pegahmm

New Member
لایک ها
375
پاسخ : .:دفترچه سوالات ایده دار شیمی:.

(لایک هارو نمیبینم!این همه زحمت میکشیم ما! با این وقت ارزشمندمان!!!:90:)
توجه! : فک نکنید یه کتاب میزارم جلوم از توش سوال تایپ میکنم! نه خیر! این سوالا دستچینه کلی جزوه و ذهن بیمارو تصادفیه خودمه!البته الگوی سوالا که همه یکیه! هر چقدر هم سعی کنیم!در ضمن فقط مهرداد.......! بابا یه تکونی بدین!![/quote]
خو لابد بلد نیسیم که تکون نمیدیم دیگه!!!!!!!!!!:204:پس بگو چرا نمیتونم حلشون کنم:39:؟؟؟!!!!!!!چون مال ذهن بیمار و تصادفیه خود شماست!!!!!!!!!!:204:
like:21:!!!!!!!

SHAKHMARD

New Member
لایک ها
405

منظورت از این حداقل و حداکثر همون نقصانی و افزونیه؟؟
مثلا واسه متیل ارنج یه بار میگیریم ۳.۳ خطا رو بدست میاریم بعد یه بارم با ۴.۴؟ که نقصانیش میاد 1e-0.2??
اره منظور همونه! افرين! جواباشو خودمم هنوز درنياوردم! كامل با موازنه بار بنويس همه ي حالت هارو مبسوط! بعد عكس بگير بذار! فقط يه نكته ي فوق العاده زيبا داره اگه گفتي!؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

خو لابد بلد نیسیم که تکون نمیدیم دیگه!!!!!!!!!!:204:پس بگو چرا نمیتونم حلشون کنم:39:؟؟؟!!!!!!!چون مال ذهن بیمار و تصادفیه خود شماست!!!!!!!!!!:204:
like:21:!!!!!!!

هه!!!
خوب چون تجزیه نخوندی! ببین مهرداد چیکار میکنه که سریع جوابارو میگه! جدی میگم ازش بپرس!:d

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
344

مهرداد چیکار میکنی سریع جواب میدی داداش؟؟؟

mahallehm

New Member
لایک ها
487

مهرداد چیکار میکنی سریع جواب میدی داداش؟؟؟
البته سریع هم نمیگم یه پنج دقیقه زور میدم !!:) مبحثش رو بخونی سوالای تجزیه حالت روتین داره ولی گاها با بعضی چیز ها خفنش میکنن.....

اره منظور همونه! افرين! جواباشو خودمم هنوز درنياوردم! كامل با موازنه بار بنويس همه ي حالت هارو مبسوط! بعد عكس بگير بذار! فقط يه نكته ي فوق العاده زيبا داره اگه گفتي!؟

هه!!!
خوب چون تجزیه نخوندی! ببین مهرداد چیکار میکنه که سریع جوابارو میگه! جدی میگم ازش بپرس!:d
فک کنم نکتش تو حجم محلوله. نه؟

SHAKHMARD

New Member
لایک ها
405

البته سریع هم نمیگم یه پنج دقیقه زور میدم !!:) مبحثش رو بخونی سوالای تجزیه حالت روتین داره ولی گاها با بعضی چیز ها خفنش میکنن.....

فک کنم نکتش تو حجم محلوله. نه؟
نهههههه بابا! ریز تر ازین حرفاس!
ینی نه اینکه تو میگی نباشه ها ! بله باید در نظر بگیری حجمو اما چیزی که من میخام این نیس!

اینم نمونه حل برای methyl orange 3.3
H+K=OH+(a1+2a2+3a3) *ct
که حجم فسفریک اسیدو 100 میلی لیتر در نظر میگیریم و حجم پتاسو اندازه میگیریم برای ph=3.3 و بعد نسبت به حجم نظری پتاس خطا میگیریم
که خطا برای 3.3 میشه
13.11- %

آخرین ویرایش توسط مدیر

mahallehm

New Member
لایک ها
487

نهههههه بابا! ریز تر ازین حرفاس!
ینی نه اینکه تو میگی نباشه ها ! بله باید در نظر بگیری حجمو اما چیزی که من میخام این نیس!

اینم نمونه حل برای methyl orange 3.3
H+K=OH+(a1+2a2+3a3) *ct
که حجم فسفریک اسیدو 100 میلی لیتر در نظر میگیریم و حجم پتاسو اندازه میگیریم برای ph=3.3 و بعد نسبت به حجم نظری پتاس خطا میگیریم
که خطا برای 3.3 میشه
13.11- %
اشتباه من رو شاید خیليل کرده باشن. من در نظر گرفتم که تا به ph=3.3 برسه، مثل بافر عمل میکنه و من فقط از اون فرمول هندرسون استفاده کردم که به قول امیرخان این روش در این مورد تقریب خیلی زیادی داره و فقط موازنه بار جواب میده....

