پاسخ : درد و دل های المپیادی
اولا سلام
دوما من اینجا اومدم یه ذره گپ بزنیم دیدم اوضاع شما از من خراب تره شما که ناامیدترین!
مثل اینکه خوب نخوندین چی نوشتم
من از سختی المپیاد شکایت ندارم افتخار می کنم که عقیده دارم این دوره زیباترین دوره زندگیمه زمانی که دیدم به دنیا باز شد و ارزش زمانو و وقتو فهمیدم
زمانی که با تمام وجود درک کردم که رسیدن به دورترین افق های زندگی هم با تلاش ممکنه من از وقت تلف شده تو مدرسه می نالم نه از عمری که وقف مطالعه ی پیچیده ترین سیستم های دنیا میکنم
من به سال های پیش رویم نگاه می کنم که بسیار از آن هایی که کنکور یا المپیاد رو نفر اول شدند جلو ترم چون دیدی به دنیا و علم پیدا کردم و زیبایی را در حیات یافتم که هر کسی پیدا نمی کند .
بحث من طلا شدن یا نشدن نیست زندگی بزرگ تر از این حرف هاست که خود را زندانی قفس رتبه المپیاد یا کنکور کنیم
حاضرم آخرین نفر کنکور یا المپیاد بشوم حاضرم با سخت ترین حالات مادی زنگی کنم حا ضرم طعم شکست را بچشم ولی یک لحظه زمانی را که بزرگترین سرمایه ام برای رسیدن به آرامش و زیبایی است بیهوده از دست ندهم
شما هم اگر بار دیگر خواستید به کسی مشاوره دهید بدانید هر انسانی آرزو ها و اهدافی دارد که برایش محترم است نباید ندانسته حرفی بزنیم که باعث نا امیدی کسی شود شاید اگر 1 سال پیش که می خواستم المپیاد را شروع کنم به من این حرف را می زدید
در راه هدفم سست می شدم و دست از آن برمی داشتم بدانید
زبان قدرتمند ترین عضوی است که هر انسان دارد حواستان باشد چگونه از آن استفاده می کنید
شما هم موفق باشی اگر به صلاحته:93:(البته صلاحتو خودت بهتر از هر کسی می دونی)
بچه مثه اینکه ادبیاتت ضعیفه ها مخصوصن تو درک مطلب خیلی ضعیفی معلوم نیست چطور میخوای ریدینگ زبان بزنی ������
گفتم حسرت اون روزایی رو میخوری که در به در دنبال دبیرا میدویی واسه اینکه اجازه بدن سرکلاسشون نری
آدم حسرت روزای خوب رو میخوره یا بد؟!!!!
وقتی میگم سال دیگه حسرت سال قبلتو میخوری یعنی المپیاد خوب بوده دیگه ...
یه مطلب دیگه
المپیاد هیچوقت اگه شرکت کننده با تمام قوا واسه وقت بزاره به ضررش تموم نمیشه هیچوقت
من المپ رو از دید خودم قضاوت کردم و هم خوبی هاش رو گفتم هم بدیهاش و قضاوت رو با خودتون گذاشتم و نمیدونستم بد برداشت میکنید
به عنوان حرف آخر و طوری که روشن و واضح باشه :
هر کس المپ نخونه چه تو زندگیش چه واسه کنکورش یه چیز مهم رو از دست داده
و چه بسا چیزی را میخواهید و آن به صلاح شما نیست....
پسرجون تنها خداست که صلاح آدم رو میدونه نه خود انسان که اندازه پشیزی هم درک درستی از زندگی و هدف خلقت و چیزهایی که الآن جاش نیست بگم،نداره
حواست رو جمع کن ....
موفق باشیداگه به صلاحه