دلیل؟؟؟؟؟؟

• اجبار دیگران

رای 0 0.0%
  • چشم به هم چشمی

رای 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    381
لایک ها
38
پاسخ : دلیل شرکت کردن در المپیاد؟

باشه تو خوب ولی خودتو به ایرانیا نچسبون
نه تو خوبی...میدونی دوسال خونه نشینی یعنی چی ؟گریه مرد یعنی چی؟من همه ی اینا رو جلو چشمم دیدم...واسه کسی که مثل برادر دوستش داشتم.حالا برید المپیاد بدید تا...
شما که این قدر خلیخ فارس خلیج فارس می کنید ایرانی هستید؟شما که حاضر نیستید اسم خیابونی که وزارت امارات توش هست رو به خلیج فارس تغییر بدبید تا اون ها رو مجبور کنید حداقل از این اسم استفاده کنند ایرانی هستید؟بعد میرید آواتار خلیج فارس میزنید ایرانی هستید؟مثلا با شرکت کردن تو نظرسنجی ها با رای دادن به خلیج العربیه آدم غیر ایرانی میشه؟
...مشکل از جای دیگست...شما خوبی ...خودت رو به من غیر ایرانی نچسبون...

gonahkar

New Member
لایک ها
67

نه تو خوبی...میدونی دوسال خونه نشینی یعنی چی ؟گریه مرد یعنی چی؟من همه ی اینا رو جلو چشمم دیدم...واسه کسی که مثل برادر دوستش داشتم.حالا برید المپیاد بدید تا...
شما که این قدر خلیخ فارس خلیج فارس می کنید ایرانی هستید؟شما که حاضر نیستید اسم خیابونی که وزارت امارات توش هست رو به خلیج فارس تغییر بدبید تا اون ها رو مجبور کنید حداقل از این اسم استفاده کنند ایرانی هستید؟بعد میرید آواتار خلیج فارس میزنید ایرانی هستید؟مثلا با شرکت کردن تو نظرسنجی ها با رای دادن به خلیج العربیه آدم غیر ایرانی میشه؟
از موضوع بحث اصلی خارج نشین

roxanarsis

New Member
لایک ها
29

در جواب دوستی که میگن هرکی میگه فقط وفقط به خاطر علاقه اومده تو المپیاد شعار میده....... ما اگه بخوایم کنکور بدیم احتمال قبولیمون توش بیشتره چون منطقه3 هستیم!!! اگه به خاطر کنکور بود مثل بچه آدم مینشستیم کنکورمونو میخوندیم خییییییییییلی راحتم مثلا پزشکی قبول میشدیم. اگه بدونین ما با چه زحمتی المپیاد خوندیم ..... بین این همه افرادی که چه میدونم استاد آن چنانی و دارنده مدال طلای فلان سال جهانی و....داشتن و با اونا میخوندن ما با معلم مدرسمون میخوندیم!!! حالا اونم فکر کنین چطوری بود دیگه!!! تازه قبولم شدیم!!! حالام با اینکه از خیلی درسامون عقب موندیم ولی بازم خوشحالیم! جمع میبندم چون امثال من کم نیستن. شما به خودتون نگا نکنین به خدا ما خیلی بیشتر از خیلیا زحمت میکشیم ولی..... بازم میگم اگه هزاربارم برگردم عقب بازم المپیاد المپیاد المپیاد

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

در جواب دوستی که میگن هرکی میگه فقط وفقط به خاطر علاقه اومده تو المپیاد شعار میده....... ما اگه بخوایم کنکور بدیم احتمال قبولیمون توش بیشتره چون منطقه3 هستیم!!! اگه به خاطر کنکور بود مثل بچه آدم مینشستیم کنکورمونو میخوندیم خییییییییییلی راحتم مثلا پزشکی قبول میشدیم. اگه بدونین ما با چه زحمتی المپیاد خوندیم ..... بین این همه افرادی که چه میدونم استاد آن چنانی و دارنده مدال طلای فلان سال جهانی و....داشتن و با اونا میخوندن ما با معلم مدرسمون میخوندیم!!! حالا اونم فکر کنین چطوری بود دیگه!!! تازه قبولم شدیم!!! حالام با اینکه از خیلی درسامون عقب موندیم ولی بازم خوشحالیم! جمع میبندم چون امثال من کم نیستن. شما به خودتون نگا نکنین به خدا ما خیلی بیشتر از خیلیا زحمت میکشیم ولی..... بازم میگم اگه هزاربارم برگردم عقب بازم المپیاد المپیاد المپیاد
ببين دوست من ..............من كه گفتم علاقه محض نگتم كه كنكور دوست داشتم و از علاقه اومدم امپياد............من هم مثل خيلي ها كه اينجا اومدن گفتن كنكور بدشون مياد من هم متنفرم از اين امتحان مزخرف..........واقعا بدم مياد و همچنين درس هاي مدرسه .ولي منظورم(كه احتمالا بد متوجه شدي) اينه كه اومدن تو المپياد فقطططططط به خاطر كنكور كار غلطيه همين
اين رو هم بگم من هم جزو اونايي هستم كه معلم درست و حسابي ندارن
در ضمن دمت گرم واقعا كه با سختي شرايط و تلاش خودت قبول شدي.....واسه ما هم دعا كن:3:

لایک ها
11

منم علاقه داشتم ولی نه به المپیاد بلکه به ریاضی ولی دیدم برای پیشرفت توی ریاضیات بهترین راه المپیاده،رفتم سراغ المپیاد!!!

bahman

New Member
لایک ها
270

حالا من پرتقال فروشو پیدا کنم.................................