SHAKHMARD

New Member
لایک ها
405

خوب دیگه!منم نکته ی اخر رو بگمو برم دیگه!!
وقتی راجبه حداقل و حداکثر خطا صحبت میکنیم باید اینو بدونیم که اگه نقطه ی هم ارزی بین دو ph تغییر رنگ قرار بگیره حداقل خطا مساوی با صفره!

SHAKHMARD

New Member
لایک ها
405

بعد از 2 ماه خواب...........!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال - pH را در تیتراسیون محلول 0.01 مولار استیک اسید در اتانول خالص با محلول 0.01 مولار سدیم اتوکسید (باز مزدوج اتانول) در هنگام 0 -- 1--50--90--99--100--101 % خنثی شدن محاسبه کنید.

ثوابت :
Ka HOAc =4.8 *10e-11
K SH = 3 *10e-20
منظور از K SH ثابت خود پروتونکافتی حلاله.مثه KW اب! ولی اینجا اتانوله!

تذکر خیلی خیلی جدی!!: اگه میخاین جواب بدین قشنگ یه کاغذ بردارید با خودکار و ماشین حساب درستو حسابی حل کنین! سوالش جوری نیس که رو هوا بشه حلش کرد.!
تذکر خیلی خیلی جدی تر!!!: کسی تو حلش اسمه هندرسون هاسلباخو بیاره من میدونم با اون
:22:!فقطططط موازنه بار ! (کسی که باید بفهمه خودش فهمید!!!:98:) مهرداد ايندفه حلش نكني با اولين پرواز پاميشم ميام تبريز بعد اون وقت من ميدونمو تو!!! ؛)! (مردي حل نكن!اون شاخارو ميبيني! اونارو الكي نذاشتن اون بالا!!)

آخرین ویرایش توسط مدیر

mahallehm

New Member
لایک ها
487

بعد از 2 ماه خواب...........!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال - pH را در تیتراسیون محلول 0.01 مولار استیک اسید در اتانول خالص با محلول 0.01 مولار سدیم اتوکسید (باز مزدوج اتانول) در هنگام 0 -- 1--50--90--99--100--101 % خنثی شدن محاسبه کنید.

ثوابت :
Ka HOAc =4.8 *10e-11
K SH = 3 *10e-20
منظور از K SH ثابت خود پروتونکافتی حلاله.مثه KW اب! ولی اینجا اتانوله!

تذکر خیلی خیلی جدی!!: اگه میخاین جواب بدین قشنگ یه کاغذ بردارید با خودکار و ماشین حساب درستو حسابی حل کنین! سوالش جوری نیس که رو هوا بشه حلش کرد.!
تذکر خیلی خیلی جدی تر!!!: کسی تو حلش اسمه هندرسون هاسلباخو بیاره من میدونم با اون
:22:!فقطططط موازنه بار ! (کسی که باید بفهمه خودش فهمید!!!:98:) مهرداد ايندفه حلش نكني با اولين پرواز پاميشم ميام تبريز بعد اون وقت من ميدونمو تو!!! ؛)! (مردي حل نكن!اون شاخارو ميبيني! اونارو الكي نذاشتن اون بالا!!)
از ترس نیستا...:198:
یه جوری عددا عجیب غریب اومد احتمالا غلطن.... یه حسی میگه من تیتراسیون رو قاط زدم..........................:188:
بعد خیلیاشون دقیقش با اون موازنه بار عزیزت با ماشین حساب خیلی طولانی میشه بدبخت ماشین حساب هنگ میکنه...این رو چجور میشه تقریب زد؟ تو رو خدا کامل بگی اینوها.........
0: 6.16
1 : 8.32 (!)
50: 10.32
90 : 11.27
99: 12.31
100: 13.77
101: 17.52 تو این مورد شک دارم...
حالا اگه تو آبشو یاد گرفته بودیم ، اونم پرید :90:

SHAKHMARD

New Member
لایک ها
405

از ترس نیستا...:198:
یه جوری عددا عجیب غریب اومد احتمالا غلطن.... یه حسی میگه من تیتراسیون رو قاط زدم..........................:188:
بعد خیلیاشون دقیقش با اون موازنه بار عزیزت با ماشین حساب خیلی طولانی میشه بدبخت ماشین حساب هنگ میکنه...این رو چجور میشه تقریب زد؟ تو رو خدا کامل بگی اینوها.........
0: 6.16
1 : 8.32 (!)
50: 10.32
90 : 11.27
99: 12.31
100: 13.77
101: 17.52 تو این مورد شک دارم...
حالا اگه تو آبشو یاد گرفته بودیم ، اونم پرید :90:
اول اینکه افرین! دوم اینکه ..... برای اینکه ماشین حساب هنگ نکنه به همون شکلی که موازنه بارو مینویسی تو ماشین حساب وارد کن.... چون اعداد طولانیه و جا نمیشه از اون حروفی ک به عنوان حافظه داره استفاده کن (مثل A,B,C,D,Y,M) مثلن من خودم ثابت های اسید هارو به ترتیب میزارم A,B,C و ثابت حلال رو میزارم تو Y اینجوری کامل جا میشه...! نیازی ب تقریب هم پیدا نمیکنی....اگر هم بخای تقریب بزنی باید خودت استدلال کنی ببینی ک کدوم جمله قابل صرف نظره.
اما در مورد جواب ها.........جواب اخر های صحیح اینا هستن :
1% : pH = 8.32
50% : pH = 10.31
90% : pH = 11.27
99% : pH = 12.31
100 % : pH = 13.9
101 % : pH = 16.47
بیشتره ج هات درسته افرین..! برای الان خیلی خوبه خیلیییی! این سوالا رو حل کنی الان .. بعدن تو دوره دبیر تجزیه باید بشینه رو صندلی تو بری تدریس کنی!;)
اگه میخای از راه حل ها عکس بگیرم؟ اره ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

mahallehm

New Member
لایک ها
487

اول اینکه افرین! دوم اینکه ..... برای اینکه ماشین حساب هنگ نکنه به همون شکلی که موازنه بارو مینویسی تو ماشین حساب وارد کن.... چون اعداد طولانیه و جا نمیشه از اون حروفی ک به عنوان حافظه داره استفاده کن (مثل A,B,C,D,Y,M) مثلن من خودم ثابت های اسید هارو به ترتیب میزارم A,B,C و ثابت حلال رو میزارم تو Y اینجوری کامل جا میشه...! نیازی ب تقریب هم پیدا نمیکنی....اگر هم بخای تقریب بزنی باید خودت استدلال کنی ببینی ک کدوم جمله قابل صرف نظره.
اما در مورد جواب ها.........جواب اخر های صحیح اینا هستن :
1% : pH = 8.32
50% : pH = 10.31
90% : pH = 11.27
99% : pH = 12.31
100 % : pH = 13.9
101 % : pH = 16.47
بیشتره ج هات درسته افرین..! برای الان خیلی خوبه خیلیییی! این سوالا رو حل کنی الان .. بعدن تو دوره دبیر تجزیه باید بشینه رو صندلی تو بری تدریس کنی!;)
اگه میخای از راه حل ها عکس بگیرم؟ اره ؟
2تای آخری رو بذاری ممنون میشم...

mahallehm

New Member
لایک ها
487

اینم یه سوال دیگه. لطفا کم لطفی نکنند دوستان جواب بدن.
دانلود

mahallehm

New Member
لایک ها
487

جواب سوال قسمت الف،1.67میشه ph؟
نه...چجور حساب کردی...این رو حدواسط بین دو تای دیگه در نظر میگیری بعد با فرمول جواب رو میاری...

gh_moradi

New Member
لایک ها
183

خب من اومدم k3رو در نظر نگرفتم و ب عنوان یک اسید دو پروتونه ک هردو تفکیکش هم خوبه و بالاست،غلظت اچ مثبت رو از فرمول بدست اوردم.راه غلطه؟!

در حقیقت اون فرمول هم از موازنه ی جرم ب دست اومده

mahallehm

New Member
لایک ها
487

خب من اومدم k3رو در نظر نگرفتم و ب عنوان یک اسید دو پروتونه ک هردو تفکیکش هم خوبه و بالاست،غلظت اچ مثبت رو از فرمول بدست اوردم.راه غلطه؟!
اون رو درسته نباید در نظر بگیری نه واسه تقریب بلکه به خاطر اینکه گلوتامیک اسید بین دو تای دیگه هست :

بعد فرمول هم همون رادیکال k1k2f+kw تقسیم بر k1+f رو میگیری دیگه؟

این هم حالتاش...فک کنم اول هیدروژن از NH3+ خارج میشه و گلوتامیک اسید رو میده......

آخرین ویرایش توسط مدیر

gh_moradi

New Member
لایک ها
183

من ی فرمول دیگه رو میگیرم!

gh_moradi

New Member
لایک ها
183