farzam

Active Member
لایک ها
149
سلام.
ایریسک یک سری کلاس گروهی داره که شما باید از طریق فرم( .:. المپیادهای علمی ایران .:. آیریسک - نظر سنجی ) مشخصات خود را وارد کنید و منتظر باشید تا چند نفر دیگه هم که مشخصاتشان مثل شماست(مثلا سطح علمی شون) پیدا شوند و سپس ایریسک هماهنگ میکند و کلاس گروهی برگذار میشود.
من فرم را پر کردم و سطح رو پیشرفته (برای امادگی مرحله 2)انتخاب کردم.
این تاپیک را ایجاد کردم تا اگه کس دیگه ای هم میخواد زودتر این فرم را پر کند تا زودتر تکلیفمان مشخص شه.
محل انتخابی کلاس را هم من تهران انتخاب کردم.
فقط حیف که مکان کلاس ها را باید خودمان هماهنگ کنیم.در ضمن ناهار و میان وعده اینا هم خبری نیست.
لطفا هماهنگی کنید تا زودتر تکلیفمان مشخص شود.
مرسی

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683
پاسخ : دعوت به شرکت در کلاسهای ایریسک(سطح پیشرفته)

سلام.
ایریسک یک سری کلاس گروهی داره که شما باید از طریق فرم( .:. المپیادهای علمی ایران .:. آیریسک - نظر سنجی ) مشخصات خود را وارد کنید و منتظر باشید تا چند نفر دیگه هم که مشخصاتشان مثل شماست(مثلا سطح علمی شون) پیدا شوند و سپس ایریسک هماهنگ میکند و کلاس گروهی برگذار میشود.
این تاپیک را ایجاد کردم تا اگه کس دیگه ای هم میخواد زودتر این فرم را پر کند تا زودتر تکلیفمان مشخص شه.
فقط حیف که مکان کلاس ها را باید خودمان هماهنگ کنیم.در ضمن ناهار و میان وعده اینا هم خبری نیست.
مرسی
سلام [MENTION=21967]physiology[/MENTION]
توضیحات شما تقریبا کامل بود، فقط این نکته‌ها رو هم دقت کنید:
- این کلاس‌ها خارج از رویه‌ی کلی برنامه‌های آیریسک است، بنابراین خلوت و تقریبا اختصاصی برگزار خواهد شد. با توجه به سطح بچه‌ها با بهترین اساتید هماهنگ می‌شود تا بتوانیم بالاترین بازدهی را داشته باشیم.
- معمولا کلاس‌ها در 2 تا 3 روز و روزی 5 تا 6 زنگ برگزار می‌شود.
- هماهنگی هتل و نهار و ... هم باهزینه‌ی دانش‌آموزان و توسط آیریسک انجام خواهد شد.
- حداقل تعداد افراد شرکت‌کننده در این کلاس‌ها 4 نفر و حداکثر 7 نفر است، اما با توجه به تعداد نفرات، هزینه‌ها متغیر است.
- این کلاس‌ها فقط در تهران برگزار می‌شود (مگر کلاس‌هایی که مانند گذشته به درخواست مدارس و آموزش و پرورش شهرستان باشد).

موفق و پیروز باشید

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322
پاسخ : دعوت به شرکت در کلاسهای آیریسک (سطح پیشرفته)

پس هر چه سریع تر خواهش میکنم بروید و فرم ها رو پر کنین و بتونیم این کلاس ها را تشکیل بدیم با تشکر.

narmin

New Member
لایک ها
75

سلام.
مرسی
منم دارم ثبت نام میکنم.فقط نمیدونم کدوم سطحو انتخاب کنم.به نظر شما چیکار کنم؟

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

خوب چون از اول شروع به خوندن المپیاد میکنید بنویسید مرحله اولی

narmin

New Member
لایک ها
75

خوب چون از اول شروع به خوندن المپیاد میکنید بنویسید مرحله اولی
ریاضیو که مبتدی انتخاب میکنم,اما برای زیست خودمو درسطح مبتدی نمیبینم

