن مرحله اول و دوم قبول شي!

mohsen_A

New Member
لایک ها
2
حالا چرا دعوا ميكنين؟spryخان اگر جنبشو نداري ميتوني نياي تو سايت.اگر هم ميخواي نظرتو بگي مودبانه بگو كه از شخصيتت كم نشه.

تجربه اي كه بچه هاي دوره ي18 دارن از هر كس ديگه اي بيشتره مخصوصا اگر دوره هم رفته باشه.المپياد يه جور قماره كسي كه وقتشو ميذاره پاش يه جورايي از وقت درس خوندنش ميزنه.از تمام بچه هايي كه ميرن اردو تنها كسايي اين قمار رو بردن كه طلا گرفتن.بچه هاي ديگه هم ضرر نميكنن حتي اونايي كه تنها مرحله دويم قبول شدن.اعتماد به نفس بالا(چيزي كه من نداشتم اما الان خيلي زياده) همچنين طرز درس خوندن درست (چيزيكه خيلي از كنكوريا بلد نيستن).يه چيزه ديگه پشتكار زياد.خيلي مهمه .حتما لازم نيست از اولش روزي 6-7 ساعت خوند .از اولش بايد سعي كرد مطلب ياد گرفت.اونم نه هر مطلبي .اونيش كه به درد بخوره. مثلا خيليا از اولش ميان شروع ميكنن موريسون-بويد خوندن كه وقت تلف كردنه. بنشينين كتاب درسي رو مثل مرد بخونين بدش برين سراغ مورتيمر و...

اما اين 90٪ راهه 10٪ راه تمرين كردن نشستن سر جلسهي امتحانه كه اگر اينو انجام ندي هيچ كاري نكردي.چه بسا بچه هاي گلي كه به خاطر اين 10٪ باز ماندند.
اين تجربه ي من بود. :arrow:
ولي خودمونيما باشگاهم امسال خوب ملت رو صفا داد :arrow:

موفق باشين رفقا :D

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
آهاي جناب pozitrone
1- من حق دارم هر چي فكر مي كنم درسته بگم .
2- اگه لازم باشه تو مرحله 1 يا 2 حذف شم همون بهتر كه راجع به المپياد چيزي ندونم !!!
3- منم تست مي زنم نه به خاطري كه تو گفتي چون هر به قول تو تازه كاري مي دونه تست زني هم لازمه !
4- استاد artadokht اگه حرفي زدم كه بهتون برخورد معذرت مي خوام.
5- لازم بود حرفايي تو اين سايت زده بشه .
6- همين بي تجربه ي تازه كاري كه نمي دونه المپياد چيه مدال طلاي ژاپن مي شه !! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

milad_hn

New Member
لایک ها
2
دوست عزيز سلام خواهشا مودب باش با هر كسي هر چقدر جوري با دشمني داري حق نداري بي احترامي كني بهش اونم جلو بقيه دوستان...هرچه سايت بزرگتره افتاده تر باشي بهتره شما هيج وقت فكرشو نكن كه قبول ميشي...با آقاي خاكرند حرف ميزدم داشتيم در مورد مرحله 2 حرف ميزديم ميگفت چيا خوندي برا مرحله 2 گفتم اينارو گفت خيلي خوندي گفتم آره برا مرحله 2 خيلي كتاب خوندم ولي برا دوره زياد نه گفتم تو برا دوره زياد خوندي يكم مكث كرد گفت هيچي معلوم نيست كي ميره كي ميمونه قبل مرحله2.پيش خودم گفتم هركي بيشتر تلاش كرد ولي ديدم يه چيزايي هست كه هيچ وقت آدما اون وقتي كه بايد درك كنن نميكنن مگر اونايي كه پيروزي ازان اوناست:wink:

Enantiomer

New Member
لایک ها
1
سلام . منم با artadokht موافقم . به نظرم کسي که تو شيمي طلا ميگيره فقط اعتماد به نفس و پشتکار بالا داشته و با علاقه درس خونده ، فقط همين براي طلا شدن کافيه ! الان من خودم هزار تا مشکل مفهومي حل نشده تو شيمي فيزيک دارم که شايد اصلا حل نشه ، هنوز شايد خيلي چيزا تو شيمي عمومي رو بلد نباشم ولي طلا گرفتم . الان وقتي خودمو با دوستا ي ديگم که تو المپياد زيست شناسي طلا گرفتن مقايسه ميکنم ميبينم که در برابر اونا هيچ خلاقيت خاصي از خودم نشون ندادم . الان که دارم براي جهاني ميخونم خيلي از مطالب رو خوب نميفهمم و فکر ميکنم شايد نتونم تا آخر دوره هم بفهمم ! نميدونم درست فکر ميکنم يا نه ، به نظم سطح دوره کلا اومده پايين . نميدونم بين طلاها کسي هست که در حد امين احمدزاده يا پدرام بخشايي و مينا طاهري باشه يا نه . به نظرم اگه کسي واقعا به شيمي علاقه داره ، سال اول و دوم نبايد به قصد المپياد بخونه ، بايد اولش همون مطالب شيمي عمومي وآلي و فيزيک و تجزيه رو به خاطر عشق به شيمي بخونه . بعد از سال سوم شروع کنه المپيادي بشه ، البته بايد کمي هم دوميداني تمرين کنه !!!!!

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
Enantiomer گفت
سلام . منم با artadokht موافقم . به نظرم کسي که تو شيمي طلا ميگيره فقط اعتماد به نفس و پشتکار بالا داشته و با علاقه درس خونده ، فقط همين براي طلا شدن کافيه ! الان من خودم هزار تا مشکل مفهومي حل نشده تو شيمي فيزيک دارم که شايد اصلا حل نشه ، هنوز شايد خيلي چيزا تو شيمي عمومي رو بلد نباشم ولي طلا گرفتم .
سلام، خوشحالم كه بالاخره يكي از طلايي‌هاي امسال دوباره سايت ما رو مزين به قدوم خودشون فرمودند :p
موفق و پيروز باشي، انشاءالله حتما يكي از اعضاي تيم خواهي بود :twisted:

بالا