پاسخ : دلنوشته ها
به نام خداوند دانا و توانا
البته گاهى وقت ها به ٣٦٥ روز هم مى رسه بخاطر سال كبيسه
اسفند دود كنيد چشم نخورين با اين همه حسود:4:
.
.
.
(( شوخيا جدى نگيرين))
بهله .......ینی خدایی ته اعتماد ب سقفین میگم باز صد رحمت ب سقف سقف باز ی انتهایی داره
بیاین پایین بابا ب جون شما از این پایینم همه چی قشنگه
خب دیگ چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگفتین .........
شخصیتتونو نشون دادین دیگ حسودا .............حالا ی روز مال ماس میخوایم تهنایی حال کنیم اگ گذاشتین حسودا ...با این وضع همون بهتر ک روز پسر نداشته باشیم ......والاااااا
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
اره..............ولی نمیخام جسارت کنما.................ولی مرد داریم تا مرد....بستگی داره چی معنیش کنی؟؟؟؟
حالا برا اینکه ناراحت نشین روز پسراهم مبارک......................:3:
مث اینکه خودتونو خیلی دست بالا گرفتینا..........
اره از بچگی بهتون میگن مرد تا هندونه بذارن زیر بغلتون تا گریه نکنین...........
برا ناموسم که غیرتی میشین موضوعش فرق داره نمیخام بحث کنم.......
میگن مرد شدی وقتی کوچیکی تا کوتاه بیای چون پسرا رو ای حرفا حساسن.......
چون پسرا کوتاه نمیان....واسه همینه که میگن مرد شدی تا بلکه کوتاه بیاد..............
بسه یا بازم بگم؟:13::45:
دخترا کجایین پسرا دارن از حسودی ................
ما شوخیا هم جدی میگیریم........اتفاقا امروز اسفند دود نکردم بذارین برم دود کنم بیام میترسم ای همه حسود تو ایریسک هس........................خخخخخخخخخخخخخخخخخخ...............خیلی حاال میده که روز پسر نداریماااااااا..........حسودااااااااااااااااا
ما شوخیا هم جدی میگیریم........اتفاقا امروز اسفند دود نکردم بذارین برم دود کنم بیام میترسم ای همه حسود تو ایریسک هس........................خخخخخخخخخخخخخخخخخخ...............خیلی حاال میده که روز پسر نداریماااااااا..........حسودااااااااااااااااا
دمت جیییییییییییییییییییییییلیز سعیده جون ..............
آفرین ب تو .........همینجوری ادامه بده کوتاه نیا .....من پشتتم
ولش بابا این پسرا رو بذار شاد باشن واس خودشون .....اصن روزتونم مبارک خوب شد .......بابا ی روزه ها اونم نمیتونین ببینین ..........البته حق داری ما تو همه چیز از شما بهتریم
دمت جیلیز سعیده جون .............حقیقته دیگ باید بپذیرین .....همینه ک هست
آقا کلیت این بحث ما شوخیه! جدی نگیرید! :4:
+مطمئنید خدا این روزو روز دختر گذاشت :21:
++من تبریک گفتما! روز شما و بچه و زنبور و استقلال کلی کشور و جدایی دوتا کره :21:
پیغام بازدیدکنندگان منو بخونید!
شمام برو شاد باش واس خودت .........
روزت مبارک اصن خوب شد .........گریه نداره ک .............فک نمیکردم در این حد حسود و بی جنبه باشین بابا ی روز داریم دیگ همونم ارزونی خودتون نخواستیم ............همممممممممممه روزا مال ماس .........ارزش ما از ی روزم بالاتره ............خخ
به نام خداوند دانا و توانا
بابا شما ديگه اعلان جنگ دادين:4:
دخترا هم كار مى كنند
خيلى هم بيشتر
مثلا بيشتر درس مى خونند
تو كاراى خونه بيشتر كمك مى كنند(( با توجه به اينكه كار خونه اولين كاريه كه آدم از زمان بچگيش مى تونه انجام بده))
تو خونه نقش جانشين مادر رو دارند كه خيلى نقش مهميه
تو كار خارج خانه هم مديريت عالي دارند(( با توجه به اينكه مغزشون قادر به انجام چند عمليات در يك آن هست))
خلاقيتشون هم بالاست
تازه مى گن اگه خانم ها نباشن ٦٠ -٧٠ درصد اقتصاد جهان مى خوابه:4:
گنجينه ى احساسات برروى زمين هستند(( كه مى تونه آن ها رو بهترين يا بدترين بكنه))
با اينكه كمتر مورد توجه قرار مى گيرن ولى وظيفه ى بسيار سختى دارند
دم شمام جییییییییییییییییییییییلیز آفرین
خیلیم ممنون ...........دسستتون مرسی واقعا
اصن حالا ک اینجوری شد ...............روز شمام مبارک
دوستان حالا بعد این همه بحث و جدل ...............ک خب بازم حق با ما دختراس .............
همگی خسته نباشن روز ما و شما نداره .........هممون مث همیم .هیشکی بالاتر از اون یکی نیست .............این ک روز پسرو یادشون رفته حالا نمیدونم چی شده ک نداریم مهم نیست ......حالا صحبت میکنم با مسئولین ک این گوشه کنارای تقویمم ی روزو برای شما بذارن ..............
روز همممممممممممممه آیریسکیا مبارک .....چ دتر خانومای خوجمل .......چ آقا پسرای ب قول خودشون مرررررررررررد