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

یا خودتونو تقویت کنین یا نرین کلاس

farzam

Active Member
لایک ها
149

یعنی هیچ کس از زیست نیست که بخواد شرکت کنه؟

دوستان زیستی نظرتان چیه که یک کلاس مختص حل سوال بگیریم؟(یعنی توی فرم بنویسید حل سوال مرحله 2)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام @physiology
- این کلاس‌ها خارج از رویه‌ی کلی برنامه‌های آیریسک است، بنابراین خلوت و تقریبا اختصاصی برگزار خواهد شد. با توجه به سطح بچه‌ها با بهترین اساتید هماهنگ می‌شود تا بتوانیم بالاترین بازدهی را داشته باشیم.
- هماهنگی هتل و نهار و ... هم باهزینه‌ی دانش‌آموزان و توسط آیریسک انجام خواهد شد.
- حداقل تعداد افراد شرکت‌کننده در این کلاس‌ها 4 نفر و حداکثر 7 نفر است، اما با توجه به تعداد نفرات، هزینه‌ها متغیر است.
- این کلاس‌ها فقط در تهران برگزار می‌شود (مگر کلاس‌هایی که مانند گذشته به درخواست مدارس و آموزش و پرورش شهرستان باشد).

موفق و پیروز باشید
ییخشید چند تا سوال:
1)ایا ایریسک مکان کلاسها را انتخاب میکند و هماهنگ میکند(مثلا کلاس رزرو کند و ....) و ما پولش را میدهیم یا کلا هماهنگی مکان کلاسها با ماست؟
2)ایا ایریسک ناهار و میان وعده و اینا میدهد و ما پولش را میدهیم یا کلا ناهار و اینا رو خودمون باید سفارش بدیم؟
3)ایا مکان کلاسها مثلا دانشگاه تهران هست یا توی خود ساختمان ایریسک؟(ترجیحا اگه توی دانشگاه تهران نباشه بهتره چون بعضی موسساتی که کلاسهایشان توی دانشگاه ها هست پول زیادی برای همون مکان کلاسها میگریند.)
4)ایا مانند دوره نوروز هر درس را یک استاد درس میدهد یا کلا یک استاد تمامی دروس را درس میدهد؟

خیلی ممنون

ببینید سطح مبتدی یعنی در سطح مرحله 1 .نه اینکه کلا شما هیچی از زیست ندونی.
لطفا سطح درست را انتخاب کن تا کلاس برای همه مفید باشه.

سلام @physiology

موفق و پیروز باشید
یه پیشنهاد:
اگه مثلا از همه افرادی که سطح پیشرفته را انتخاب کردند قبل از شروع کلاس یه ازمون(اینترنتی یا حضوری)گرفته شه تا واقعا افرادی که در یک سطح هستن توی یک کلاس باشن بهتره.
چون مثلا ممکنه یکی خیلی اعتماد به نفسش بالا باشه و فکر کنه خیلی بلد هست و بزنه سطح پیشرفته و اینجوری وقت و هزینه افراد دیگه واقعا تلف میشه.
مرسی

آخرین ویرایش توسط مدیر

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683

یعنی هیچ کس از زیست نیست که بخواد شرکت کنه؟

دوستان زیستی نظرتان چیه که یک کلاس مختص حل سوال بگیریم؟(یعنی توی فرم بنویسید حل سوال مرحله 2)

ییخشید چند تا سوال:
1)ایا ایریسک مکان کلاسها را انتخاب میکند و هماهنگ میکند(مثلا کلاس رزرو کند و ....) و ما پولش را میدهیم یا کلا هماهنگی مکان کلاسها با ماست؟
2)ایا ایریسک ناهار و میان وعده و اینا میدهد و ما پولش را میدهیم یا کلا ناهار و اینا رو خودمون باید سفارش بدیم؟
3)ایا مکان کلاسها مثلا دانشگاه تهران هست یا توی خود ساختمان ایریسک؟(ترجیحا اگه توی دانشگاه تهران نباشه بهتره چون بعضی موسساتی که کلاسهایشان توی دانشگاه ها هست پول زیادی برای همون مکان کلاسها میگریند.)
4)ایا مانند دوره نوروز هر درس را یک استاد درس میدهد یا کلا یک استاد تمامی دروس را درس میدهد؟

خیلی ممنون

ببینید سطح مبتدی یعنی در سطح مرحله 1 .نه اینکه کلا شما هیچی از زیست ندونی.
لطفا سطح درست را انتخاب کن تا کلاس برای همه مفید باشه.
یه پیشنهاد:
اگه مثلا از همه افرادی که سطح پیشرفته را انتخاب کردند قبل از شروع کلاس یه ازمون(اینترنتی یا حضوری)گرفته شه تا واقعا افرادی که در یک سطح هستن توی یک کلاس باشن بهتره.
چون مثلا ممکنه یکی خیلی اعتماد به نفسش بالا باشه و فکر کنه خیلی بلد هست و بزنه سطح پیشرفته و اینجوری وقت و هزینه افراد دیگه واقعا تلف میشه.
مرسی
پاسخ سوالات شما:
1 و 2 و 3- وقتی شما در کلاس ثبت نام می‌کنید که نباید نگران مکان کلاس و نهار و غیره باشید! همه‌ی اینها توسط آیریسک هماهنگ می‌شود و فقط در زمان مقرر شما با آمادگی در کلاس حضور می‌یابید.
مکان کلاس‌های کوچک، ساختمان آیریسک است که هم امکانات آموزشی عالی دارد و هم به هتل و انقلاب (مرکز خرید کتاب) و ... نزدیک است.

