دلم خیلی پره ... ! خدایا ... !

kavosh

New Member
لایک ها
75
یادش بخیر :wink: !!!

kavosh

New Member
لایک ها
75
دیگه نمی‌تونم چیزی بگم ! 8O :roll:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
سلام به شما دوستان عزیز؛
نمیگم امکانات تاثیر نداره، اما خدا را شکر شما جزء دانش آموزانی هستید که بدون کمترین امکاناتی تا اینجا پیش اومدید و به امید خدا موفق تر نیز خواهید شد.
به نیروی فکر خود اعتماد کنید و پیش بروید.

براتون آرزوی موفقیت دارم :twisted:

arezu

New Member
لایک ها
4
سلام دوست خوبم !!

می دونم چی می گین و کاملا درکتون می کنم ولی بهتره که خیلی چیزا رو نادیده بگیرین .. مهم اینه که شما چی بخواین و شما چقدر تلاش کنین !!! شاید مطالعه ی شخصی شما خیلی مفیدتر از کلاس باشه و اینو هم بدونین که خیلی ها مشکل شما رو دارن .. پس ناراحت نشین و مثل همیشه به تلاشتون ادامه بدین .. :twisted:
امیدوارم همیشه موفق باشین .. :p

این تصمیمات ما هستند - نه شرایط زندگی - که سرنوشت ما را تعیین می کنند .

shm666

New Member
لایک ها
0
واسه ما هم توي قم اصلا كلاسي نذاشتن كه بخايم بريم يا نريم بي خيال!

Aidin

New Member
لایک ها
2
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
دلتون خوشه بابا . واستون كلاس نذاشتن ؟.... اين جا ما رو به خاطر قبول شدن مسخره مي كنن ؟ مي گن اينا چرته ....
بريد خدا رو شكر كنيد جاي من نيستيد به خاطر المپياد قبول شدن نصيحتتون نمي كنن
اون هم چه نصيحت هايي... دو سه تا احمق هم چاشني كار مي كنن ....
پس هميشه بدونيد افرادي با امكانات كمتر از شما هم وجود داره و اينقدر از امكانات كم گلايه نكنيد.
شما كه جاي ما نيستيد بدونيد وقتي دبير زبان ما رو به خاطر قبولي تو المپياد مسخره مي كنه و بعد خودشو روشنفكر ميدونه چه احساسي به آدم دست مي ده .
اگه شما جاي من بوديد اصلا به خوندن واسه المپياد فكر هم نمي كرديد چه برسه به اين كه ناراحت باشيد كه چرا واستون كلاس تشكيل ندادن .
شما تا الان نديديد كه دبير زبان بياد يه شخصو به خاطر قبولي تو المپياد مسخره كنه و بگه برو عربيتو بخون (اين جمله را يك دبير زبان انگليسي گفته است ؟) و بعد هم به يه كلاس 28 نفري كه 24 تاشون تو المپياد هاي مختلف قبول شدن بگه شما بدترين كلاس تو كل تاريخ اين مدرسه ايد.در حالي كه بيشترين آمار قبولي المپياد در كل مدرسه 15 نفر بوده و حالا كه كلاس ما به تنهايي اين ركورد رو شكونده مستحق اين چيزهاست.
آري شما ها هرگز شرايط ما رو نداشتيد و نخواهيد داشت.......................
حرف هام ادامه داره ولي نميتونم چيز ديگه ايي بگم جز ......افسوس.......

shm666

New Member
لایک ها
0
حالا تو كدوم شهريد؟

melodi

New Member
لایک ها
3
gole niloofar dar mordab mirooyad,ta hame bedanand dar sakhti ha!bayad zibatarinha ra biafarinand!!!

yoyo

New Member
لایک ها
7
salam

Aidin گفت
دلتون خوشه بابا . واستون كلاس نذاشتن ؟.... اين جا ما رو به خاطر قبول شدن مسخره مي كنن ؟ مي گن اينا چرته ....
پس هميشه بدونيد افرادي با امكانات كمتر از شما هم وجود داره و اينقدر از امكانات كم گلايه نكنيد.
شما كه جاي ما نيستيد بدونيد وقتي دبير زبان ما رو به خاطر قبولي تو المپياد مسخره مي كنه و بعد خودشو روشنفكر ميدونه چه احساسي به آدم دست مي ده .
اگه شما جاي من بوديد اصلا به خوندن واسه المپياد فكر هم نمي كرديد چه برسه به اين كه ناراحت باشيد كه چرا واستون كلاس تشكيل ندادن .
شما تا الان نديديد كه دبير زبان بياد يه شخصو به خاطر قبولي تو المپياد مسخره كنه و بگه برو عربيتو بخون (اين جمله را يك دبير زبان انگليسي گفته است ؟) و بعد هم به يه كلاس 28 نفري كه 24 تاشون تو المپياد هاي مختلف قبول شدن بگه شما بدترين كلاس تو كل تاريخ اين مدرسه ايد.در حالي كه بيشترين آمار قبولي المپياد در كل مدرسه 15 نفر بوده و حالا كه كلاس ما به تنهايي اين ركورد رو شكونده مستحق اين چيزهاست.
قدر ما المپیادی ها رو نمیدونن هی ...

victory

New Member
لایک ها
1
Re: salam

yoyo گفت
Aidin گفت
قدر ما المپیادی ها رو نمیدونن هی ...
راست میگه واقعا قدرمونو نمیدونن

لایک ها
0
همون بهتر كه نيومدي!
اگه بدوني كلاسا تو چه وضعين..........به طور فشرده در 4 روز!كاملا تضميني!
از ساعت 8 صبح تا 8 شب!
با يك وعده ناهار!و چاي بعد از ظهر!
مغز آدم ميتركه!!
راستي :محل اسكان براي شهرستانيهاي عزيز در نمازخانه مدرسه!
آموزش پرورش گفته 800تومن بيشتر واسه كلاسا نميدم!
يادم رفت بگم:منم المپياد رياضيم!
باي! :arrow:

folani

New Member
لایک ها
0
این کلاسا که میگی کجا بر گزار میشه ؟؟
برای فیزیک هم داره تو تهران ؟

هنوز میتونم بیام ؟؟

folani

New Member
لایک ها
0
معلم خصوصی یک ساعت و نیم ، 60 تومن پیاده میشم :D:D

کلاس عمومی کی میره کجا منم میخوام آآآآی !!! دو هفته هم دو هفتست

shm666

New Member
لایک ها
0
آيدين رو گفتم از كدوم شهره نه تورو!

kavosh

New Member
لایک ها
75
shm666 گفت
آيدين رو گفتم از كدوم شهره نه تورو!
خوب از گزینه‌ی نقل قول استفاده کنین که اشتباه نشه دیگه ! :oops: :wink:

parmir17

New Member
لایک ها
1
اصلا مهم نیست. من خودم 3، 4 نفر از بچه های المپیادی پارسال رو می شناسم که مدال گرفتن ولی توی هیچ کدوم از این دوره هایی که باشگاه تو شهر های مختلف می ذاره و هیچ کدوم از دوره های بسیج شرکت نکرده بودن ولی مدال گرفتن. اصلا نگران نباش ، من می دونم اونجا هیچ خبری نیست. فقط اگه می رفتی می تونستی رقیباتو ببینی.

kavosh

New Member
لایک ها
75
parmir17 گفت
اصلا مهم نیست. من خودم 3، 4 نفر از بچه های المپیادی پارسال رو می شناسم که مدال گرفتن ولی توی هیچ کدوم از این دوره هایی که باشگاه تو شهر های مختلف می ذاره و هیچ کدوم از دوره های بسیج شرکت نکرده بودن ولی مدال گرفتن. اصلا نگران نباش ، من می دونم اونجا هیچ خبری نیست. فقط اگه می رفتی می تونستی رقیباتو ببینی.
سلام . دوره رو رفتم - البته به لطف اداره :roll: با چند روز تاخیر ! - حق با شماست . کلاسا اون طور که خودم انتظار داشتم نبودن !
ولی در کل تجربه‌ی بدی نبود ! :wink:

بالا