دلم خیلی پره ... ! خدایا ... !

breakfast

New Member
لایک ها
0
سلام
من نجومیم
مهمترین چیزی که من از المپیاد یاد گرفتم این بود که المپیاد (مخصوصا نجوم) نا عادلانه ترین مسابقه ایه که توی دنیا برگزار میشه
بعضی ها کلاس خصوصی میرن و دبیراشون همون طراح های سوالان و بعضی ها هم مثل من حتی کتاب خوب هم در دسترسشون نیست

melodi

New Member
لایک ها
3
chera bahoone miarin!!!mohem ine ke ba emkanate kamtar betoonid behtarin bashin!!!mitooni kheili rahat ketabaE ro ke mikhai az teh sefaresh bedi

melodi

New Member
لایک ها
3
fek konam ina kafi bashe vase olampiad nojum:nojum be zabane sade;nojoom koravi;shenakhte moghadamatie setaregan,tarhe fizik harvard vahede 2,amadegi baraye olampiad nojoom,sakhtare setaregan va kahkeshan ha,nojoom dinamiki

Aidin

New Member
لایک ها
2
اينا همش شعاره...............

melodi

New Member
لایک ها
3
shoar nis dooste khoobam!! moafaghiat too sakhtia kheili shirin tare!inke shoma hameye emkanate lazemo dashte bashin va ghabool ham beshin!be nazare khodet shah kare ya inke ba kamtarin emkanat va eteka be talashe fardi ghabool shi!!!

Aidin

New Member
لایک ها
2
بازم ميگم اينا همش شعاره...
يعني تو ميگي اين عدالته كه تو علامه حلي دبير المپياد و انواع و اقسام امكانات رو دارن اونوقت ما رو به خاطر قبولي تو المپياد مسخره ميكنن.
البته همه قبول دارن كه با اين امكانات كم هم ميشه از خيليها كه امكانات دارن جلو زد
ولي به نظر تو اگه من و يه دانش آموز تهراني يه اندازه تلاش كنيم به نظر تو يه جور نتيجه ميگيريم؟
نگو آره كه ميگم اينا همش شعاره...

رو زمين نشستي!! خيال كردي اوجه پست!!
اميد من به نجات در حد يه معجزه است.

shm666

New Member
لایک ها
0
يك مصرع شعر در باب اين همه حرف:
خسته نشو ، حتي اگه آدما از اين كه پا په پات بيان خسته شن!!!( :) )

Aidin

New Member
لایک ها
2
اشتباه نكنيد 1 برابر با 2 نيست.

ولي تو داري ميگي 1 مي تونه از 2 بيشتر باشه ؟!
انگار يه قضيه مهم رو نميدوني؟ يه نگاه به دورو ورت بنداز.مي فهمي كجا داري زندگي ميكني؟
آره نيلوفر در مرداب مي رو يد . ولي آيا باقي گلها را از ياد برده ايي؟ آيا اونا هم تو مرداب ميرويند؟!
خيلي بده كه آدم هي سوزنش يه جا گير كنه.
هي شعار بده .....كه آره نگييد امكانات كمه ...با همين امكانات كم هم ميشه نتيجه گرفت....تا كي چشممونو رو حقيقت ببنديم؟؟؟؟؟
آره اين شعار خوبه ولي تا وقتي كه نشه امكانات رو به دست آورد؟!....
البته من از تو به خاطره زبان تندي كه داشتم معذرت مي خواهم . دلم خيلي پر بود

breakfast

New Member
لایک ها
0
سلام
ملودی خواهشا تو درباره ی المپیاد نجوم نظر نده
برای قبولی توی مرحله 2 نجوم ما باید مکانیک کلپنری رو بخونیم که قبولی های مرحله 2 فیزیک توی دوره اون رو میخونن (بهشون درس میدن نه اینکه خودشون بخونن )
حالا هم فکر میکنید که اون کتابهای ساده که بیشتر مربوط به اطلاعات عمومی میشن به درد المپیاد میخورن اونم مرحله 2
البته از احساس مسئولیتتون و اینکه دوست دارید همه رو راهنمایی کنید متشکرم
انیشتن میگه راز موفقیت سه چیزه
1- تلاش
2- پشتکار
3 - درباره ی چیزی که نمیدانید نظر ندهید

لایک ها
0
breakfast گفت
سلام
ملودی خواهشا تو درباره ی المپیاد نجوم نظر نده
برای قبولی توی مرحله 2 نجوم ما باید مکانیک کلپنری رو بخونیم که قبولی های مرحله 2 فیزیک توی دوره اون رو میخونن (بهشون درس میدن نه اینکه خودشون بخونن )
حالا هم فکر میکنید که اون کتابهای ساده که بیشتر مربوط به اطلاعات عمومی میشن به درد المپیاد میخورن اونم مرحله 2
البته از احساس مسئولیتتون و اینکه دوست دارید همه رو راهنمایی کنید متشکرم
انیشتن میگه راز موفقیت سه چیزه
1- تلاش
2- پشتکار
3 - درباره ی چیزی که نمیدانید نظر ندهید
ايول اين مورد سوميشو من خيلي مي قبولم! :wink:

بالا