4- بله ترجیحا هر بخش از درس‌ها را با یک مدرس که توسط آیریسک انتخاب می‌شود خواهید گذراند.

نیازی به امتحان نیست، در یک کلاس با سطح مشخص، سطح همان کلاس در نظر گرفته می‌شود. مصلا برای مرحله اول، بچه‌های مرحله دومی فقط مباحث را مرور می‌کنند و ممکن است چیز جدیدی یاد نگیرند و در یک کلاس مرحله دومی، بچه‌های مرحله اولی مستمع آزاد می‌شوند.

موفق و پیروز باشید

yeganeh.t1

New Member
لایک ها
143

پاسخ سوالات شما:
1 و 2 و 3- وقتی شما در کلاس ثبت نام می‌کنید که نباید نگران مکان کلاس و نهار و غیره باشید! همه‌ی اینها توسط آیریسک هماهنگ می‌شود و فقط در زمان مقرر شما با آمادگی در کلاس حضور می‌یابید.
مکان کلاس‌های کوچک، ساختمان آیریسک است که هم امکانات آموزشی عالی دارد و هم به هتل و انقلاب (مرکز خرید کتاب) و ... نزدیک است.

4- بله ترجیحا هر بخش از درس‌ها را با یک مدرس که توسط آیریسک انتخاب می‌شود خواهید گذراند.

نیازی به امتحان نیست، در یک کلاس با سطح مشخص، سطح همان کلاس در نظر گرفته می‌شود. مصلا برای مرحله اول، بچه‌های مرحله دومی فقط مباحث را مرور می‌کنند و ممکن است چیز جدیدی یاد نگیرند و در یک کلاس مرحله دومی، بچه‌های مرحله اولی مستمع آزاد می‌شوند.

موفق و پیروز باشید
ميشه بگين دبيرا چه كسايي هستند؟؟؟

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683

سلام دوست عزیز،
تا حالا تقریبا تمام دبیران موجود! در حوزه‌ی المپیاد با آیریسک همکاری داشته‌اند که می‌توانید فرم نظرسنجی ایشان اینجا را ببینید. لیست دبیران همکار در دوره‌ی نوروزی 94 نیز اینجا آورده شده است.

معمولا کلاس‌های آیریسک برنامه‌محور پیش می‌رود و از هر دبیر درخواست می‌شود طبق برنامه‌ی تدوین شده مباحثی را تدریس کند. در این کار از بهترین دبیران برای تدریس آن مبحث خاص دعوت می‌شود.

مثلا آقای X ممکن است در مبحث فیزیولوژی بسیار توانمند باشد ولی علاقه‌ای به مبحث گیاهی یا تکامل نداشته باشد. بنابراین ما سعی می‌کنیم از هر مدرس در بهترین جایگاه استفاده کنیم.

موفق باشید

farzam

Active Member
لایک ها
149

چون قیمتهای ایریسک مناسبتره فکر کنم خیلی خوب باشن کلاساش.
می ایید؟

سلام دوست عزیز،
تا حالا تقریبا تمام دبیران موجود! در حوزه‌ی المپیاد با آیریسک همکاری داشته‌اند که می‌توانید فرم نظرسنجی ایشان اینجا را ببینید. لیست دبیران همکار در دوره‌ی نوروزی 94 نیز اینجا آورده شده است.

معمولا کلاس‌های آیریسک برنامه‌محور پیش می‌رود و از هر دبیر درخواست می‌شود طبق برنامه‌ی تدوین شده مباحثی را تدریس کند. در این کار از بهترین دبیران برای تدریس آن مبحث خاص دعوت می‌شود.

مثلا آقای X ممکن است در مبحث فیزیولوژی بسیار توانمند باشد ولی علاقه‌ای به مبحث گیاهی یا تکامل نداشته باشد. بنابراین ما سعی می‌کنیم از هر مدرس در بهترین جایگاه استفاده کنیم.