NiLOOFAR-Z

New Member
لایک ها
161

من عاااااااااااااااشق زیستم و همینطور المپیادی خوندن. واسه همین رفتم دنبال المپیاد زیست. وقتی آدم وارد دنیای المپیاد میشه تازه زیبایی های زیستو درک میکنه!!!

sina16

New Member
لایک ها
313

به نظر من باید با علاقه خوند و کنکور ندادن باید یه انگیزه ی مضاعف باشه..نه هدف اصلی!!!!!

tressa

New Member
لایک ها
128

من راستش رشته ای که می خوام بخونم دانشگاه اینکه تضمین شه قبولم باید المپیادی باشم. شاید اون رشته زیاد ربطی به شیمی نداشته باشه ولی خب هم اینکه شیمی رو بیشتر از بقیه درسا بلد بودم و جلوتر بودم توش ، هم اینکه اگه نمی خوام رشته دانشگاهیم شیمی باشه واسه این نیست که بهش علاقه ندارم فقط چون جای پیشرفت بیشتری توش می بینم.

TOP STUDENT

New Member
لایک ها
74

من هم دیدم همه میخونن، من هم شروع کردم!!!!!:89:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

من المپیاد می خونم چون بعد از مشاهده ی یه پدیده ی آسمانی به نجوم علاقمند شدم...
همین و بس!

س.ا.
مي تونم بپرسم جه پديده اي..؟!:confused::confused::confused:

لایک ها
841

bemoniri

New Member
لایک ها
200

عاشق فیزیکم و علاقم بیشتر شد وقتی دیدم تو کنکور میان هی فرمول و نکته و اینا میزنن سوالو حل میکنن!

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

یه شهاب خیلی زیبا که در لحظه ای خاص دیدم.

س.ا.
عاليه..!
انكيزه ات برا نجوم خوندن واقعا جالب و قابل تحسين ه..!;)
چه زماني شهاب ديدي..؟!چند سالگي ت..؟!

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

اولش تنها علت خوندنم عللاقه بود
به شدت عاشق آسمون و ستاره هام. کلا از بچگی خیلی آسمون رو دوست داشتم و کتاب نجوم زیاد میجویدم!
ولی خب بعد از اینکه وارد المپیاد شدم با مفهومی زیبا اشنا شدم به نام : مدال و موفقیت توی المپ!!!
گفتم خب ما که میخونیم..
یه کم بیشتر بخونیم شاید فرجی چیزی شد ...
ولی اولین هدفم علاقه س

--------
اما برای فرار از کنکور...
به هیچ وجه!
کنکور خیلی آسون تر از المپه به نظر من!
همه درس ها در یک سطح هستن درسته که زیادن.
اما المپ یه دونس و تخصصی تر و عمیق و خب همینم هست که قشنگ اش میکنه دیگه

alireza241

New Member
لایک ها
24

فقط و فقط وفقط علاقه و استعدادی که در شیمی دارم. البته من خودم تا امسال متوجه این موضوع نشده بودم که ااحمدالله متوجه شدم و سریعا دست بکار شدم

rayehe

New Member
لایک ها
163

بابا این که خیلی معلومه که همه علاقه رو میزنن.کسی که المپیاد رو بشناسه کامل میدونه که بچه بازی نیستش و باید با کمال علاقه وارد این راه بشی تا موفق بشی.
و اون اقلیتی که برای کنکور ندادن المپیاد رو انتخاب کردن «از هر چی بدت بیاد سرت میاد»:21:

sina1376

New Member
لایک ها
508

اول چون دوس دارم:یه چیزه خوبیه،چون با سایر درس ها فرق داره اونم اینطوری:وقتی آدم یه درس رو دوس دراه میخواد تا آخرش بره تا ببینه چی میشه؟برا من که اینجوریه:d

دوم حوصله ندارم بشینم عربی بخونم دینی بخونم ادبیات بخونم کلا از حفظیات متنفرم.البته اینو خوده آقای حاجی بابایی سال پیش اعطراف (املاییش درسته دیگه؟؟)کرد.

سوم بجایه اینکه بشینم این درس های چرت و پرت رو بخونم درسای مورد علاقه ی خودم رو میخونم وحالشو میبرم

چهارم راحتر میتونم برم دانشگاه(البته اگه قبول شم ها)

پنجم اگه درس مثل ریاضی باشه:ذهن آدم رو باز میکنه دید ش رو نسبت به اطراف عوض میکنه(تجربه ی من در این دو سه ماه)

ولی یه کوچولو مشکل داره:اونم اینکه حداکثر تو ایران حداکثر 280نفر هر سال این کارو میتونن بکنن

ریسک خیلی بزرررررگیه
ولی عاشق درسی ه میخونی باشه این ریسک چیزی به حساب آدم نمی یاد:195:

joojoo114

New Member
لایک ها
3

همه چی یهویی میشه بابا باور کنین...

بالا