دلیل؟؟؟؟؟؟

• اجبار دیگران

رای 0 0.0%
  • چشم به هم چشمی

رای 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    381

Achilles

New Member
لایک ها
208
سلام دوستای گلم
میخواستم تو این تاپیک بگم این همه در موورد موضوعات و مباحث المپیاد نظر دادید و میدهیدو خواهید داد
یه چیز اصلی رو جا گذاشتید یه سوال
دلیلتون واسه المپیاد شرکت کردن چیه؟
لطفا نظر میدید اسم شهرتونو بنویسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توجه توجه: با پاسخ دادن به این سوال ممکنه واسه بقیه انگیزه ایجاد کنید!!!!

mop

New Member
لایک ها
111
از کنکور متنفرم.

sun-moon

New Member
لایک ها
13
عاشق نجومم
و دربارش مطالعه داشتم که بهم پیشنهاد دادن المپیاد شرکت کنم من دیدم حرفه خوبیه واسه همین خوندم برای المپیاد.

کنکور رو هم در نظر گرفتم ولی نه اونقد که بگم واسه کنکور المپیاد میدم

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166
پاسخ : دلیل شرکت کردن در المپیاد؟؟؟؟؟؟

علاقه ، علاقه ، علاقه !
البته این رو هم در نظر گرفتم که با قبولی توی المپیاد راحت تر میتونم توی رشته ی مورد نظرم درس بخونم !

niu$ha

New Member
لایک ها
11

عاشــــــــق ریاضی ام ...
اما خب کنکورم بد چیزیه !

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

به فیزیک علاقه داشتم

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

بخاطر علاقه ی زیاد به شیمی. و علاقه به روش المپیادی خوندن(مفهومی خوندن و...) و اینکه میتونه تو رشته ی ایندم(اگه خدا بخواد مهندسی شیمی) خیلی کمکم میکنه.:87:

crazyboy

New Member
لایک ها
539
پاسخ : دلیل شرکت کردن در المپیاد؟

برای اینکه از خوندن و حفظ کردن ادبیات دینی عربی و چیزای حفظی خیلی متنفرم ! ذهن رو همگرا میکنه :4:

tanaz19

New Member
لایک ها
358

فک میکنم به عشق دوره... ! چون محیطیه ک ب نظرم اون چیزیه ک میخوام توش باشم و باهاش زندگی کنم اما هیچوقت تو مدرسه تجربش نکردم !( چ پیچیده شد :دی )

babakmath

New Member
لایک ها
27

میشه گفت(البته به نظر من) جو المپیاد در کل از کنکور قشنگ تره چون آدم حداقل یه چیزی رو میخونه که علاقه داره و خلاقیت در حل مسائل المپیاد خیلی بیشتر از خلاقیت در حل مسائل کنکوره ولی برای کسی که میتونه المپیاد بخونه(که هر کسی هم که پشت کار و علاقه داشته باشه میتونه بخونه)المپیاد رو انتخاب کنه موفق تره و اگه خدایی نکرده آدم در هر مرحله ای از المپیاد متوقف شد چیزی رو اصلا از دست نداده و میتونه تو کنکور بدرخشه و اگه هم که مدال بیاره که دیگه آدم در کنار مبحثی که بهش علاقه داشته و روز ها شب ها براش زحمت کشیده حائز مزایای مدال میشه که خدا کنه ماهم شاملش بشیم!!!!!

AminYar

New Member
لایک ها
575

من در ابتدا المپياد را راهي جديد و به نوعي شكستن مرزها ميديدم.مني كه تا سال قبل يك دانش آموز دنباله رو بودم، امسال سر كلاسها نرفتم و درس هايي را كه دوست نداشتم نخوندم.تجربه خيلي جالبي بود و يه من خيلي جيزها آموخت.ولي هيج وقت فكر نميكردم المپياد ميتونه اينقدر بي برنامه و ناهماهنك بركزار بشه.براي همين به تمامي كساني كه ميخوان سال بعد امتحان بدن توصيه ميكنم با آمادكي در امتحان شركت كنند و انتظار هر چيزي را داشته باشند.

amideoxy

New Member
لایک ها
400

من فقط و فقط به خاطر علاقه وارد شدم
بعدش فهمیدم بی کنکور میشم اگه طلا بیارم!!!
کلا خیلی خیلیییییییییی زیست دوس دارم
و الا زیست خوندن تو بندر عباس کار سختیه
چون کتابا به سختی گیر میاد
و مدیرمونم همکاری خوبی نداره باهامون...

لایک ها
38

آخه کی گفته اگه قبول نشه چیزی رو از دست نداده؟!!!در این مدتی که شما المپیاد می خونید از درس های دیگه می مونید.به نظر من کسی المپیاد که المپیاد رو واسه کنکور شرکت می کنه همون بهتر که قبول نشه ...

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

آخه کی گفته اگه قبول نشه چیزی رو از دست نداده؟!!!در این مدتی که شما المپیاد می خونید از درس های دیگه می مونید.به نظر من کسی المپیاد که المپیاد رو واسه کنکور شرکت می کنه همون بهتر که قبول نشه ...
المپیادی باید درسهای تخصصیش رو حفظ کنه یعنی ریاضی فیزیک شیمی و برا تجربی ها زیست. و اگه مدال نگرفت تو 1 سال فرصتی که داره به راحتی به عمومی هاش میرسه. قرار نیس که عمومی ها رو 100 بزنه که! تازه 3-4 تا از مدال اوران شهر ما معدلشون بالای 19.90 بود.

لایک ها
84

من واسه اینکه عاشق فیزیک بودم اومدم تو المپیاد یعنی بخاطر فیزیک المپیاد رو انتخاب کردم.وقتی اومدم توش بعضی وقتا میشد واقعا احساس میکردم این راهو به هر دلیلی دارم میرم بجز واسه فیزیک! :218:گاهی وقتا تمام فکر و ذکرم میشد مدال و دوره و فرار از کنکور :172:و اینکه کی چیکار کرده و...اما خداییش خیلی روزای قشنگی بود .خیلی چیزا یاد گرفتم.یعنی روند اضافه شدن به مساحت روحم صعودی بود..تا اینکه همین چند روز مونده به م2 فهمیدم زندگی بزرگتر از این چیزاست.بزرگ تر از المپیاد و م2 قبول شدن و مدال و ...و دوباره حالا که شاید آخرای المپاد باشه واسم (شایدم نباشه!) دوباره احساس میکنم فیزیک رو دوست دارم احساس میکنم اگه قبو نشدمم در کنار درسا میتونم از فیزیک چیزایی رو که دوست دارم بخونم واسه خودم...در کل حتی اگه قبول نشمم اگه برگردم دوباره و دوباره و دوباره المپیاد رو انتخاب میکنم:122:

لایک ها
38

المپیادی باید درسهای تخصصیش رو حفظ کنه یعنی ریاضی فیزیک شیمی و برا تجربی ها زیست. و اگه مدال نگرفت تو 1 سال فرصتی که داره به راحتی به عمومی هاش میرسه. قرار نیس که عمومی ها رو 100 بزنه که! تازه 3-4 تا از مدال اوران شهر ما معدلشون بالای 19.90 بود.
مدارس دیگر رو نمیدونم ولی مدرسه ای رو میشناسم که بچه های المپیادیش از هر درس مدرسه فقط 1 ساعت در هفته دارند وبقیه هفته رو فقط المپیاد میخونن.به علاوه فرضاً رشته ی المپیاد شما کامپیوتر باشه دیگه اون نتیجه ی مطلوب رو تو درسی مثل شیمی یا عربی نمیگیرید.
خداییش اگه تاثییر المپیاد تو کنکور برداشته شه باز هم حاضرید در المپیاد شرکت کنید؟من فکر نمیکنم.(در مورد نظرسنجی هم باید بگم ما ایرانی ها کلا خوب شعار میدیم هستیم و اگه بدونیم چیزی فایده ای برامون نداره خیلی سریع حرف هامون رو فراموش می کنیم.)

56975697

New Member
لایک ها
1

من فکر می کنم درس مورد علاقه را زیاد خواندن (جهت شرکت در المپیاد) بهتر از خواندن یکسری درس هایی که هیچ علاقه ای نداری(جهت شرکت در کنکور) باشد!مگه نه؟

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

فقط و فقط علاقه.......با اونایی هم که واسه فرار از کنکور میان اینوری هم به شدت مخالفم.......چون همچین ادمی تو المپ هم اه و اوه مبکنه ......مثلا فلان مبحث کامل به دلم نشست.....این دست ادما اگه میگن نه دروغ میگن......چون برا فرار از یه چیزی به زور وارد یه چبز دیگه میشن که اونو هم خراب میکنن....مثلا تو فیزیک خیلیا به عشق برق شریف و نه فیزیک وارد میشن که حکایت و مثل توش زیاده.........یه توصیه هم به بچه هایی که تازه تو این راه اومدن دارم:یا اینقدر سطحتون رو ببرید بالا که توپ و تانک نامردی روزگار هم نتونه بهتون ضرر بزنه یا این که کلا قیدشو بزنید چون اینجور که سر ما اومد خدا عاقبتتون رو به خیر کنه...........این از لحن حرف بچه های امسال هم مشهوده.......

bahman

New Member
لایک ها
270

مدارس دیگر رو نمیدونم ولی مدرسه ای رو میشناسم که بچه های المپیادیش از هر درس مدرسه فقط 1 ساعت در هفته دارند وبقیه هفته رو فقط المپیاد میخونن.به علاوه فرضاً رشته ی المپیاد شما کامپیوتر باشه دیگه اون نتیجه ی مطلوب رو تو درسی مثل شیمی یا عربی نمیگیرید.خداییش اگه تاثییر المپیاد تو کنکور برداشته شه باز هم حاضرید در المپیاد شرکت کنید؟من فکر نمیکنم.(در مورد نظرسنجی هم باید بگم ما ایرانی ها کلا خوب شعار میدیم هستیم و اگه بدونیم چیزی فایده ای برامون نداره خیلی سریع حرف هامون رو فراموش می کنیم.)
باشه تو خوب ولی خودتو به ایرانیا نچسبون

بالا