موفق باشید
هزینه حدودا چند میشه؟
مثلا سطح پیشرفته و حدودا 4 نفر.
میدونم مشخص نیست ولی میخوام حدودی بدونم.(مثلا حدودا 500 تومان یا 1 میلیون؟)
در ضمن این قیمت بدون قیمت مکان و غذاست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683

می ایید؟

هزینه حدودا چند میشه؟
هزینه‌ی هر روز برگزاری کلاس با اساتید به‌نام و مجرب بین 1 تا 1.5 میلیون تومان است (با احتساب هزینه ی نهار و میان وعده). همچنین هزینه‌ی هر شب هتل در تهران را از سایت‌های گردشگری پرس و جو کنید. معمولا هتل‌های همکار آیریسک به دلیل قراردادهای سالانه، مبلغی کمتر از مقدار میانگین را دریافت می‌کنند.

موفق باشید

farzam

Active Member
لایک ها
149

هزینه‌ی هر روز برگزاری کلاس با اساتید به‌نام و مجرب بین 1 تا 1.5 میلیون تومان است (با احتساب هزینه ی نهار و میان وعده). همچنین هزینه‌ی هر شب هتل در تهران را از سایت‌های گردشگری پرس و جو کنید. معمولا هتل‌های همکار آیریسک به دلیل قراردادهای سالانه، مبلغی کمتر از مقدار میانگین را دریافت می‌کنند.

موفق باشید
برای هر روز 1.5 میلیون زیاد نیست؟
من فکر کردم ایریسک باید خیلی ارزون تر از موسسات دیگه باشه....

آخرین ویرایش توسط مدیر

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683

برای هر روز 1.5 میلیون زیاد نیست؟
من فکر کردم ایریسک باید خیلی ارزون تر از موسسات دیگه باشه....
وقتی این هزینه بین 5 نفر تقسیم می‌شود، برای دوره‌ی یک روزه چیزی بین 200 تا 300 تومان خواهد شد. این بالاترین هزینه‌ی ممکن بود، اما حتما از شنیدن هزینه‌ها بعد از ثبت نام شگفت‌زده خواهید شد :)

yeganeh.t1

New Member
لایک ها
143

می ایید؟

هزینه حدودا چند میشه؟

نه من كه نميام

دبيرا واسه ي سالهاي خيلي گذشته هستند

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

نه من كه نميام

دبيرا واسه ي سالهاي خيلي گذشته هستند
خوب بهتره بگین با تجربه ترین و بهترین دبیرا هستند که میتونن برای شما بهترین اموزش را فراهم کنند :4:

yeganeh.t1

New Member
لایک ها
143

خوب بهتره بگین با تجربه ترین و بهترین دبیرا هستند که میتونن برای شما بهترین اموزش را فراهم کنند :4:
نه!هيچ وقت اين اشتباهو نكنيد!براي المپياد تجربه به درد نميخوره هرچي جديد تر بهتر
مهم اطلاعاته كه بايد جديد باشه
براي المپياد يا حداقل زيست اينجوريه
براي مثال(مثالي كه خودمون تجربش كرديم)
ما هم با افراد دوره هاي قديمي تر كلاس داشتيم
هم با دوره ١٦&١٧ي ها كه دو دوره ي اخيرن

از تمام مطالب گفته شده تو كلاسا
اون قديمي تر ها خيييلي به دردمون نخورد
ولي نكته هاي اون دودوره ي قبلي خيلي تو مرحله١و ٢بدردمون خورد

farzam

Active Member
لایک ها
149

نه!هيچ وقت اين اشتباهو نكنيد!براي المپياد تجربه به درد نميخوره هرچي جديد تر بهتر
مهم اطلاعاته كه بايد جديد باشه
براي المپياد يا حداقل زيست اينجوريه
براي مثال(مثالي كه خودمون تجربش كرديم)
ما هم با افراد دوره هاي قديمي تر كلاس داشتيم
هم با دوره ١٦&١٧ي ها كه دو دوره ي اخيرن

از تمام مطالب گفته شده تو كلاسا
اون قديمي تر ها خيييلي به دردمون نخورد
ولي نكته هاي اون دودوره ي قبلي خيلي تو مرحله١و ٢بدردمون خورد
mage mishe??
harchi bashe oona modarese bashgahan.

yeganeh.t1

New Member
لایک ها
143

mage mishe??
harchi bashe oona modarese bashgahan.
مدرس هاي باشگاه نميتونن بيرون تدريس كنن
يا حداقل اون مبحثو كه تو دوره درس ميدن
من نظر شخصيه خودمو گفتم از نظر من و دوستام بله كاملا ميشه
ان شاء الله كلاساي ايريسك واسه هركي ميخواد بره پر بار باشه

-

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا